reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczynki:-)

idę poczytać, co naskrobałyście, w międzyczasie wrzucam parę aktualnych fotek /na chwilkę/;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co ja przezyłam ... ;(((((((((((
Mały poszedł na bajki, wchodze a on śpi... mysle ok.... za chwile sie budzi z płaczem, ale takim , że nie mógł sie uspokoić, mówi że go głowka i oczko boli i ryk... Mierze no i już 38st (przypomne, że po połud. bylismy u lek.) , Ja już od siebie , szybko dzwonie do lekarza-oczywiscie M nie ma...;// Lek.stwierdza zapalenie ucha zewnetrzego, powiekszone migdały z nalotem ropnym , przekrwione oczka...kolejny antybiotyk i innych leków... 100zł za wizyte. Tata jech do apteki tam stówka pewnie mało bedzie, a za 14dni do laryngologa bo mały jakby "zatkany"caly jest. I ten kaszel-jak nie minie to pdejrzewa krztusiec- czy na to sie ejszcze choruje???przeciez byl szczepiony??? No a wtedy czeka nas wizyta w szpitalu;(((
Jestem załamana...CO ZA DZIEN;((((((((((

Przepraszam Was, ale musialam się wyżalić bo już psychicznie wysiadam przez te dołki;(((((((((

Ewcik jaki śliczny synuś!a mamusia jaka pogodna;)
natusia o matko, wyobrażam sobie co musiałaś przeżyć!! współczuje..dużo zdrówka dla synka!!
a krztusiec? szczerze-nie wiem,ale nie myśl o tym. to na pewno nie to:)

Marcello śpi, M zaraz z kosza wróci, ja się wykąpałam i zaraz kładę się do łóżka, może jakiś film obejrzę..
dziewczynki, jak jest z obserwacją szyjki macicy?bo chyba powinnam zacząć to robić,a le nie wiem, czy będę umiała dostrzec różnicę...

pirania kochana, myślę nad wizytą u ginki w celu monitoringu-kiedy przy moich cyklach najlepiej powinnam iść?

natusia dużo zdrówka dla synka, oby szybko wyzdrowiał!

tasha Ty się tą wagą nie przejmuj, wszystko zrzucisz po porodzie:tak:

truskawka where are you??

andziak dobrze, że diagnoza się nie potwierdziła!

Ewcik sliczna mamusia z ciebie :-), a synus taki slodziutki :tak:

Natusia kochana oby to nie byl krztusiec. niestety dziewczyny, ale musze was zasmucic, poniewaz okazuje sie ze nawet w dzisiejszych czasach mozna zachorowac na te chorobe. ostatnio moja kolezanka przez dluzszy czas miala problemy ze zdrowiem, meczyl ja taki okropny kaszel, ze az nawet sie dusila w nocy :szok:
czego to lekarze nie podejrzewali: zapalenie oskrzeli, astma itp. ale jej znajoma polecila jej badanie wlasnie na krztuscia, i co sie okazalo :szok: ze niestety ale to wlasnie krztusiec :-(
teraz jest juz troche lepiej. dostala odpowiedni antybiotyk i juz sie tak nie dusi w nocy.
podobno kaszel przy tej chorobie moze trwac nawet 100!!!!dni :szok:
Natusia trzymam kciuki, oby twojemu synusi szybko przeszlo &&&&&&

Dobry wieczór :-)

Piszę żebyście wiedziały, że żyję i wszystko u mnie dobrze.
Przepraszam, że tak mało udzielam się na forum ale całe dnie spędzam na dworze, bardzo mało czasu poświęcam internetowi bo mam cały czas awersję do komputera...

Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej ale bez USG, mam bardzo złe wyniki moczu i złą morfologię, grozi mi anemia :-( Poza tym ok ale te wyniki mnie martwią bo są jeszcze gorsze niż miesiąc temu niestety.

26 czerwca mam USG połówkowe i wtedy mam nadzieję, że dowiem się jakiej płaci jej mój Maluszek. Już nie mogę się doczekać :-)

Pozdrawiam Was gorąco i dobranoc :-)

dzięki Dziewczyny, co ja bym bez Was zrobiła;**************

No ten lekarz co u Nas był wczoraj skierował dziecko do szpitala-miało krztusiec.... jeszcze tego by nam brakowało....:(((

Ide do małego nie chce sam byc.
Buziaki;************* I DZIEKUJĘ ZA SŁOWA OTUCHY;*************

Ewcik,
śliczności!!!;**** A synio mmmm będzie podrywać te kobitki;*
Miss w końcu sie odezwałas;*** No a zapiał ci gin żelazo?

reklama
Dziewczyny co ja przezyłam ... ;(((((((((((
Mały poszedł na bajki, wchodze a on śpi... mysle ok.... za chwile sie budzi z płaczem, ale takim , że nie mógł sie uspokoić, mówi że go głowka i oczko boli i ryk... Mierze no i już 38st (przypomne, że po połud. bylismy u lek.) , Ja już od siebie , szybko dzwonie do lekarza-oczywiscie M nie ma...;// Lek.stwierdza zapalenie ucha zewnetrzego, powiekszone migdały z nalotem ropnym , przekrwione oczka...kolejny antybiotyk i innych leków... 100zł za wizyte. Tata jech do apteki tam stówka pewnie mało bedzie, a za 14dni do laryngologa bo mały jakby "zatkany"caly jest. I ten kaszel-jak nie minie to pdejrzewa krztusiec- czy na to sie ejszcze choruje???przeciez byl szczepiony??? No a wtedy czeka nas wizyta w szpitalu;(((
Jestem załamana...CO ZA DZIEN;((((((((((

Przepraszam Was, ale musialam się wyżalić bo już psychicznie wysiadam przez te dołki;(((((((((
Współczuje ściskam mocno a pro po krztuścia to tak choruje się jeszcze mój młodszy syn przechodził przez to 2 razy starszy raz i przy okazji i ja tez załapałam a więc szpital odradzam bo po wizycie tam na bank coś przyniesiecie innego jakąś biegunkę np. więc nie polecam krztusiec można leczyć w domu antybiotykiem co prawda ale najlepszy efekt przynoszą inhalacje ładnie nawilżają błone śluzową co łagodzi kaszel i podrażnienie dróg oddechowych też łagodzi. Inhalacje to ja bym na twoim miejscu juz zastosowała zeby mały się tak nie męczył . I nie zapomnij o czymś osłonowym żeby go nie dobijać tymi lekami i będzie dobrze głowa do góry tule was mocno pozdrawiam gorąco.

Do góry