reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczynki:-)

dziś mam na 2 zmianę, więc jeszcze trochę czasu do wyjścia zostało..

mama to poszaleliście w ogrodzie, super:tak:teraz będzie jeszcze piękniejszy..

noemi ja ostatnio-przyznaję bez bicie-popijam colę, bo mam wielką ochotę, tym bardziej, gdy upał na dworze, a w domu w lodówce chłodzi się cola:sorry2:

pirania jak Krzysiakowi się spało po szaleństwach na dworze?kochana, Ty nic o przyroście wagi nie mów, bo ze zdjęć wynika, że nawet z brzusiem jesteś szczupluteńka, więc proszę tu herezji nie siać:-D

andziak dla Bartka &&&&&&&&&&&

tasha Marcelinio dzisiaj oki, na policzku na podłużnego sinaka.. trochę zakatarzony i kaszlący jest.. chcę go na ospę szczepić już od lutego i wiecznie jakiś katar ma, więc odwlekam

reklama
Kinga85 nie codziennie mam takie podejście są też dołki ale na razie bardzo chce żeby się udało aczkolwiek po ostatniej nie udanej próbie miałam ochotę walnąć to wszystko w cho .....e ale tu na forum dziewczyny mnie podbudowały i próbuje dalej :-):-):-)

wczoraj wieczorem spedziłam miło wieczor mimo @
M kupił piwo i obejrzeliśmy dobry film akcji:)
bardzo polecam! a że ja uwielbiam filmy z Josonem Statham wiec to był strzał w dziesiątkę. Do kina pewnie też pójdziemy na to:) Protektor (2012) - Filmweb :tak:

Kinga85 nie codziennie mam takie podejście są też dołki ale na razie bardzo chce żeby się udało aczkolwiek po ostatniej nie udanej próbie miałam ochotę walnąć to wszystko w cho .....e ale tu na forum dziewczyny mnie podbudowały i próbuje dalej :-):-):-)
masz rację nie można się poddawać!
My z niektórymi z dziewczyn staramy się już bardzo długo... i cały czas wierzymy że i nam się w końcu uda! :tak:

masz rację nie można się poddawać!
My z niektórymi z dziewczyn staramy się już bardzo długo... i cały czas wierzymy że i nam się w końcu uda! :tak:
Ja próbowałam jeszcze zanim dołączyłam do was na forum ale samemu w tym boju ciężko dlatego tu jestem :-)
Poza tym jeszcze próbuje ale nic na siłę przyjdzie pewnie taki czas że dam sobie spokój ale puki co mimo gorszych dni próbuje bo pragnienie jest tak wielkie że nie mogę nie próbować bo bym sobie nie darowała :-)

Cześć babeczki!

Andziak, trzymam z całych sił kciuki i czekam na same dobre wieści! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tasha, ja zamówiłam taki na bujanym stojaku bo te z kółkami to są (w każdym razie te, które ja oglądałam) na stałe przymocowane do podwozia a mi zależało by móc zdjąć taki koszyk i bez problemu przenieść w inne miejsce. Te płozy w stojaku podobno bujają bardzo delikatnie a kosz absolutnie nie jest wywrotny, zawsze mogę nie bujać :-) a jak trafo mi się dziecko, które bez tego ani rusz to przynajmniej mam taka opcję :-D Ten kosz, który zakupiłam (OBABY) ma standardowo taki stojak (w białym bądź naturalnym kolorze):

KC15207_l.jpg

ale ja zamówiłam sobie dodatkowo na eBay taki z płozami wzdłuż dłuższych boków:

z1.jpg

gdyż czytałam, że dla dziecka lepsze jest bujanie przód-tył niż na boki.

Tusia, u Ciebie w dniu owulki chyba śluz zanika więc metoda O+12 będzie idealna. :tak:

Ewcik, dzięki kochana! A Krzysiu spał nawet dość twardo jak na siebie :-) Też się zastanawiałam nad tą szczepionką ale jakoś kurka zaczęłam sie bać tych szczepionek po tych wszystkich ostrzegających artykułach.

misia u mnie we wrześniu bedzie 3 lata jak walczymy o drugie dziecko..... i też to pragnienie jest tak silne że nie mam zamiaru narazie przestawać :) chcemy i tyle. Jak ma być to będzie, jeszcze trochę czasu jest....
Zobaczysz że i Tobie sie uda pewnie!

Agata sory ,cos poplatałam :baffled:
Piranha a ta metoda 0+12 to jak wyjade poza te 12 godzin to jest ryzyko bardziej na chłopca czy tylko takie,ze ciąży moze nie byc ???
piękny kosz taki rózowy ach marzenie :sorry2:

tusia, ryzyko tylko i wyłącznie takie, że w ciążę nie zajdziesz :-), w metodzie tej zalecany jest przedział 8-20 godzin po owulce ale chyba już ciężko zajść w ciążę 20 godzin po skoro plemniki niby potrzebują kilku godzin by podlec kapacytacji w śluzie szyjkowym a komórka jajowa żyje około 24 godziny ...ale pewnie zdarzają się odchyłki w jedną i drugą stronę i ten czas nie jest odliczony jak w zegarku :-) Ja bym zaznaczyła granicę wyższych tempek dzień wcześniej czyli w 13 dc. Co do różu tak jak już wspomniałam przeginam z tym kolorem :-D ale nie mogę po prostu się nim nacieszyć :-), i Ty będziesz kiedyś szykować różową wyprawkę, zobaczysz! :tak:

natusia, zakup już zrobiony :-)

reklama
Do góry