reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Natusia-ja suplementów na razie nie biorę bo i się nie staram.
też własnie o tym myslałam,nawet pytałam chyba tu na forum bo jak wiadomo nam potrzeba duzo magnezu i niestety potasu co juz na dziwczynke nie bardzo :(Ja biore Cardiomin jak potrzebuje na serce .
na razie to sie ucze obsewacji cyklów co mi marnie idzie i duzo uczę się od was ;-):-)
z tym staraniem to tylko moje głupie serce jest na tak

nawet mama mi dzis powiedział zebym ciuszki pooddawała po co to trzymam _no chyba nie zamierzasz jeszcze dzieci rodzic? :dry::-(

Mama >>a tak tunika i leginsy super ale ja potrzebuje takie cos bardziej wyjściowe
mam z tym ogromne trudnośći naprawdę :-(chyba sporo kompleksów i dlatego :(

reklama
heloł:-)

fajny dzionek dziś był.. zrelaksowałam się z Marcelinkiem u brata teściów na ogródku, robili takie pyszne danie na ogniu, w takim żeliwnym garze;-)a później wracaliśmy rowerkiem.. oczywiście, żeby nie było zbyt pięknie, to po powrocie do domu Marcepan jeżdżąc w domu na rowerze w kasku tak niefortunnie upadł, że buźką nadział się na uchwyt od szafki w łazience:no:szramę ma na pół policzka, siniak będzie jak nic.. przyłożyłam lód, może to złagodzi obrażenia..

mamcia no cudne fotki kochanie, piękna jesteś i córcia też, zresztą co się dziwić, skoro ma taką mamę:tak: a ogórd-marzenieee...

kkinga, aguśka przykro mi z powodu @:-( nowy cykl nowe szanse, miejmy nadzieję

pirania jak u Ciebie Słoneczko??

truskafcia ?

wszystkie dziewczynki całuję i życzę miłego wieczorku;-) idę się kąpać i ziółka pić

heyka babeczki!!!

Mama - dzięki, że o mnie pamiętasz:-), wczoraj weszłam na wagę i tak mnie to rozwaliło, że się poryczałam i już się nie odzywałam na forum, żeby nikomu nie psuć soboty moim jęczeniem; masz śliczną córcię i ogród, sama też jesteś very sexy blond women, a twój ogród będzie dla mnie inspiracją jak w przyszłym roku zacznę coś w nim robić, ale ja mam 2000 m do zagospodarowania i na samą myśl ręce mi opadają:-D
Ewcik - dzięki za info o koszu, a powiedz mi jeszcze kochana czy on jest wywrotny gdybym chciała kupić na stojaku i używać jako łóżeczka dla niuńki???
Pirania - to ja też poczekam na pędzel i zakupię puder z pędzelkiem, warto posłuchać kogoś kto na sobie sprawdził i poleca:tak:, a jak Krzysiu, grzeczny???
Gal - pogodziłaś się z M???

pozdrawiam wszystkie nasze dziewczynki i życzę miłej nocki!!!

a dzisiaj śniło mi się, że urodziłam chłopca i aż się obudziłam ze zdziwienia:-D, mam nadzieję, że to nie był proroczy sen:no:

tasha Andziak ma rację, z Ciebie taka drobinka, że Ty się wagą w ogóle przejmować nie musisz!!! poza tym najważniejsze, że zdrowa córcia pod serduchem ;-)co do kosza, to ja miałam na kółkach i nie był wywrotny:no: idę spać dziewczynki, bo jutro zaczyna się nowy tydzień ehh.. nie lubię poniedziałków... dobrej nocki,:-)

jestem wieczorem na chwilę bo mnie komary pożarły i drapie sie jak oszalała.....

Kinga tulę z powodu @...ehhhh

Misia dzięki:)

MamaKubulki dziękuję:)

Tasha-wagę schowaj i nie wchodź skoro tak Ci humorro psuje...ciesz się ciążą...ogranicz co możesz-słodkie i inne rzeczy co są zbędne i kilosów nie bedzie za dużo;-)zazdraszczam 2000m:sorry2::-pale bym dała czadu z projektowaniem:-D

Ewcik dzięki ;)))
dobrej nocki po miłym dniu:))

u nas gościna udana :tak::tak::tak::tak:
dostałam od Wiola 4 kępy irysów:-D:-Dtakich co fotkę wstawiałam-fioletowych ...ale tez białych-jestem szczęśliwa:tak::-):-D:-p
dostałam tez troche goździków i jeszcze jedne fioletowe kwiaty które wyglądają jak szczotka do czyszczenia butelek:-Dale są fioletowe to wzięłam -bo ja mam w ogrodzie wymagania kolorystyczne:-)
oprócz zieleni od tuj chcę mieć tylko fiolet ,biel i róż-mam za mały ogród żeby robić misz -masz;-)

aaaaaaaaaaaaaaa-jeszcze dostałam 2 żurawki kwitnące przecudnie na różowo:-D
także wkopywalismy z Tomem ,komary żarły,ciemno się zrobiło ,ale....już wszystko siedzi w ziemi:tak::-D

śpijcie dobrze kochane :)
jutro wlecę po pracy-koło 16.00

bu-zia-ki {{}}

Hej Dziewczyny!!

Dzisiaj mięliśmy męczący dzień znów wyjściowy, wczoraj u mam i koniec wolnego:)

Piranha robiłam test 10dc a 11dc byłam u lekarza na monitoringu i kazał przyjść za tydzień, dziś znów negatywny test, a z moich obserwacji wynika że owu jeżeli jest to bardzo późno. Zobaczymy co bromek zdziała a jak nie to będę rozmawiać z lekarzem. Piranha a co z napojami typu sprite i fanta można przy planowaniu dziewczynki? Bo ja jak ognia unikam pomidorów, ziemniaków i bananów, kawy herbaty i coli. Ostatnio cały czas słyszę, że komuś się udało i będzie mieć parkę:) fajnie że się udaje innym:) kurcze Piranha doradź xo mam kupić lactovaginal czy feminantalvagi?Jestem taka podekscytowana starankami...tylko bardzo bym chciała żeby wszystko poszło gładko...żeby się nie stresować.

Truskafka jesteś tak pozytywnie naładowana czytam twoje posty i człowiek się uśmiecha:-) wierzę, że uda się może już razem zaciążymy:)

Mama, Gal tak ostatnio o Was myślałam i chyba 50 % ciąż jest usuwanych naturalnie z powodu jakiś wad tylko my tak wyczekujemy ciąż i poprostu wiemy o tym, że coś się działo w naszym organiźmie, a tak okres troche się spóźni, miesiączka przychodzi i kobieta nic nie podejrzewa.

reklama
tasha nie martw sie, jestesmy w tym samym klubie, ja tez sie obrazilam na moja wage, ostatnio pokazuje 2kg na plusie grrr

dziewczyny jaki termometr owulacyjny kupic??????
jestem bardzo podekscytowana tym, ze niedlugo zaczynam pomiary
kolorowych snow babeczki

piranha ciekawe co Ci sie dzis przysni, skoro masz prorocze sny to wyśnij córcie dla mnie:)

Do góry