reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
cześć kochane ;) siedzę z maseczka na włosach.. Truskaffka ,Pirania dzieki :)) Truskaffka na pewno pogode bedziesz miała na wakacjach :) należy się Tobie ;)) Natusia wypluj te słowa :) jakie deszczowe wakacje-proszę Cię ;)) Pirania -nie mam ciśnieniomierza kurka..muszę kupić bo bardzo mnie martwi to ciśnienie...badałam tsh i mam 1,54 więc lekarka powiedziała ,że jest super mam znajomą któr ostatnio była w ciąży i musiała kontrolować ciśnienie(rodziła w wieku 42l) to może mi użyczy na kilka dni. Andziak- spokojnie...na pewno u syna bedzie wszystko si na wycieczce:)

witam się i życzę miłej niedzieli
u nas słonecznie i pieknie...
szkoda Tylko że mój humor nie jest taki piękny.

od dwóch dni mam bardzo delikatne plamienia a nawet nie bo tylko przy podcieraniu mam delikatny brązowy śluz.
Albo to zagnieżdżanie kropka albo poprostu zakończy się to okresem. Kuźwa no.
stale pod góre.
Teraz ja wam pojęczę żeby nudno nie było... :/
Zawsze był okres nie wiem skąd ten brązowy śluz może niedobór jakiś mam..ech :sorry2: :-(

Hej babeczki!

Kinga, śniło mi się tej nocy, że zamieściłaś na BB fotkę testu ciążowego, pamiętam nawet dokładnie jak wyglądał, kreska testowa była bardzo wyraźna :tak:, życzę Ci z całego serca by to był sen proroczy bo czasami takie miewam :-) Co do tego plamienia to często występuje takowe w ciąży zamiast @ ale wtedy warto łykać progesteron ...może też tak być, że progesteron w Twoim organizmie przed @ powoli spada i stąd są takie plamienia zanim rozkręci się @. Jeszcze jedną opcją jest to co było u mnie - nadmiar prolaktyny obniża progesteron ale to odpada, widziałam Twoje wykresiki jeszcze za czasów jak je robiłaś i były boskie ...choć kiedyś z czystej ciekawości sprawdziłabym sobie progesteron i PRL w 7 dpo. Trzymam kciuki kochana!

natusia, siostra mi dziś rano mówiła, że pędzelki będą na początku czerwca, zmartwiły ją ta obsługa ciasteczek (cookies) i mówi, że będzie zaraz kombinować o co tu chodzi :biggrin2:

U mnie od rana niebieściutkie niebo (wczoraj było dość pochmurno) i słoneczko szaleje na niebie, dziś po 12 wybywam do teściów bo to może ostatnia okazja na jakiś czas :-)

hej kochane ;-)jeden dzień nieobecności i tyle do nadrobienia :sorry2:
Piranha-słonko kiedy tu była owu???????
czy ona jest wtedy jak notuje najniższą tempkę i potem skok??
czy wtedy własnie jak jest skok???????

wczoraj byłam na zakupach i masakra ,nie potrafie sobie nic dobrac :-(
przez ten brzuszek po ciążowy który wciąż przy mnie trwa :wściekła/y:
MIŁEGO DNIA.

Mama, Truskaffkka NIE NO BĘDZIE BAAAARDZO SŁONECZNE LATO!!!! :tak:

Piranha, jesteś KOCHANA;************ Więc czekam na pędzelki, no i w razie zamówie przez allegro;) no problemo;))
A suplementami sie przejełam.... więc cieszę się, że można je lykać razem.

Kinguś, oby to był dzidziuś;********** &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Andziak, ja przez 1 dzien jak mały był na wycieczce ciągle myślalam, więc Cie rozumiem, ale bedzie si ie denerwuj sie kochana!!!

Tusia, ty bierzesz suplementy? Jak działają na ciebie?
Nie przeszkadzaja Ci w problemach z serduchem? Boję się ze może przez nie tak źle się czuję?;(((

Ja od wczoraj wieczora mam problemy z serduchem;/// źle mi bije tzn przeskakuje wzięlam magnez, na serce i cos ziolowego na uspokojenie.... Jesssu w takich momentach boję się strasznie, że może mi się coś stać....

MIłego słnonecznego i rodzinnego popołudnia!!!!!!!!!!!!;************

witam obiadowo :)

my zaraz zasiadamy do spagetti..
a na 17.00 jedziemy do znajomych na grilla i słodkie..mają na działce duży staw i będzie przepływka łódką:-D:-Dże niby tak romantycznie:-p:-D

Tusia witaj...najlepsze są tuniki-luźne i maskują co trzeba :) do tego leginsy..

Kinga może to tylko w tym cyklu masz takie plamienia ..nie koniecznie niedobór czegoś -skoro wcześniej nie miałas plamień..

Pirania miłego ,słonecznego dnia-u nas też pięknie i zaraz podaję obiad na ogród-zjemy pod wierzbą :-)
miło i w cieniu:)

Natusia witaj -i Tobie miłego dnia ;))
pewnie,że lato będzie upalne hahahahahaaa nie może być co roku deszczowo:-p

Gal??????????????????????????????????????????????????????

Czarodziejka???????????????????????????????

Tasha????????????????????????

reszta Gangu-co słychać ????

hej laski

jestem załamana okres spózniał mi sie 5 dni myslałam ze moze juz ciaza a tu wczoraj @ zawitała

mama piekny masz ogród psa i sliczna córeczke

pirania super ze u córci wszystko oki

andziak napewno synek sobie poradzi na wyciece nie denerwuj sie

miłej niedzieli wszystkim zycze i owocnych przytulanek :)

czesc dziewczyny ale sie rozpisałście, na szczescie udało mi sie nadrobic;)
Aguśka głowa do góry!ja tez przy staraniach o Kubusia ciagle mialam spozniony okres i z 5 razy myslalam, ze to ciąża, a ookres przychodzil, udało sie za 6 razem;)
natusia co sie dzieje z Twoim serduszkiem? bylas u lekarza?
mama ogród wspaniały!!!!!!!!!!!!!!! jak kazdy szczegół dopracowany slicznie;)))))))))))))
a my od tygodnia w ogrodzie mamy hustawke i piaskownice, maz sam zrobil, jest super;)
piranha fajny pomysl z ta stronka siostry, tez chetnie cos zamówie;)
odkryłam ostatnio białą bazę pod makijaż smashboxa (zielona też jest fajna-maskuje zaczerwienienia), matuje do tego stopnia, ze nie używam wcale pudru, a mam cerę mieszaną, niestety w ciązy była najbrzydsza w calym moim zyciorysie grrrr
Andziak trzymam kciuki za ten ważny dzien 11 czerwca, w tym dniu bedziemy świetowac 2 urodziny Kubusia, rety, ale ten czas leci..........

czy moge prosic o jakis link z termometrem owulacyjnym, który jest godny polecenie????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga, śniło mi się tej nocy, że zamieściłaś na BB fotkę testu ciążowego, pamiętam nawet dokładnie jak wyglądał, kreska testowa była bardzo wyraźna
yes2.gif
, życzę Ci z całego serca by to był sen proroczy bo czasami takie miewam
biggrin.gif
Piranha nie przypuszczałabym że miewasz takie sny:) miło mi.
No ale to nie był raczej proroczy sen kochana. Dostałam własnie @. Tak czułam że dziś lub jutro zaskoczy i tak też jest. Zobacz załącznik 468722

Tak wiec dziergamy dalej.... nie poddajemy się o nie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry