reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kociatka, a ja wzięłam razem;//

czyli tylko wit C brac oddzielnie kochana? Czy cos jeszcze?

Mama ślicznotko, napisałam PRAWDE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kociątka dzięki :)6 rok dziergamy ,ale juz jest coraz ładniej ;)

Natusia buźka ;)
mówisz,że iść do lekarza.. z tym cisnieniem.
pewnie jakies leki by mi zapisała bo przecież nie można tak żyć..
a to ciśnienie zmierzyła mi po 20 minutach stania...stałam w kolejce do kuli wodnej dla dzieci..

Mama piekne zdjecia.
Pirania tylko ze ja nie wiem czy nie zaplace za usg a i tak nic sie nie dowiem lub lekarz znow namiesza.A ten tydzien zajme sie diagnoza Bartka i tylko tydzien zostanie.
Szukan teraz bolerka z koronki na wesele

Natusia, kwasy oddzielnie od calcium - z tego zestawu tylko witamina C jest kwasem (chyba). Inaczej: bierz to calcium osobno, reszta sie raczej nie pogryzie. I bez stresu, one sie jakos tam neutralizuja (wiec efektu brak), ale nie powinny zaszkodzic z tego co zrozumialam

Mama, od lat marze o takim ogrodzie...

Ostatnia edycja:
witam kochane, cudowne mamusie :-)
wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta :-)

Mama :szok: przecudny ten twoj ogrod :tak: my niestety mieszkamy w bloku i mozemy sie cieszyc tylko balkonem :-(
corcia piekna, zreszta mama tez :tak: a piesio taki slodki :-)
u nas cieplo, a ja leze plackiem na kanapie i mam takiegooooo leniaaa :szok:

Marzycelko, ale Ci dobrze na tej kanapie:-D Moj łobuz bawi się w wannie zaraz go wyjmuję-miał pozniej drzemke i nie chcial sie wczesiej kłaśc ehhh:))

Mama,
koniecznie idz do lekarza, bo jak zajdziesz w ciąże moze to zaszkodzic dzidzi i Tobie....

Kociatka, teraz mam stresa, ale juz nie bede łączyc wic C....

Marzycielka dziekuję kochana ;) to miłe ...

a balkon...dobrze,że jest-są mieszkania bez balkonu i to jest dopiero..kiedyś wynajmowaliśmy taka kawalerkę -masakra,ani prania powiesić na powietrzu ani kwiata w doniczce postawić ..
a na balkonie można sobie fajnie zrobic i też miec milusio :tak:

Natusia no chyba tak zrobię...pójde bo mam dla kogo żyć.
moje bąki spią od ponad godziny..my ogladalismy kabaret na 2tvp-sie naśmiałam ..

Krzyśka zdjecia piekne, ogród ładny masz, widać że dbasz i lubisz to robić. Super pies super córa i rewelacyjna Ty :)

yyy natusia a no byliśmy na spacerku na lodach i w Mc donalds na lodach:) no i jeszcze w odwiedzinach u rodziców:) i tak zleciało.
Teraz graliśmy w monopoly, zeszło nam heh Fiol uwielbia.

BUZIOLE
lece pod prysznic i zaraz odpalamy dvd z M :)
ja z redssem delikatnie po tej wczorajszej 40%wiśniówce u Aśki :-p normalnie się upiłam! :-D

reklama
Natusia moj maly padl chyba ze zmeczenia przed 20. chociaz takie jasno jeszcze i przez to moje dzieciaki nie chca chodzic spac wczesnie :no: a jak moj maly zrobi sobie drzemke w dzien to chodzi spac jeszcze pozniej :szok:

Kinga no to super wieczor sie u was zapowiada ;-)
widze ze twoj Filipek to dzisiaj taki piatkowy :-D

Ostatnia edycja:
Do góry