dzien dobry
dziewczyny, juz nadrobilam zaleglosci, heheh
Mama bardzo ci wspolczuje wczorajszego dnia, nic tylko dziekowac Bogu ze nic sie nikomu nie stalo, a drzwi... to rzecz nabyta, kupisz i bedzie git. Zycze z calych sil aby kolejne dzioneczki byly spedzone rodzinnie i abyscie szybko o wszystkim zapomnieli &&&&&&
Piranha za dzisiejsze KTG &&&&&&&&&&&&&&&, a ja wciaz nie moge cos uwierzyc w te twoje opisy o Krzysiu... przeciez na zdjeciu to taki slodziutki anioleczke, jak sobie przypomne tego jego niewinne oczeta, ojej... slodziak,
U mnie wczoraj wybuchla wojna domowa z M, jessuuuu myslalam ze go zabije. Umowilam sie wczoraj z firma, ktora przyjezdza do domu i czyszcza oraz dobijaja klimatyzacje w aucie. Zaprosilam firme na 7 wieczorkiem, pomyslalm juz bedzie zrobione, no bo po co czekac w kolejkach w serwisie. Dyrektor wrocil do domu, obiadek, kawka, prysznic i oznajmia mi ze wyjezdza, bo dzis maja
, no myslalam ze go zabije!!!!!! To ja tutaj wszystko zalatwione a on....kurcze, uznal ze jedzie moim autem a ja mam zaczekac w domu za facetem. Wojna domowa byla, oj byla.....wpadlam w szal, chwycilam waz ogrodowy i calego go oblalam woda, ja tez ucierpialam , no ale co tam. jak pan zadzwonil do drzwi musial isc je otworzyc, powiedzial do goscia ze zonie odbilo... to juz byc cios. szybciutko wzielam mopa, zapytalam pana czy M jest potrzebny i co.... lecial na mopie caly salon.... ulzylo mi, niech wie....
Dziewczynki w tym wspanialy dniu zycze wam i sobie wszystkiego naj..... duzo wspanialych chwil z naszymi pociechami