reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobrej i spokojnej nocki wszystkim życzę! Ja mam co chwilę skurczowe bóle podbrzusza jak przed @ (normalnie jeden za drugim), mam nadzieję, że jutro na KTG nie wyjdą jeszcze żadne skurcze. Jutro mam gości i odpalamy grilla, w niedzielę chyba pojedziemy z Krzysiem do teściów bo później mogę już nie mieć okazji :-) Dobranoc wszystkim!

reklama
Wszystkiego co najlepsze mamusie.
Ja dzis cos znowu mam kiepski humor.
Mama dobrze ze dzieciaczkom nic sie nie stalo.Nie mozna takich brzdacow z oka spuscic.A ja za chwile bede miala 4 rozbieganych chlopakow do pilnowania.I wiem ze juz teraz latwo nie bylo.Bo np. uwazalam zeby Bartek Kuby na ulice nie wypiscil.Bo Kuba sam nie umie ale Bartek juz wykombinuje.

dzien dobry
slonce7_%28www.e-gify.pl%29.gif

dziewczyny, juz nadrobilam zaleglosci, heheh

Mama bardzo ci wspolczuje wczorajszego dnia, nic tylko dziekowac Bogu ze nic sie nikomu nie stalo, a drzwi... to rzecz nabyta, kupisz i bedzie git. Zycze z calych sil aby kolejne dzioneczki byly spedzone rodzinnie i abyscie szybko o wszystkim zapomnieli &&&&&&

Piranha za dzisiejsze KTG &&&&&&&&&&&&&&&, a ja wciaz nie moge cos uwierzyc w te twoje opisy o Krzysiu... przeciez na zdjeciu to taki slodziutki anioleczke, jak sobie przypomne tego jego niewinne oczeta, ojej... slodziak,
best26_%28www.e-gify.pl%29.gif

U mnie wczoraj wybuchla wojna domowa z M, jessuuuu myslalam ze go zabije. Umowilam sie wczoraj z firma, ktora przyjezdza do domu i czyszcza oraz dobijaja klimatyzacje w aucie. Zaprosilam firme na 7 wieczorkiem, pomyslalm juz bedzie zrobione, no bo po co czekac w kolejkach w serwisie. Dyrektor wrocil do domu, obiadek, kawka, prysznic i oznajmia mi ze wyjezdza, bo dzis maja
pilka_nozna18.gif
, no myslalam ze go zabije!!!!!! To ja tutaj wszystko zalatwione a on....kurcze, uznal ze jedzie moim autem a ja mam zaczekac w domu za facetem. Wojna domowa byla, oj byla.....wpadlam w szal, chwycilam waz ogrodowy i calego go oblalam woda, ja tez ucierpialam , no ale co tam. jak pan zadzwonil do drzwi musial isc je otworzyc, powiedzial do goscia ze zonie odbilo... to juz byc cios. szybciutko wzielam mopa, zapytalam pana czy M jest potrzebny i co.... lecial na mopie caly salon.... ulzylo mi, niech wie....

Dziewczynki w tym wspanialy dniu zycze wam i sobie wszystkiego naj..... duzo wspanialych chwil z naszymi pociechami

kwiaty72.gif

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Ja również życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji mamusiowego święta! :-) Mnie przez całą noc i jeszcze wcześnie nad ranem pobolewało podbrzusze, oczywiście teraz przeszło tak żeby nic przypadkiem nie wyszło na KTG ;-)

Andziak, właśnie zerknęłam na Twój suwaczek i zaczynasz już 16 tydzień ciąży, nie kusi Ciebie wcześniejsze USG? ...czy dasz radę do 11 czerwca? :-) Życzę Tobie by zły humorek jak najszybciej Ciebie opuścił, w końcu dziś Twoje święto poczwórna mamusiu! :tak:

Kasiu, ale historia, z jednej strony rozumiem Twój gniew a z drugiej (wybacz!) uśmiałam się :-D A z Krzysia naprawdę jest straszny słodziak i nie potrafię długo na niego się gniewać :-), wczorajsza histeria była taka lajcikowa (standardowo położył się na ziemi i chwilę powył :-D) ale szybciutko mu przeszło jak zobaczył, że nic nie wskóra ;-)

Ostatnia edycja:
Z jednej strony kusi a z drugiej boje sie ze dola znowu bede miala.Pozatym mysle ze dzidzia jest plecami do brzucha ulozona.
Ruchow nie czuje z chlopcami juz czulam.pewnie kopie w watrobe.
Ja mysle ze chocbym niewiem co zrobila to i tak ktos na gorze sie postara zeby byl chlopak.I ta wpadka Bog chcial mi utrzec nosa za te dwie proby planowania
Smutne to jak jedna znajoma z druga bardzo chcialy corke i maja/I twierdza ze widac za malo chcialam.Albo kuzynka nie wyobraza sobie u mnie corki.Wiem ze powinnam to olac ale to troche boli.

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane
wiosna.jpg

Piekny u nas dzis dzien...Slonko swieci, niebo blekitne, ptaki spiewaja...az chce sie zyc...
Wybieramy sie dzis wieczorkiem na grilla do znajomych...o 20 dzieciarnie odstawimy do moich rodzicow na nocleg a my jeszcze pobawimy:) Troche sie zresetujemy z małżem..

Piranha kciuki za twoje Ktg..rozumiem ze chcesz juz urodzic?:))))))
Mama- jak dzis samopoczucie? jak dzieciaczki???
Patrysiu jak sie czujesz? jak Twoi chlopcy?
Kasia he he he widze umiesz sie zbuntowac:)))))))

Cudnego dnia mamy:))))

cześć dziewczyny i dzięki .....

budziłam się w nocy co chwilę więc średnio dziś się czuję ,na szczęście dzieci spały spokojnie...

kupiłam Im chałkę i jak wysiadałam to dałam im ,żeby jedli...nakładałam ta kostkę może ze 3 minuty jak to sie stało...nie siedzieli w aucie pół h żeby zaczęli sie nudzić ..Dominik zrobił to chwile po moim wyjściu...

ciągle sobie wyrzucam,że ich zostawiłam...
co ze mnie za matka....
gdyby nie te kamienie to auto stoczyłoby sie wprost na ruchliwą drogę ...............

wszystkiego dobrego kochane mamy...

reklama
Hej Dziewczyny!!

Mama jak przeczytalam to aż mnie ciarki przeszły, współczuję takiego przeżycia, ale na szczęście nic się nie stało, tule CiE!!

Dziewczyny ostatnio mierzylam sobie ph i miałam w okolicach 5 ostatnio bardzo przestrzegam diety i dzisiaj rano mierzę a tu super bo 4,4 aż się ździwilam tylko tempka płata mi figle bo jakaś wysoka nie wiem czy ma znaczenie przyjmowany bromek. Jak robiłam 1 test owu to miałam bladą drugą kreskę a wczoraj nawet bladziutkiej nawet cienia na teście owu nie miałam nie wiem co się dzieję, mogłybyście mi doradzić, aha i dzisiaj mierzyłam tempkę 2 godziny później jak obliczyć prawidłową? Bo na necie nic nie mogę znaleźć;/ a nie pamiętam o ile się obniżało na godzinę.

Gal napisałabys mi co z tą colą pijesz dalej?Ja nie mogę nigdzie dostać;/

Truskaffka jak parzyć twoje ziółka? Bo mi się zapomniało:(

Ohhh moje dziecko mnie dzisiaj chyba na próbę cierpliwości wystawia!! Mam pokruszone płatki kukurydziane na podłodze!!! Lece bo rozniesie mi dom...

Do góry