truskafffka
Fanka BB :)
hejka
a ja w pracy, chłopaki w domu się kurują i mam nadzieję...sprzątają
Kasia sorki, ale opis faktycznie komediowo brzmi choć wierzę że nerwy były jak najbardziej poważne
intensywnego godzenia życzę
Mama weź, nie wyrzucaj sobie niczego. To nic nie zmieni, dzieciaki niestety zawsze mogą wywinąć jakiś numer, nawet jeślibyśmy byli krok za nimi, tuż tuż...to i tak bestyjki mogą coś wymyślić i nas zaskoczyć.
NAjważniejsze że spali spokojnie, spokoju teraz życzę całej rodzince, głowa do góry. Jest happy end
Piranha czekam na relacje po wizycie
Andziak buziak na poprawę humoru
Czarodziejka dobrze się tak od czasu do czasu zresteować
Noemi jedną łyżeczkę ziółek zalewasz wrzątkiem, ma sie parzyć ok 20 minut. Pić raz dziennie przed snem
Wszystkiego NAJ w dniu naszego święta :-)
a ja w pracy, chłopaki w domu się kurują i mam nadzieję...sprzątają
Kasia sorki, ale opis faktycznie komediowo brzmi choć wierzę że nerwy były jak najbardziej poważne
intensywnego godzenia życzę
Mama weź, nie wyrzucaj sobie niczego. To nic nie zmieni, dzieciaki niestety zawsze mogą wywinąć jakiś numer, nawet jeślibyśmy byli krok za nimi, tuż tuż...to i tak bestyjki mogą coś wymyślić i nas zaskoczyć.
NAjważniejsze że spali spokojnie, spokoju teraz życzę całej rodzince, głowa do góry. Jest happy end
Piranha czekam na relacje po wizycie
Andziak buziak na poprawę humoru
Czarodziejka dobrze się tak od czasu do czasu zresteować
Noemi jedną łyżeczkę ziółek zalewasz wrzątkiem, ma sie parzyć ok 20 minut. Pić raz dziennie przed snem
Wszystkiego NAJ w dniu naszego święta :-)
Ostatnia edycja: