reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha, ale stronka siostry super! To mam dużą prośbę, jeśli bedziesz wiedziała, że ma juz te pedzle dałabyś mi znac? Chetnie go zakupię razem z pudrem;) tak piszesz o nim , że chce go juz miec!:-D wgl teraz na lato ... ale będe cierpliwa:tak:
Aha...czyli u Ciebie inaczej wygląda cc. Jej już coraz bliżej kruszynki.... Ja nie moge się napatrzeć na córunię sis ma 4 mies jest takim słodziakiem;**

reklama
Patrysia* skąd ja to znam:-D ojj uwielbiam zmianiać kolorek, ale tydz. temu rozjaśniłam troszkę i mam z czarnych-moich naturalnych refleksy brązowe, ale znając mnie niedługo coś zmienie:tak:

PIRANHA super stronka!!a ty jeszcze trochę i córcia z wami :))jej ale fajniee!!
NATUSIA bardzo długo nosiłam czarny kolorek:))

Piranha, czy magnez,zurawine, wit c, wapń moge brać razem? a jak b-50 complex? i w owu sudafed tak? :)) jej ciezko masz ze mna wiem :)) hihi
A ten magnes do rozpuszczenia pyszny;)) hihi Dziekuje! znalazłaś mi go;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
natusia, nie ma problemu, dam Ci od razu znać, jeszcze przy pierwszej okazji wypytam siostrę o szczegóły :tak: Ja też długo nie wytrzymywałam z danym kolorkiem, tzn. z kolorkami to nie zaszaleję bo jestem naturalną brunetką a musiałabym rozjaśniać ...kilka razy robiłam sobie pasemka ale szybko mi się nudziły :-D

Napisałam wiad. o podkład ;)) Mam nadz.,że mi Twoja sis odpisze:tak:

Kochana to te suplementy mogę brać jednocześnie? Przyznam się, ze dziś tak zrobilam, aby nie zapomniec potem :zawstydzona/y:

kochane moje dziękuję !!! za wsparcie..

byliśmy 4 h na festynie przedszkolnym u Dominika...mamy masę nagród..było zabawy i smiechu...
była też pani co mierzyła ciśnienie i...
kurcze mać -chyba muszę iść do lekarza.. mam 147 / 80 !!!
co mam możliwość zmierzyć sobie ciśnienie to zawsze mam 140 albo więcej:-(

mam nadciśnienie...teraz już wiem czemu serce mnie tak często boli...

Mama jestes wspaniala mama, cudowna, kochana jestes aniolem ktory odrzucil skrzydla bo przeszkadzaja w codziennych pracach pamietaj o tym... to nie Twoja wina, ze do tego doszlo, tak samo mogloby sie cos gorszego wydarzyc gdyby z Toba poszly na ten plac, sama pisalas, ze on jest duzy i tam pelno roznej wielkosci glazow... zostawilas ich w aucie, bo uwazalas, ze tam sa bezpieczniejsze... nie moglas przewidziec, ze Dominik wymysli cos takiego i ,ze wydarzy sie to cale nieszczescie... takich sytuacji nei da sie przewidziec, po prostu nie da sie...

Martika dziękuję Ci serdecznie za te słowa!!!!!

Pirania -czy nadciśnienie może przeszkadzać w zajściu w ciążę???????

za nami bardzo aktywny dzień.
Dopiero do domu wróciliśmy, od 11 poza domem a do 10 to w łóżku leżałam :sorry:

teraz gramy z chłopakami w gry planszowe:)
Miłego wieczorku!

Zdjęcie1958.jpgZdjęcie2031.jpg

Załączniki

• Zdjęcie1932.jpg
    Zdjęcie1932.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry