reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Wam babeczki!

Ja już od rana na nogach i szykując się na przyjazd rodzinki, ot tak zapytałam M, ile bierze tej witaminy C, a on na to , że 3x dziennie po 2 tabletki:szok::wściekła/y: Jesooooooooooooooooooooooooooooooo, co on wymyslił, skąd mu się to więło, myslałam, że zawału dostanę jak mi to powiedział, co on robi, dziewczyny , tak się zadnerwowałam, że szok, pokłocilismy się na maksa, bo albo nie bierze tabletek, na czym go przyłapuję, albo brał lecorie root od razu po 3 tabletki, aby mieć z głowy, albo teraz podobno od tygodnia bierze takie dawki wit. C , aby było lepiej. A ja gdzies wyczytałam, że ta witamina C wcale nie jest taka obojętna dla organizmu, bo już dawki 1000mg, brane przez dłuższy czas, miesiące , do roku powodują zmiany miażdżycowe, itd, a on przywalił dawkę 3000mg na dzień. Strasznie się boje, że zastosował antykoncepcję i pouszkadzał plemniki, a tym samym moje marzenia poszły w las, bo ja już tylko ostatecznie we wakacje kończę staranka.
Nie wiem skąd mu się to bierze, przecież to inteligentny człowiek na odpowiedzialnym stanowisku, ścisły umysł, zarządza zespołem ludzi w dużej firmie, a tu zachowuje sie jakby mu w głowie piątej klepki brakowało.
Jesteśmy pokłoceni na maksa, nie wiem już czy jest sens sie dalej starać, stosować dietę, suplementy, jak może on to wszystko zmarnował.
Piranha- Skarbie znowu Cię proszę, napisz kochana co myslisz o tym, czy jest nadzieja, że nie pouszkadzał tych plemników...

reklama
Kasiu uk- witaj Słoneczko, coś kiepsko nam się ten dzień zaczął, przytulam z tą wstręciuchą......
coś powoli wykruszamy się z tego maja... A to , że badałaś 5 dni przed @, to wg mnie nie ma aż takiego znaczenia, ważne raczej aby było 6, 7 dni po owulce, tak mi się przynajmniej wydaje.

Gal skarbie, damy rade, tylko ja to sobie wmamwiam tak juz 2lata, i co.... k.... bez rezultatu.
Tak to jest z facetami, ja mojemu M witaminki szykuje, to najpierw slyszalam ze watrobe mu chce uszkodzic, pozniej foczal ze takie duuuzee, no ale bral. a wczoraj, wykapalam sie, wzielam piwko z lemoniada wyszlam na ogrodek i tak jakos popatrzylam co tam lezy za puszka z kawa, a tam...dwudniowy zapas witamin M. Tez zrobilam jazde, oj jezdzilam az mi bylo lzej na sercu.

hej laseczki, witam prawie weekendowo!!!
Mama - nie mów tak, nie wmawaij sobie, że jesteś zepsuta czy jakaś felerna, przecież to nieprawda!!! będziesz miała kochana to dzieciątko, przyjdzie taka chwila!!!
Pirania - a ten kosz Mojżesza to jaki zamówiłaś? bo chyba są różne, na kołach, stojakach, płozach, same? i do kiedy dziecko może z takiego kosza korzystać? a może on służyć jako łóżeczko?
Ewcik - poratuj informacją na temat kosza Mojżesza, bo twój synek z niego korzystał?
Kasia - fajna z Ciebie babeczka i pełna optymizmu
Gal - ach... te chłopy... zginęliby marnie gdyby nie kobietki... jak dzieci, na każdym kroku trzeba sprawdzać i kontrolować, bo zaraz coś odwalą...
Truskafffka - a będziesz testować jeszcze raz za kilka dni??? bo może to za wcześnie...

pozdrawiam cieplutko moje słoneczka, duża buźka!!!

Hejka Dziewczyny :-)
Wczoraj miałam ciężkie popołudnie wywiadówka w szkole syna do 20:30 dramat.
Ale ogólnie @ mija i humorek mi się poprawia i znowu spróbujemy kolejny raz i mam nadzieje że się uda :-)
Miłego dnia życzę wszystkim i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testy i za staranka :-)

Kasia uk- no właśnie, albo nie bierze, albo później jakieś mega dawki, jak by chciał nadrobić chyba to czego nie brał, no humor mi zepsuł, że szkoda gadać, a najgorsze jest to, że tracę do niego zaufanie

Tasha- dokładnie, wyglada na to, że trzeba na kazdym kroku kontrolować, wiesz jak by nie wział, to nie byłoby takiego problemu, ale brać za dużo? Masakra...

Ostatnia edycja:

Śliczny kosz z baldachimem od AMY - Najlepsze w PL
Nowy, Szerokość (cm): 64, Długość (cm): 96

a co sądzicie o czymś takim do spania dla maleństwa??? szkoda tylko, że producent nie podaje do jakiej wagi lub do którego miesiąca maluch może korzystać z takiego łóżeczka...

.... a ja walcze z mrowkami, wczoraj wieczorkiem zaczely mi wlazic z ogrodka do kuchni, kurcze nic nie mialam, wysypalam proszek do pieczenia i dzis od rana spokoj!!! Drzwi otwarte i pusto, jade cos dzis kupic i bede walczyc z nimi jak "lew"

reklama
hejka
zbieram się do pracy własnie
na 9 musze być. potem lece po zakupy i w domu jeszcze pranie mnie czeka.
Wczoraj wieczorem sobie zasadziłam kwiaty w donicach na balkonie:) bedzie ładnie.

Mam nadzieje że dziś Krzysia nie bedziesz głupot pisała tu tak samo reszta bo opitole na pewno. A wiecie że ja szczera i z grubej rury jade :cool2: Nie dołować się

truskaffka ale ja i tak myślę że za szybko u ciebie na testa jeszcze. :sorry2:

jest piękny dzień
życzę wam aby był udany!
odezwe się jeszcze z firmy.
Miłego! ! ;-)

Do góry