reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczyny.Jakieś fatum zawisło nad naszym forum czy co?
Ja i Andziak jeszcze nie chciałyśmy,ja miesiąc odpuściłam i co???
To nasze życie to czasem na przekór nam się układa.Zaczynam naprawdę wierzyć że z góry mamy zapisane co nas spotyka i nic na to nieporadzimy.
Mama Gal Truskafka Martika może zapomnijcie na miesiąc o planowaniu,cholerka może naprawdę coś w tym jest.
Moja koleżanka ponad rok starała się i nic wkońcu namówiłyśmy ją na wizytę u gina. Powiedziała że na razie sobie odpuszcza.W jej związku zaczęło sie psuć z powodu ciaży.Nie chciała ale poszła do gina i okazało się
że jest w ciąży.Właśnie urodziła syneczka.
Ja niestety co kilka dni nadal haftuje i to wcale nie poranne mdłości.Poprostu nie znacz czasu ani godziny kiedy to cholerstwo cię dopadnie.Kurczę chciałabym już jak Patrysia wiedzieć na 100% co będzie.Ale już wiem że kocham bardzo moje maleństwo bez względu na płeć.Jak będzie chłopczyk to Mateusz albo Milanek.
Pozdrawiam cieplutko bo wieje jak cholerka.

reklama
no to doczytałam:wściekła/y: nie mogę!!! taki piękny wykres!!
no nic...dziergamy dalej
no coz bywa, a mi tam nie jest smutno... bylam pewna, ze tak bedzie... juz zaczelam plamic, wiec jutro @ zawita na dobre, a u Ciebie jeszcze wszystko mozliwe, bo robilas test 25 ;-)a tempka Ci nie spadla... wiec bron naszego honoru i rozpocznij dobra passssssseeee....

ja tam wogole sie w moich cyklach gubie bo biorac wytyczne ksiazkowe wychodzi ,ze druga faza ma raptem 12 dni... hmm...

teraz czerwiec, nie wiem czy nie odpuszcze na jakis dluzszy czas, w 2008 w czerwcu zaszlam w ciaze, a w swoje urodziny 23 zobaczylam 2 bijace serduszka w 8 tyg, a dzien pozniej juz nie bylam w ciazy... i boje sie, po prostu sie boje powtorki.... :-(yhh a potem wakacje, ja w PL m w DE... no, a pozniej to zostaje wrzesien, pazdziernik a potem nie bardzo bym juz mogla...bo na poczatku wrzesnia 2013 siostra M... bierze slub no i ... nie chcialabym byc swierzo po porodzie bo 8-10 godzin w aucie, to masakra jest z takim maluszkiem...
przepraszam, ze tak marudze, ale kto jak kto ale Wy tu najbardziej zrozumiecie druga starajaca sie kobiete... za to was po prostu ubostwiam i dziekuje wszystkim razem i kazdej z osobna...

Gal ja tam nie mowie, bo jak tylko wspomnialam, to sie nasluchalam, swoja droga wkurza mnie te doradzanie rodziny, bo w koncu nie jestem na ich garnuszku i to ja bede do tego dziecka wstawac nocami, karmic, opiekowac sie itp itd... wiec dlaczego ich to tak boi? a jakbym wspomniala o planowaniu plci to chyba wogole by mnie od razu do zakladu psychiatrycznego wyslali...

jestem na chwile wieczorkiem...

DZIEWCZYNKI!! dzięki za Wasze wsparcie-cieszę się ,że Was mam!!!!!!
kochane moje!
każdą z osobna ..:tak:

Truskaffka -fak!! przytulam:sorry:
Martika- fak!! równiez tulę....

ja wiem dlaczego fatum zawisło nad wątkiem.....:eek:
bo ja tu piszę....a ja jestem pechowa i zepsuta-wygońcie mnie a ciąże sie posypią:confused2:

Daria ja z wózkiem nie pomogę:sorry:

Kosmo czy Twój synus ma już imię ?

Merylin jeszcze trochę i Ty się dowiesz kto tam mieszka u Ciebie :)

Tasha tulaski dla Ciebie i podziękowania ;)

Gal nic nie mów rodzinie...u mnie tylko siostra wie ,że dziergamy..

Pirania jak dzionek minął?

Martika wspieram Cie w Twoich planach ...

ściskam mocno i ciepło przytulam :)

Ostatnia edycja:
ja wiem dlaczego fatum zawisło nad wątkiem.....:eek:
bo ja tu piszę....a ja jestem pechowa i zepsuta-wygońcie mnie a ciąże sie posypią:confused2:

)
Yh hmm A w pupe to Ty chcesz dostac? za wypisywanie glupot? ja sie nie zgadzam z powyzsza wypowiedzia... Nie, Nie i jeszcze raz nieeeee... tak samo ja moglabym napisac, jak tylko was podgladalam to dziewczyny zachodzily w ciaze, a jak zaczelam pisac to .... klapa...

jak ktoras sie na tym zna i moglaby zerknac na moje dwa ostatnie cykle i podpowiedziec mi gdzie mogla byc ta przekleta owulka to bylabym bardzo zobowiazana- dziekuje

Obserwacja cyklu - enpr.pl

Martika dzięki kochana ,ale tak się czuję...
kurcze mac no!!

ale wisz co-podaję Ci jajeczniczkę na maśle z cebulką i wędliną-do tego chleb z masłem i herbata z cytryną :)
własnie jemy to się podzielę:tak:

Martika dzięki kochana ,ale tak się czuję...
kurcze mac no!!

ale wisz co-podaję Ci jajeczniczkę na maśle z cebulką i wędliną-do tego chleb z masłem i herbata z cytryną :)
własnie jemy to się podzielę:tak:
Moze tak to czujesz, bo najpierw myslisz o innych na samym koncu o sobie. Jestes czlowiekiem, z sercem i dusza na dloni. jestes nam tu potrzebna. Smacznego zycze ... i dziekuje za kolacyjke :-)

ja wiem dlaczego fatum zawisło nad wątkiem.....
eek.gif

bo ja tu piszę....a ja jestem pechowa i zepsuta-wygońcie mnie a ciąże sie posypią
confused8gj.gif
Głupio piszesz Krzysia..... ... to ja tak samo nie powinnam tu pisać.
nie pisz tak to bez sensu. :no:

Truskaffka
ale test to najlepiej z rana robić, robiłaś rano? a wogóle to miałaś testować mniej wiecej dzień przedemną bo pisałaś kiedyś że za tydzień i u mnie było wtedy 8dni. Wiec o co kaman? czemu tak szybko?
no co ty.

oj dziewczyny w dupe wam dam.........

Martika dziękuję Ci za tak miłe słowa...

my dzis na dniu rodzica bylismy u Zuzy..
pani rozpoczęła wierszem

JEST JEDNA MIŁOŚĆ ,KTÓRA NIE LICZY NA WZAJEMNOŚĆ...
NIE SZCZĘDZI OFIAR
PŁACZE I PRZEBACZA...
ODEPCHNIĘTA WRACA-TO MIŁOŚĆ MACIERZYŃSKA.

Był ryk:sorry:
tak bardzo kocham moje dzieci.....

odepchnieta wraca................przypomiałam sobie swój bunt i odpychanie rodziców..

mama co Ty wygadujesz????? jestes tu tak samo potrzebna jak reszta dziewczyn! wprawdzie nie udzielam sie juz tak czesto jak kkiedys ale jak juz czytam i jak ktoras jest dluzej nieobecna to da sie odczuc ten "brakujacy element":tak:
a Takiej cieplej i dobrej osóbki jak Ty nie da sie nie zauwazyc i nie zatesknic:tak:

mama nie mamy imienia dla synka bo ciagle nie mozemy na nic sie zdecydowac. nie martwie sie bo wiem ze jak sie synek urodzi to imie samo przyjdzie do glowy:-D

reklama
Do góry