_Ewcik_
Fanka BB :)
dobry wieczór Paniom:-)
piękna pogoda dzisiaj, siedziałam z synkiem na placu zabaw 2,5 godziny po południu, bo nie chciał wracać do domu..mały buntownik;-)
tasha to nie odchudzanie przed staraniami /a przyadąłoby się/, ale chęć poprawy kondyzji, która jest zerowa;-)
czarodziejka to fajnie masz, że jeszcze do pracy nie musisz iść
truskawcia wow, piękniutki wykres, kiedy teścik robisz?:-)
marzycielka jak długo stosujesz suplementy, że takie zmiany obserwujesz?
andziak obydwa imiona mi się bardzo podobają, znam dwóch chłopaczków Leosia i Ignaca, jakbym miała mieć drugiego syna, to bym chciała dać Ignaś.. ale nie wiem, co by mój M powiedzial, pewno, ze nie
kasia mniaaaam, ale pyszne naleśniki musiałaś mieć;-)
mamcia tulę Cię :*
pirania jak znosisz te upały? masz obrzęki? ja miałam potworne w ciąży i z tego względu źle ją pod koniec znosiłam
martika woooow, ale wykres piękny, kiedy testujesz???
piękna pogoda dzisiaj, siedziałam z synkiem na placu zabaw 2,5 godziny po południu, bo nie chciał wracać do domu..mały buntownik;-)
tasha to nie odchudzanie przed staraniami /a przyadąłoby się/, ale chęć poprawy kondyzji, która jest zerowa;-)
czarodziejka to fajnie masz, że jeszcze do pracy nie musisz iść
truskawcia wow, piękniutki wykres, kiedy teścik robisz?:-)
marzycielka jak długo stosujesz suplementy, że takie zmiany obserwujesz?
andziak obydwa imiona mi się bardzo podobają, znam dwóch chłopaczków Leosia i Ignaca, jakbym miała mieć drugiego syna, to bym chciała dać Ignaś.. ale nie wiem, co by mój M powiedzial, pewno, ze nie
kasia mniaaaam, ale pyszne naleśniki musiałaś mieć;-)
mamcia tulę Cię :*
pirania jak znosisz te upały? masz obrzęki? ja miałam potworne w ciąży i z tego względu źle ją pod koniec znosiłam
martika woooow, ale wykres piękny, kiedy testujesz???