reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

i ja sie witam :-)
u nas tez kolejny sloneczny dzien :tak:
dziewczyny chcialam wam napisac ze naprawde te wszystkie suplementy moga zdzialac cuda :tak: widze u siebie duza poprawe i czuje ze moje cykle przebiegaja tak jak kiedys.
pamietacie jak wam pisalam o moich plamieniach miedzy cyklami? ten cykl byl czysciutki :-) dzis u mnie 27dc i rozkreca sie @ Takze staranka tuz tuz...
wogole mialam tez problemy z cera i jakos tak inaczej przechodzilam te ostatnie dni przed kolejna @.
a teraz moja twarz sie poprawila, wrocily zachcianki przedokresowe (duuuzzzooo czekolady :-D) i wogole czuje ze jest lepiej ;-)
chociaz nie bralam w tym miesiacu suplementow bo postanowilam troche przystopowac (a bralam przez 4 miesiace).
i tutaj moje pytanko do Piranii: czy jak zaczne brac teraz to pomoze przy planowaniu corci? ale nawet jak nie to i tak zaryzykuje ;-) a co tam, moze akurat sie uda :laugh2:

oczywiscie kciuki zacisniete &&&&&&&&& za II kreski dziewczyny :tak:

reklama
Mi napewno pomogla wit.b.Dlugo nie zachodzilam w ciaze.Mialam krotkie cykle.Dwa z wit.b wydluzyly sie do 28 a w 3 zaszlam.W poprzednich ciazach na poczatku mialam dlugo plamienia i bralam luteine.Teraz nic.
Samopoczucie lepiej /mdli mniej choc najchetniej jem slodycze lub owoce i warzywa.Do reszty sie zmuszam
Zawroty i omdlenia tez mniejsze choc spiaca nadal jestem.Do tego alergia daje we znaki.
Imienia nie mam jeszcze tzn.ja maz wspomina o Ignasiu a chlopcy o Leonku

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny!!!
Kasia - ale mi narobiłaś chęci tymi naleśnikami z truskawkami i bitą śmietaną, pyyycha:-), choć bez śmietany też byłyby znakomite
a w ogóle to ostatnio strasznie za mną chodzą maliny, ale nigdzie nie mogę kupić:baffled:
pozdrawiam serdecznie i życzę udanego dnia!!!

witam dziewczyny!!!
Kasia - ale mi narobiłaś chęci tymi naleśnikami z truskawkami i bitą śmietaną, pyyycha:-), choć bez śmietany też byłyby znakomite

... ja nie wiem co wymyslac w taki upal, no ale zaraz zapakuje i wysle kurierem, mam nadzieje ze dojada jeszcze cieple, buzka

dziewczyny moze cos doradzicie....
cora zaprosila sobie kolezanke ze szkoly, tak wiec mam ja w piatek i musze ukulac dobry obiadek. Jeden problem to mala jest wegetarianka i co tu ugotowac???? Aby nie byla glodna????

witam sie po pracy....padam .jak wszyscy od tego upału.....

moja @ szaleje-dzis mam 2d.c. i jak zawsze jechałam juz na wkładkach tak dzis co 1,5h !!!! zmieniam tampony!!:szok:

Kasia no to może skoro jest tak ciepło a ta dziewczynka wegetarianka to zrób chłodnik:tak:

Truskaffka cieszę się ,że prezes zadowolony z prezentu ;))pędzelek,odrobina wody i do przodu:))

Gal no my to się mamy..nie ma co.....;/

Pirania,Tasha-wytchnienia w ten upał życzę ...

KOSMO??????????????????

Czarodziejka -suuuuper,że sprawy się wyjaśniły i już znowu masz humorrro:)

wszystkie pozostałe babeczki---->Marzycielkę,Kate,Pierogatkę,Moniko,Aneczkę ,Beatkę ,Dido,Patrysie*,Andziak,Patrysiak,Misie,Kingę,Darię i reszte Gangu Olsena pozdrawiam i ściskam i wogóle:-D

Mama witaj, dziekuje ci bardzo, pomysl dla mnie rewelka i bedzie on jutro u mnie, a z tym piatkiem to nie moge go zrobic, dziewczynka jest angielka i boje sie ze tego nawet nie bedzia miala ochoty sprobowac. brak pomyslow, co zje moje dziecko tego nie zje kolezanka. I chyba zrobie... cheese & tomato pizza plus jakas wiosenna salatka. Na deser lody i wsio....

reklama
..... wiecie ja nie mam zadnego uprzedzenia do innych narodowosci, bo ja sama tutaj nie jestem u siebie, ale co do obiadkow to uwielbiam goscic dzieci polskie. One jedza wszystko i prosza o dokladke a to jest takie mile :-), a jak przychodza inne dzieci to mam masakre w glowie. Jak moje dziecko wraca z goscinnosci to na obiad frytki z kurczaczkami lub z paluszkami rybnymi, tost i pizza. A ja cholera jasna zawsze sie troje co tutaj zrobic.

Ja to chyba jestem taka typowa matka polka :-):-D

Do góry