reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc Dziewczynki
wlasnie z miasta zjechalam...ludzi pelno w centrum..Pogoda bajka
Bylam z przyjaciolka u fryzjera...a potem zakupki:))))) A ja to bardzo :LUBIĆ" ojj bardzo
W tym czasie małz zabral dzieci do fryzjera a potem z nimi ganial po dworze...
Kochany ten moj mąż...

Gal Skarbie piekne kreseczki!!!!!
mocno zaciskam kciukasy aby wsio sie potwierdzilo:))))))
i juz po cichutku Gratuluje

Gal, bardzo możliwe, że mały człowieczek właśnie wczoraj uwił sobie gniazdko w śluzówce macicy gdyż zazwyczaj po implantacji ciałko żółte wchodzi na wyższe obroty i zaczyna produkować więcej progesteronu a Ty skok w górę miałaś dziś :tak: Przebieram już nogami i czekam z zaciśniętymi kciukami na Twoje wyniki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czesc dziewczynki
best50_%28www.e-gify.pl%29.gif

wlasnie wrocilismy z zakupow, jejku jak mi do szczescia malo potrzeba aby wybuch "bomby rodzinnej" nie wypalil:-)

Szybko wlaczylam bb, zrobilam sobie
jedzenie_i_picie65.gif
a tu jejku WSPANIALA WIADOMOSC

Gal super, super, super, trzymam mocno kciuki....zycze ci z calego serca abys przerawala ta klatwe, a my pojdziemy w twoje slady

Dziewczynki, dzieki za kciuki, ale........

Jesoooooo, ja to dzisiaj zwariuję chyba.............................................................
Odebrałam wyniki i jest podany, że jest poniżej 2, cokolwiek by to miało znaczyć, może 0, a może 1,9. Kuźwa..........
Przeczytałam gdzieś, że beta hcg wzrasta dopiero po 48 godzinach od zagnieżdżenia i jeżeliby to zagnieżdżenie było wczoraj to jeszcze było za wcześnie na to badanie.
Cholerka, albo te testy acon są jakieś felerne.......................
Pozostaje mi chyba jeszcze dzisiaj wziąść chyba tego dupka i zrobić test jeszcze jutro rano...................

A na dodatek, odebrałam wyniki synka i się przeraziłam, pełno strzałek w dól, i w górę,choć hemoglobinę ma 13,1, a żelazo powyżej normy ,bo ma 110, a norma jest do 91,szok:wściekła/y: Ja się bałam, że będzie miał żelaza za mało, a on ma za duzo...... Ale ja już chyba podejrzewam przyczynę kiepskich wyników synka, prawdopodobnie niedobory kwasu foliowego i witamin z grupy B.. Koniecznie muszę z nim iść do lekarza i postudiować to i owo, aby było lepiej,no i teraz na poważnie biorę się za jego odżywianie..

Dziewczynki, co za dzień, a na dodatek klawiatura coś mi szwankuje i spacja prawie nie działa i muszę w nią walic, choć w tej sytuacji, mogę chociaż sobie w klawiaturę powalić..........

Gal Kochanie no widze u Ciebie dzien pelen wrazen!!!!
Mam nadzieje ze test okaze sie prawdziwy i dzidziulek maly zamieszka na dobre w brzuszku!!!!
Co do synka..trzymam kciuki aby wyniki byly ok...i zeby byl zdrow jak rybka:)

Piranho a ja tez zakrecona bo przeciez Ty dzis wizyte mialas...widze coreczka ładnej wagi nabrala ale pewnie urodzi sie ze 3kg to taka dobra waga zeby bez wielkiego wysilku urodzic:))))

U mnie zrobilo sie spokojnie...dzieci a teraz zasypiajaUwielbiam te pore dnia:)))))

oki zmykam
Buziaczki i Milego wieczora

Gal, dokładnie tak jak piszesz, jeśli dzidzia dopiero co się zagnieździła (a z wykresu tak to właśnie wygląda) to potrzeba jeszcze około 2 dni, żeby poziom bety był wykrywalny we krwi. Norma przyrostu beta-hCG to 66% w ciągu 48 godzin. Powtórzyłabym zatem betę w poniedziałek i zobaczyła czy wzrosła o te 66%, oczywiście rano zrobiłabym kolejny test żeby ocenić czy kreska ciemnieje, dupka bym nie odstawiała na razie, trzymam kochana kciuki! No i oczywiście kciuki by udało się szybciutko naprostować wyniki synka!

My już po imprezce, udało mi się już wszystko posprzątać a było tego co niemiara :-)

hej kochane:-)

wypociłam przed chwilą posta, ale mi go zżarło:wściekła/y:
nie było mnie parę dni, miałam tyle na głowie, że nie było kiedy na kompa wejść..

a tu widzę się dziejeeee:-D

gal trzymam mocniutkoooooo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

truskawcia Twój wykresik też piękny, testujesz???;-)

pirania torba spakowana? najlepsze życzonka urodzinowe dla Krzysiaczka, spełnienia dziecięcych marzeń:tak:

ja nadal @ nie mam, tempki dziś nie mierzyłam, bo przyjechała przyjaciółka i byłyśmy na imprezce, więc wróciłam o 3 do domu, a syncio zrobił pobudkę już o 5:40:sorry2:

Dzieki Czarodziejko- oby się to szybko wyjasniło, bo zwariuję z tym wszystkim.... Najgorsza jest ta niepewność...

Piranha- Słońce moje, dziękuję Ci z całego serca za wszystko, Jejku, ale będę jutro bała się zmierzyć tempkę, a potem ten test, w domu mam jeszcze 1 test Acon i 1 jakiś inny(podobno bardzo dobry, o czułości powyżej 10) i zrobię je chyba jutro oba. Jejku,a jutro brać tego dupka ? A jakby spadła tempka, to wtedy nie brać dupka,albo test podobnie wyszedł? Boże, mam taki mętlik w głowie.......

A Ty czytam, że szybko się uwinęłaś ze wszystkim, spryciara jesteś, zwłaszcza w takim stanie:tak::-)

reklama
zaglądam na bb a tu JAKA NIESPODZIANKA!
GAL krecha jak nic!!!! :))))))))))) ja już gratuluję bo na pewno jest ciąża! :))))))))))) ale Ci się udało widzisz! Cholerka no super się cieszę naprawdę:)))))) brawo!
Chociaż jakaś dobra wiadomość:))))))))
:-)

EWCIK a Ty jak? testuj jutro!!!! :)))))

Do góry