Dziewczynki, dzieki za kciuki, ale........
Jesoooooo, ja to dzisiaj zwariuję chyba.............................................................
Odebrałam wyniki i jest podany, że jest poniżej 2, cokolwiek by to miało znaczyć, może 0, a może 1,9. Kuźwa..........
Przeczytałam gdzieś, że beta hcg wzrasta dopiero po 48 godzinach od zagnieżdżenia i jeżeliby to zagnieżdżenie było wczoraj to jeszcze było za wcześnie na to badanie.
Cholerka, albo te testy acon są jakieś felerne.......................
Pozostaje mi chyba jeszcze dzisiaj wziąść chyba tego dupka i zrobić test jeszcze jutro rano...................
A na dodatek, odebrałam wyniki synka i się przeraziłam, pełno strzałek w dól, i w górę,choć hemoglobinę ma 13,1, a żelazo powyżej normy ,bo ma 110, a norma jest do 91,szok
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Ja się bałam, że będzie miał żelaza za mało, a on ma za duzo...... Ale ja już chyba podejrzewam przyczynę kiepskich wyników synka, prawdopodobnie niedobory kwasu foliowego i witamin z grupy B.. Koniecznie muszę z nim iść do lekarza i postudiować to i owo, aby było lepiej,no i teraz na poważnie biorę się za jego odżywianie..
Dziewczynki, co za dzień, a na dodatek klawiatura coś mi szwankuje i spacja prawie nie działa i muszę w nią walic, choć w tej sytuacji, mogę chociaż sobie w klawiaturę powalić..........