reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PIRANHA-DLA KRZYSZTOFA
images
CAŁUSKI :)

reklama
czesc dziewczyny.
Piranho wszystkiego najlepszego dla Krzysia :-):-):-)
Nullka witaj, mnie tez ostatnio dlugo nie bylo.

Patrysia sliczne chlopaczki
:-)
Tasha, ale chudzinka z ciebie :szok:, a syn pewnie ma powodzenie u dziewczyn :tak:

Czyli tego 13 miałas jeszcze @ czy już nie?bo niekeidy sa tak krótkie cykle ze od razu po @ można zajsć :))

U mnie pokryło się idealnie z dniami płodnymi :)ale jak widac nie sprawdza sie :)

Dzięki dziewczyny za życzenia dla Krzysia!

patrysia, ślicznych masz synków!

nullka, kopę lat! :-D Nie wiem czy jutro będę mieć okazję (rano wizyta a potem przygotowania do imprezki urodzinowej) więc już teraz życzę Ci kochana wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i oczywiście 2 bordowych kresek na teście w lipcu oraz słynnych 3 białych kresek na USG :-) Ale tempki w ciągu pierwszych 3 dni po skoku przekroczyły 0,2 czy nie? Jeśli nie to może to być cykl bezowulacyjny albo pęcherzyk był złej jakości i powstało z niego ciałko żółte produkujące małą ilość progesteronu. Jony na pewno mają jakiś tam wpływ na płeć tak więc dziewczyny do dzieła bo latem (a już zwłaszcza w czasie nowiu) jest najwięcej jonów ujemnych w powietrzu :-D

Andziak, w żółtym kółeczku jest dziewczynka a we fioletowym chłopczyk. U Ciebie naprawdę jeszcze nic nie jest przesądzone a do 11 czerwca coraz bliżej.

Widzisz a ja stawialam ze odwrotnie,ze jak ten nub lezy to wyglada jak we fioletowym.
A co do jonow z Filipem i Bartkiem same dziewczyny byly na porodowce a z Filipem zaszlam tak jak teraz.
A dziwne te zdjecia bo w tym zoltym w gore jest skierowane a we fioletowym lezy.Co to.za ujecie?

Ostatnia edycja:
Piranho- dla syneczka najlepsze zyczenia
Niech bedzie zawsze radosny i szczesliwy:)))))
2 latka to powazny juz wiek..hy hy:))))

Nullko no nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lanie Ci sie nalezy za nieobecnosc..Mocno Ci kibicuje..mam nadzieje ze w wakacje zafasolkujesz:))))
My dla odmiany w wakacje kierunek Italia a w sierpniu Egipt:)))))
Sie wylenimy:))))))
Co do expresu...bajka co?:))))
juz nigdy nie kupie rozpuszczalki....a przeciez przez lata taka pilam:))))))

Patrysiu
cudnosci Twoi chlopcy:)))))
jak porosli..zwlaszcza mlodszy!!!!!

reklama
Andziak, zdjęcie w zółtym kółku jest pod kątem ale widać mniej więcej, że nub jest tam równoległy do dolnej części kręgosłupa, z kolei zdjęcie we fioletowym kółku jest zrobione z góry (z lotu ptaka :-)). U dziewczynek nub tez może być lekko uniesiony ale pod kątem mniejszym jak 30 stopni.

Czarodziejko, dzięki kochana!

Do góry