reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patrysia, ano dziś 2 latka stuknęły mu na liczniku :-) ale imprezka urodzinowa dopiero jutro :-)

Daria, zdarza się, że dziewczynki mają opuchnięte wargi sromowe i lekarze mylą do z jajeczkami ...no ale na zdjęciu USG Twojego synka widać też siusiaka więc raczej nie ma mowy o pomyłce :-)

Witam Wszystkich
Pirahha 100 lat dla Krzysia, mały jest śliczny na zdjęciach
Tasha pzrystojne to twoje " maleństwo", ja tez mam w domu takiego chłopa tylko ma 17 lat, zobaczysz jak Ci pomoze przy małej
Jagienka śliczne kobietki jesteście
Patrysia gratuleje syncia i tego, ze się cieszysz, że synek ja dokładnie tak samo podchodziłąm do ntego jak Ty ( tez mam 3 synów)
Daria gratule synka, chłopcy są superowi a Ty bedziesz miec parke, marzenie wiekszości mam

KRZYSIU

533_kotek2_ur.gif

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzę!!

Patrysia, ano dziś 2 latka stuknęły mu na liczniku :-) ale imprezka urodzinowa dopiero jutro :-)

Daria, zdarza się, że dziewczynki mają opuchnięte wargi sromowe i lekarze mylą do z jajeczkami ...no ale na zdjęciu USG Twojego synka widać też siusiaka więc raczej nie ma mowy o pomyłce :-)

dzieki za odpowiedz ja sie na tym nie znam;p tylko siora mnie dziś trochę nastraszyła :) bo ona mowi ze jej tez pokazywali siusiaka a w ostatnich tygodniach zmiana ze jednak dziewczynka;p

Dziewczyny a co do pomyłek płci one się faktycznie zdarzaja ale barzdo rzadko i trzeba sie cieszyc sie zdrowa dzidzią nawet jezeli nie jest takiej płci o jakiej marzyłysmy

reklama
Do góry