G
Gość 301
Gość
Cześć Kobitki;***************
Dziękuję WAM WSZYSTKIM za slowa otuchy...juz czuję się lepiej- rejestracja do mojej onkolog w pon wiec dzwonię i jade...co m być to będzie.... Ale my babeczki musimy sporo siły w sobie znaleźć na wszystko szok....
Andziak...ale piekny domek ogrodowy!!!! Chłopaki są wniebowzięci pewnie co?
Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pon.wyniki! Widzisz ja z niedoczynnością zaszłam w ciąże wiec Tobie Tez sie uda Kochana!!!
Gal, jaka to była stronka na allegro z tymi bransletkami?
Masz jakies przeczucie co do tego cyklu?
Losiczka, jestes wielka.... i trzymam podwójne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana!!!!
Kasia, ale masz super z pogoda u nas z 30st spadło na 10 wieje pada brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tasha, jesteś kochana:* Mój pprzedni guzek niby był tez łagodny, obserwowali go przez cała ciąze miałam sporo usg kontrolnych i stwierdzono, żeby usunąć..... ale trafili na żyłe i dosłownie krew tryskała.... ja wszystko widziałam i możesz sobie wyobrazic.....ehhh i to mnie przeraża;(((
czekamy na brzuszek i na fotke z usg;***
Trukaffka, jak tam weekend spedzasz?
)
Mama, to super macie plany, my z młodym po zakupy sprzatanko i praca...a M na dzialce po pracy, ale jak bedzie padac to wraca do domku.
Zazdroszcze prac ogrdowych, ale moze kiedyś bede miala swoj własny
)) teraz to moja mama dba o ten kolo domu oczywiscie z pomocnikiem-wnusiem
))
Piranha, słońce jak najszybciej skompletuj wszystko dla małej i siebie, nigdy nie wiadomo kiedy może Cie złapac... moja kolezanka wczoraj mi pisala, że jest w szptalu a termin ma na poczatek czerwca-ma za wysoki cukier i rozwiążą ciąże szybciej.... pierwsze dzieciątko straciła, teraz czeka na Sarę
))
Tempka, szła w górę-to potwerdza, że owu była?
Czarodziejko, ojoj to zaszalałaś!!!!!!!
)) Ja też wczoraj byłam na zakupkach i wypatrzyłam kilka slicznych buzeczek dla siebie i synka, jeszcze jakieś leginsy chce kupic
))
Ewcik, Daria, Kosmo i pozostałe Baboszki Miłej Sobotki!!!;****
Dziękuję WAM WSZYSTKIM za slowa otuchy...juz czuję się lepiej- rejestracja do mojej onkolog w pon wiec dzwonię i jade...co m być to będzie.... Ale my babeczki musimy sporo siły w sobie znaleźć na wszystko szok....
Andziak...ale piekny domek ogrodowy!!!! Chłopaki są wniebowzięci pewnie co?
Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pon.wyniki! Widzisz ja z niedoczynnością zaszłam w ciąże wiec Tobie Tez sie uda Kochana!!!
Gal, jaka to była stronka na allegro z tymi bransletkami?
Masz jakies przeczucie co do tego cyklu?
Losiczka, jestes wielka.... i trzymam podwójne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana!!!!
Kasia, ale masz super z pogoda u nas z 30st spadło na 10 wieje pada brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tasha, jesteś kochana:* Mój pprzedni guzek niby był tez łagodny, obserwowali go przez cała ciąze miałam sporo usg kontrolnych i stwierdzono, żeby usunąć..... ale trafili na żyłe i dosłownie krew tryskała.... ja wszystko widziałam i możesz sobie wyobrazic.....ehhh i to mnie przeraża;(((
czekamy na brzuszek i na fotke z usg;***
Trukaffka, jak tam weekend spedzasz?
Mama, to super macie plany, my z młodym po zakupy sprzatanko i praca...a M na dzialce po pracy, ale jak bedzie padac to wraca do domku.
Zazdroszcze prac ogrdowych, ale moze kiedyś bede miala swoj własny
Piranha, słońce jak najszybciej skompletuj wszystko dla małej i siebie, nigdy nie wiadomo kiedy może Cie złapac... moja kolezanka wczoraj mi pisala, że jest w szptalu a termin ma na poczatek czerwca-ma za wysoki cukier i rozwiążą ciąże szybciej.... pierwsze dzieciątko straciła, teraz czeka na Sarę
Tempka, szła w górę-to potwerdza, że owu była?
Czarodziejko, ojoj to zaszalałaś!!!!!!!
Ewcik, Daria, Kosmo i pozostałe Baboszki Miłej Sobotki!!!;****
Ostatnio edytowane przez moderatora: