reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak, w 13 tygodniu dziewczynki mają na 100% sterczącego nuba, zerknij na przykładowe fotki dziewczynek z 13 tygodnia, w tym linku co Ci kilka dni temu podałam jest od groma takich fotek (jak je obejrzysz to zobaczysz, że nawet w 14 tygodniu dziewczynki mają sterczące wyrostki płciowe):

tanyaxxxgirl.jpg

12%20wk%20ultrasound.jpg

harryxmas%20134.jpg

u_s.jpg

Scan%204-16-08%20copy.jpg

2675422346_ce27c846eb.jpg

Dobrej nocki dla wszystkich! ....mi coś w ogóle nie chce się spać.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem pirania tylko moze nie ma juz tak duzej gorki i po tym powiedzial ze plasko.Niewiem.
Bo z tej twojej stronki na rozowych i niebieskich zdjeciach to u dziewczynki jest pokazane miedzy nogami.I tam nie ma gorki i wyrostek lezy a u mnie byla i pomiedzy cos sterczalo w gore

Ostatnia edycja:
witam się

losiczka bardzo mi przykro że straciłaś kruszynkę, pamietam jaka szcześliwa byłaś że sie udało.
Andziak sama zobacz jak fajnie jest być mamą chłopców:) losiczka wie co mówi! ;)
mama to się namęczyłaś w tym ogrodzie :-) bedziesz miała piękną tuję. Teściowa też ma, pieknie jej kwietnie.

Wczoraj straszna duchota. Ludzie porozbierani a ja to bez stanika chodziłam tak mi było gorąco.
Dziś już po deszczu nieco chłodniej z rana i przyjemnie :))
Mamy w planie mały gril ale nie wiem czy sie uda jak bedzie padało.
Wczoraj też odwiedziłam moją kuzynkę, pisałam wam że urodziła niedawno synka:) śliczny jest. Jak bede miała zdjecia to wam pokarzę:) być może się zaraziłam! ;) heh

Miłego weekendu wam życzę.
W pn ważny dzień. bede miała już wszystkie wyniki badań.
3majcie kciuki.
paa.....

Witam porannie
U nas dzis zapowiadaja . oD rana szaro i pada deszcz...a wczoraj upal w pelni...pogoda sie zmienia jak w kalejdoskopie.
Ja wczoraj wieczorem pojechalam na "noc zakupow" do faktory..tam jaka kolekcje z zeszlego roku roznych marek....dziewczyny obkupilam sie ja głupia..
buty w ALDO
sukienka Solar
sukienki Intimissimi
i Calzedonia;...i to wszystko za 70% taniej...
Laziłysmy do 23!!!!!:)))))
Humor wiec dzis mam na medal:))))))) Jak to takie zakupy potrafia czlowieowi dac radosc..

Wrocilam do domu , wszyscy juz spali....
No a dzis małz ze starszakiem jedzie do ŁOdzi po expres do Kawy a ja z maksiem zostaje/...
moze i dobrze ze taka pogoda to wreszcie poprasuje gooore ubran:)))

Andziak - Super domek ogrodowy!!!!!

Losiczko nie wiedzialam nic o Twojej stracie...wyobrazam sobie jak cierpialas....no i jeszcze ta plec...serce sciska...ale Wola Twoja Panie..mam nadzieje ze niedlugo doczekasz sie dwoch kreseczek na tescie.

Mama czasem wykanczajace są takie prace w ogrodzie....ale i przyjemne...Przynajmniej ja lubie grzebac sie w ziemi:))))

Dziewczynki Milego dnia Wam zycze

witam weekendowo!!!
po wczorajszym upale dziś deszcz i zrobiło się chłodniej...
Andziak - bardzo fajny macie domek dla dzieci w ogrodzie!!! na pewno chłopcy świetnie tam się bawią; a jak Ty się czujesz? już trochę lepiej czy nadal ciężko???
Mama - Ty się tak nie forsuj w ogrodzie, pamiętaj, że tam może bliźniaki chcą się zadomowić i nie możesz tak się wysilać; dziś postaram się wstawić fotkę mojego brzucholka, ale żadnej nie mam i jak tylko M mi cyknie to zaraz wstawię, obiecuję!
Pirania - szybciutko po wyprawkę, bo teraz to nie wiadomo kiedy Cię złapią skurcze... spakuj torbę i będziemy czekać:tak:; jak nocka, spałaś trochę???
Ewcik - nie strasz mnie kochana nieoczekiwaną zmianą płci!!! wczoraj tak mnie wystraszyłaś, że poleciałam oglądać zdjęcia z usg pipulinki mojej niuni, nawet lupę wzięłam do ręki:-D, tę fotkę też wstawię później razem z moim brzuszkiem
Kinga - w poniedziałek trzymamy &&&&& za dobre wyniki i umów się koniecznie do endokrynologa
Gal, Natusia - co u Was dziewczyny???

wszyskie pozdrawiam serdecznie i życzę bardzo udanego weekendu, potem zajrzę, poczytam co u Was i wrzucę fotki

witam sie przy sniadanku:)

u nas w nocy 2 razy była burza...popadało konkretnie i dobrze bo rosliny już takie biedne były...
dzis chłodno ,ale odsapnięcie od upałów nam się przyda:tak:

my dzis na 16.00 jedziemy do znajomych-miał być grill ,ale może bedzie tak ,że chłopaki zrobią kiełbaski mimo ,że zimno a my reszte przygotujemy i w domku zjemy.
oni mają 2 synków wiec dzieci zajmą się sobą a my możemy sie nagadać :)

Kinga &&&& za poniedziałek ;))

Andziak świetnie mąż się spisał !!!! moje były by szczęśliwe mając taki domek:tak:

wstawać śpiochy :)

Czarodziejka noooo !! piekne łupy przyniosłaś :-D
Ty ubrania a ja roślinność przytargałam ;)
ja też uwielbiam w ogrodzie robić !!! ale wczoraj dałam sobie w dooopkę przez ten upał dodatkowo..
ale ....będę żyć:-D

Tasha- no to cudnie-poczekam aż mąż strzeli fotosa i wstawisz-popodziwiam ,pogłaskam :tak:

Czarodziejko - zazdroszczę tych zakupów!!! też bym sobie chętnie jakąś szmatkę kupiła, ale teraz to nie ma sensu, za to później jak ruszę w rajd po sklepach...odbiję sobie te miesiące posuchy:-D; masz rację, zakupy poprawiają kobiecie nastrój!!! a express do kawy na kapsułki czy na kawę w ziarnach???

reklama
Czesc dziewczynki

Ja juz kawusie pije na ogrodku, jejku jaki piekny dzionek. Sloneczko :-):-):-)

Kinga bede trzymala mocno kciuki za wyniki, zobaczysz bedzie dobrze:tak:

Andziak super dzieciaczki i domeczek.;-):tak:

Lasiczko bardzo wspolczuje straty. Ciesze sie ze masz w sobie tyle wiary i sily. Jestes Wielka i chyle czolo przed toba. 3 mam kciuki.:-)

Czarodziejko wow, no to poszalalas na zakupach, super:-);-). Teraz humorek dopisuje w 100%. Mi tez wyskok na "szmatki" poprawia humor.

Pirnha chwycilam fluidki, moze kiedys to pomoze. :happy2:

Mama no to poszalalas wczoraj w ogrodku, super. Ja dzis ide bo w kamyczkach przed domkiem mam kwiatki, kwiatki troche liche przez ten deszcz ale za to zielono od chwastow, tak wiec sloneczko jest i pozniej do ogrodka.

Dziewczynki zycze milego dzionka, buziaczki dla wszytskich

Do góry