reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nie wiem co powiedziec... napisac... moze tylko tyle, ze znam przypadek, ze 2 lekarzy dawalo po 99% ze bedzie dziewczynka... a urodzil sie chlopczyk, biedny musial na poczatku w rozowych bodziakach paradowac ... wiec wszystko sie moze zdarzyc...
powiem tyle jak to ostatnio w programie o malych pacjentach powiedziala jedna mama: " nie lubie kiedy lekarze sie myle, ale w tym przypadku bardzo cieszylabym sie z pomylki" tule mocno...

reklama
Andziak czekałam na twoje wieści......smutno mi i nie dlatego, że będziesz miała zdrowego synka, ale dlatego że nie spełni się twoje marzenie chociaż do porodu daleko a niespodzianki się zdarzają i może się zdarzyć też Tobie, że za parę tygodni dowiesz się, że Zosia będzie.

Piranha ja jeżeli chodzi o płeć to tak jak Andziak dowiedzialam się w 12 tyg a ostatnio znajoma szła w 11tyg i 4 dniu wg USG i też już jej powiedział że chłop, ale znów kuzynowi powiedział w 12 tyg że syn i radość bo same baby a za parę tyg że córka. Chociaż mi lekarz powiedział, że syn z tego będzie a znajomej że tak odstaje, że chłop

ANDZIAK a ja prawdopodobnie z 3 i to też moje ostatnie dziecie także czekać będe na wnusie :D oj rozpieszcze je :p

Andziak, tulę dzióbie! Wiele by gadać...czas pokaże czy synek pozostanie synkiem, czy zmieni się w córę (a każda z nas zna przypadki "zmiany płci" ;))
Wiem, że teraz na spokojnie musisz przetrawić wiadomość, trzeba czasu..ale wiem też, że bez względu na to czy będzie synek czy będzie córka, będziecie kochać malucha nad życie :)

Widac nie jest mi dane.A marzylam o corce od pierwszej ciazy.
Tylko teraz bede analizowac kazde jego nie takie zachowanie ze wzgledu na Bartka.Jakie to trudne...

Andziunia podobnie jak dziewczyny..totalnie nie wiem co Ci teraz napisac...
Wiesz ze ja tez mialam nadzieje na tę coreńkę u Ciebie!!!
tak sobie dumam ze Twoj maz musi miec bardzo silne plemniorki skoro chlopcow plodzi..
Czasem mysle ze to niesprawiedliwe ze jedni maja dzieci wymarzonej plci innym nie jest to dane..a jednak gdzies w tym wszystkim rownowaga jest bo kazde dziecko pochodzi od Boga..
Wiem ze teraz zadne argumenty nie przemowią do Ciebie..tylko czas i Twoje dziecko w brzuszku rozswietli Twoje zycie..
Ja zawsze marzylam o coreczce..bardzo..ale po drugim synku uznalam ze nie mam na tyle odwagi by probowac...obawiam sie co by bylo gdyby byl kolejny chlopiec...jasne ze bym pokochala na smierc i zycie ale zawod jaki by mnie spotkal pewnie by pozostal gdzie we mnie gleboko...dlatego siedze grzecznie i nie kombinuje!!!!
Ale jednoczesnie mam szacun ogromny dla Kobiet takich jak Ty i innych ktore mimo Dwojki dzieci , probują jeszcze raz...
Oczywiscie bez ryzyka nie ma spelnionych marzen...
Bardzo mocno Cie przytulam..i mam nadzieje ze bedziesz bardzo ale to bardzo szczesliwa....Kto jak to ale Ty to bedziesz miala meską obstawe...
Trzymaj sie i nie bierz do Siebie opinii osob trzecich....:"inni zawsze wiedza lepiej"...tak im sie przynajmniej wydaje!!!!

laski napiszcie mi jakie produkty spozywacie na dziewczynke wiem ze bogate w wapń i magnez a tak dokładnie
dziekuje wam za odpowiedz

andzik szkoda ale ciesz sie bo i tak nosisz mały cud pod sercem
moja tesciwa tez miał 3 synków a na wsi u nas rekordzista próbował i ma 6 synków i kazy wyrósł na super faceta bo sa juz dorosli
ja tez bym chciła córke ale jak bedzie 2 synek to tez super byle zdrowe
suplementów nie łykam bo nie lubie liczyc bede na diete i na staranka przed owulka bo z tego co obserwuje swoje ciało to owulke ma 14 dnia zawsze.

dobranoc kobitki ide umyc mojego małego brudaska i go spac poozyc.

reklama
Andziak... kurcze no byłam pewna chociażby po becie, że to Zosia.... tule mocno;* mam cicha nadzieję,że lekarz sie pomylil.... no i żadne słowa tu nie pomogą wiem kochana, ale trzymaj sie - masz dla kogo życ!!!!

Piranha, wiec czekam na te pedzle bo juz w tym cieple caly podklad mi spływa po kilku godz.;//
no i ku mojemu zaskoczeniu dzis tempka bardzooo w dół... hmm

Do góry