Witajcie Babeczki;****
Kinga, no jasne ze przez tarczyce możesz nie zachodzic.... jak najszybciej idz do endyk. a bedzie ok

)) i juz niedługo zobaczysz IIkreseczki:*** a brak czasu-skad ja to znam;//
Mama, trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Truskaffka, no jaki pech

hehe ale masz racje stres i nerwy Cie ominely wiec teraz do dziela!!!;****
monico, jaka slodziutka niunia;*********** Tez taka chce:************
Gal, ja tam mam dobre przeczucie w ty cyklu&&&&&&&&&&&&&&& musi sie udac;***
Czarodziejko, może z tym powerem do mnie wpadniesz?

)) a jak Twoje Szkraby?

)
ilaczek, oby juz dziewczynki nie chorowały i &&&&&&&&&&&&& za staranka chłopczykowe, moim zdaniem ginka sie myli przeciez mamy tu sporo przykladów, e dieta sulementy itd maja wplyw wiec niech juz nam tu nie miesza;P hihi
marylin, bedzie babka zobaczysz!!!
Andziak, a ty byłam dziś z synkiem na badaniach czy na konsultacji? co jeszcze musicie zrobic? Trzymam kciuki słońce;************i wg mnie powinnas isc na inne usg!!!!
Daria, co u Was?
Piranha, duzo sił kochana...Ty nam tu wszytskim pomagasz, wspierasz i odp na każde pyt jej a my nie mozemy nawet Ci Krzysia na spacer wziac;( szkoda bo chetnych byłoby duzo

)
tasha, ginka ma racje raz dwa wrócisz do siebie po porodzie, ja nie mialam z tym problemu niby sie mowi ze przy niedoczynnosci sie tyje itd ale to nie prawda.... i przez ten wynik dala Ci wieksza dawke, ja bralam cala ciaze 100,a po ciazy powoli schodzilam z dawka.
Ja ostatnio robilam tsh i mialam ponad 2,5 wiec tez moze bedzie mi ciezko z dzidzia,ale jestem dobrej mysli
marko witaj, nie ma jak wpadeczka

)) z takim przygotowaniem musi byc dziewuszka

) wiesz juz kiedy wizyta u gin?
dziewczyny, co mozna brać jeszcze do zakwaszania zamiast lacibios femina?
Jestem happy bo bylam dzis na kontroli-i maly zdrowy

) ma kaszel ale to z krtani jeszcze zostalo pluca oskrzela czyste, oby tak zostalo bo w ciagu 3 tyg bral 2 antybiotyki...