hej Babeczki
))
Andziak, nie no nie sugeruj sie tymi słowami!!! My tu czekamy na Zosie do kolekcji

) A może zmien gina? Jakiś dziwny....hmm
Mama, a to se odpczełaś

)) Ja dziś wstać nie mogłam po tylu dniach wolnego;P
A z chłopami tak jest....ehhh ale nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za owocne staranka;***
Kinga, to choc zajrzyj na chwilkę i skrobnij co u Was;* I daj koniecznie znac jak po testach alegricznych-my pod koniec czerwca jedz.z małym
merlyn, ulala to musi być lalunia w takim razie;*** I trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za 2 tyg alby sie potwierdziła, bo 95% to bardzooooo duzo

)
Czarodziejko BRAWO dla synka!!!

) My też sie szybko oduczyliśmy korzysac z nocnika mały miał rok i 8miesięcy

)) porzucil smoka i pieluszke razem

)
Truskaffko, jak znajdziesz chwile-pczekam

To mogłabys mi linki powstawiac tych suplemnetów bede Ci baaaardzo wdzieczna:*****
Piranha, słońce a co u was?
Patrysiak, myslałam wczoraj co tam u Was

chyba wywołałam Cie myslami

)) Super, ze domek rosnie -na jakim jestescie etapie? My zaczynamy dopiero...ale lepiej pózno niż wcale

)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za prace i babcię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tusia, no ja musiałam brać leki w ciązy bo wiesz ja miałam 3 ataki w czasie tych szczesliwych 9miesięcy... pierwszy na poczatku 3 miesiaca to pogotowie mnie zabralo mialam atak ponad godz....potem badania, kroplowki itd.... i potem kolejne więc z tego względu zdecydowałam sie na ablacje-choc ja 2 razy przekladalam...i powiedzialam sobie, że jak bede chciala miec 2 dziecko to musze miec ablacje (tak sie balam o zycie malenstwa ze szok...) i mialam guzka w piersi-i tez powiedzialam sobie ze musze go wyciac...wiec mam te dwie sprawy urególowane jeszcze mam duzą alegrie i w czerwcu zaczynam cos z tym robic... Także trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& słonce, aby z Tobą było lepiej:****************
Tasha - jak po badaniu krwi?
U nas ok 2 godz temu wyszło słoneczko i zrobiło sie mega cieplutko, a tak od rana było ponuro...
Buziaki:********************