Hejka!
Dopiero teraz mam chwilkę by do Was zajrzeć, jejku, co to będzie jak pojawi się córcia na świecie bo nie wyobrażam sobie nie wiedzieć co się u Was kochane dzieje i trzymać za Was kciuki.
Czarodziejko, wielkie gratki dla synka! Oj jak ja bym chciała by mój też się już nauczył ale jakoś nie wiem jak się za to zabrać kiedy on wciąż nie mówi w moim języku :-)
patrysiak, ale musi oczy cieszyć taki wzrastający własny dom. Oby z pracą wszystko się dobrze ułożyło a dla babci dużo zdrówka i kciuki za biopsję (to już jutro czy za tydzień we wtorek?), wierzę, że będzie dobrze! Też zakupię taki grający nocnik dla synka :-)
Andziak, faktycznie dziwny tekst strzelił ten lekarz, masakra żeby się po wizycie zastanawiać czy miał na myśli chłopca cz też zastosował przenośnię i myślał o dziewczynce ;-) W 12 tc obie płcie mają wystającego nuba między nóżkami (nie ma jeszcze typowych warg sromowych u dziewczynki) więc jeśli tym się lekarz sugerował to nie ma się tym co przejmować. Tu są przykładowe zdjęcia na samym dole (a jest to ciąża starsza niż u Ciebie):
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
Poszukam Ci na in-gender fotek z 12 tc.
Mama, faktycznie pech, że rano nie było jak poleżeć a wieczorkiem jak podziałać (byłoby już to coś w stylu O+12) ale trzymam kochana kciuki i wierzę, że się uda! Co do leżenia "po" to podobno najlepiej odleżeć te 15 minut do pół godzinki. Podobno jeżeli parametry nasienia i śluzu są wzorowe to wstanie od razu nie powinno stanowić większej przeszkody. Leżąc zwiększa się po prostu szanse, ale wstając się ich nie zaprzepaszcza. Trzymam kochana kciuki by udało się wbić na środowe USG.
merylin, super, że dzidzia zdrowa i nie mam cienia wątpliwości, że masz córeczkę

Wow, niezły specjalista skoro daje aż 95% w 12 tc.
natusia, dzięki kochana, u mnie dziś nudny (choć zapracowany), szary dzień taki jak setki poprzednich przed majówką, dobija mnie ten "dzień świstaka" ;-) Współczuję z tym kaszlem, do tej pory jak sobie przypomnę te kilka tygodni męczarni z kaszlem Krzysia (to jego duszenie się i wymiotowanie) to mnie ciarki przechodzą, oby dużo zdrówka zapanowało nareszcie w Twojej rodzinie!
aguska, ach Ci faceci, mój twierdził że niby chciał (choć nie wiem czy mówił to dlatego, że naprawdę chciał czy dlatego, że wiedział iż mi zależy ;-) ...on z tych wygodnickich ;-) i najchętniej by pozostał przy 1 dziecku, sam jest jedynakiem i twierdzi, że jemu tak zawsze było dobrze) a jak przychodziło już co do czego to paniczny strach go ogarniał ...przestałam więc go zatem wtajemniczać w dni płodne żeby mu nie serwować dodatkowych stresów :-) A synkowi życzę spełnienia marzeń oraz samych uśmiechów na twarzy i powodów do radości!
Gal, super, że wczoraj wieczorkiem jeszcze podziałaliście, trzymam kciuki z całych sił! W tym cyklu też sprawdzasz progesteron czy nie chcesz się już tym stresować?
Truskafffko, dzięki za pamięć :-) A tempka pięknie zleciała w dół więc trzymam kciuki za pozytywa na teście owu
tasha, ale słodko Oliwka wyszła na tym zdjęciu USG z 12 tc, a nub faktycznie bardzo wyraźny i 100% dziewczynkowy :-)