Cześć babeczki!
Co do mnie to wczoraj były jednak przytulanki, sluzu było mniej niz w dzień, ale jednak baaaaardzo wilgotno. Zobaczymy co z tego będzie, dzisiaj jeszcze powtórka:-)
Natusia- dziekuję Ci Słonko, no własnie ten brak już czasu u mnie, lekki hardcord, ale co tam
Truskaffka- ja widzisz z natury mam zawsze dużo śluzu(pewno stąd mam 2 chłopców), a te ziółka niestety mi go jeszcze poprawiają( z tego względu piłam je wczęsniej tylko 1 raz)
Tasha- orgazmo oczywiście wstrzymane, napracował się tylko M;-), dziękuję serdecznie za kciuki

JA widzisz mam słabą przemiane materii , stad szybko tyję, ale Ty to laska jesteś i taką zostniesz:-)
Noemi- dziekuję bardzo, a bransoletkę mam rzemieniową z koralikami i logo
Anadziak- wg mnie wystawał owszem, ale nub, przecież dziwczynkowy też odstaje, rozumiem Cię doskonale jak się czujesz, ja tam wierzę , że jest dziewuszka na pewno
Patrysiak- kochana dziekuję z całego serca za kciuki

i ja Tobie też życze coby domek szybko rósł i oczywiście aby w pracy ułozyło się pomyslnie
Mama05- ach te chłopy, oj potrafią czasem ciśnienie a co najgorsze prolaktyne podnieść

Ja cos dzisiaj nie kumata, a Ty wczoraj rano 14dc nie działałaś, czy to wtedy musiałaś szybko wstać? Tak czy tak ogromniaste kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&, bardzo bym chciała aby Ci się w końcu udało
Merylin- dziewusia jest jak nic
Kinga- przyjemnej podrózy:-)
Piranha- haloooooooł!!!