reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Merylin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę :tak:

Natusia ahh mówię Ci...ale cóż..liczę ,że tamte działania wystarczą bo cóż mi zostało:confused2:
a jak tam tata i synek????

Patrysiak i ja gratuluję rosnącego domku:tak::-)

Pirania,Gal,Truskaffka,Bella,Tusia,Czarna ????????????????? co u Was??

reklama
hej wam

u nas tez domek pobudowany terz w srodku robimy instalcje i tynki

pirania piekne sa te twoje storczyki

własnie zaczął mi sie okres płodny a maz mowi ze na razie odpuszczamy za jakies dwa miesace dopiero normalnie mam go dosc

moj pawciu dzis konczy 2 latka a sam mowi ze ma 3

andziak ja tam tez sadze ze rowija sie w tobie dziewczynka

mama tak z chłopami bywa trzymam kciuki by tamte staranka poskutkowały ciaza.

dido gratuluje córeczki

milego dnia wam zycze i wieczora tez
zmykam bo zaraz chrzestna do małego przyjdzie :)

Cześć babeczki!

Co do mnie to wczoraj były jednak przytulanki, sluzu było mniej niz w dzień, ale jednak baaaaardzo wilgotno. Zobaczymy co z tego będzie, dzisiaj jeszcze powtórka:-)

Natusia- dziekuję Ci Słonko, no własnie ten brak już czasu u mnie, lekki hardcord, ale co tam:rofl2:

Truskaffka- ja widzisz z natury mam zawsze dużo śluzu(pewno stąd mam 2 chłopców), a te ziółka niestety mi go jeszcze poprawiają( z tego względu piłam je wczęsniej tylko 1 raz)

Tasha- orgazmo oczywiście wstrzymane, napracował się tylko M;-), dziękuję serdecznie za kciuki:tak:
JA widzisz mam słabą przemiane materii , stad szybko tyję, ale Ty to laska jesteś i taką zostniesz:-)

Noemi- dziekuję bardzo, a bransoletkę mam rzemieniową z koralikami i logo:tak:

Anadziak- wg mnie wystawał owszem, ale nub, przecież dziwczynkowy też odstaje, rozumiem Cię doskonale jak się czujesz, ja tam wierzę , że jest dziewuszka na pewno:tak:

Patrysiak- kochana dziekuję z całego serca za kciuki:tak: i ja Tobie też życze coby domek szybko rósł i oczywiście aby w pracy ułozyło się pomyslnie:tak:

Mama05- ach te chłopy, oj potrafią czasem ciśnienie a co najgorsze prolaktyne podnieść:tak: Ja cos dzisiaj nie kumata, a Ty wczoraj rano 14dc nie działałaś, czy to wtedy musiałaś szybko wstać? Tak czy tak ogromniaste kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&, bardzo bym chciała aby Ci się w końcu udało:tak:

Merylin- dziewusia jest jak nic:tak:

Kinga- przyjemnej podrózy:-)

Piranha- haloooooooł!!!

Aguska- ściskać 2latka ;))
a mąż co?????czemu za 2 m-ce??? :eek:

Gal no hejka ;))
my działaliśmy w 11 i 12d.c. i wtedy leżałam bo to wieczorem było więc spoko...a wczoraj w 14d.c. działalismy ok.11.oo i po działaniu po 5 minutach leżakowania zeszłam na dół-dzieci ,wiadomo-i czułam ,że strumyk płynie z wolna........
więc nie wiem czy chociaż 5 ~~~~o zostało;/;/
a wieczorem nic nie działaliśmy bo miałam foch i po 21.00 poszłam spać.
dziś mój mi smsy pisze i chce działać ,ale ja ochoty nie mam...;/

Ostatnia edycja:
Mama05- ano to szkoda, ze tak wczoraj to wszystko wyszło i rano i wieczorem, ale miejmy nadzieję, że te chłopaczki z 11 i 12dc doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooleciały:tak: Musi się udać, no musi!

Truskafffka- no to powodzenia i za wczoraj i za dzisiaj!:-)

reklama
no ja dziś z pracy do pracy, nie ma zmiłuj...

Gal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;)
Mama ja nie wiem nawet czy owulka będzie..ale też dziergam...
mówisz że ci mało...oj uważaj bo jak znów walnę posta życia to będziesz miała dość:-D
Piranha ...gdzieeeee jeeesteś??

Do góry