reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam
Natusia ;-)sorki za pomyłkę nicku :zawstydzona/y:
to kochana mamy ta sama wadę serca i nawet ten sam lek :sorry:
mi przed porodem drugim jeden kardiolog powiedział,ze nie ma czym się przejmować bo taka wade ma sporo ludzi,niektórzy nawet o tym nie wiedza .
a drugi orzekł ,że musze iść na ablacje bo porodu nie przezyję :eek: urodziłam sama dużęgooo chlopa,po porodzie mnie chwyciło
a oni z pytaniem (jakby w karcie nie pisało) to pani ma wade serca :szok:
i tak to >>>lekarze :confused2:
najgorzej było w ciązy w upały wykańczałam się w nocy siedziałam na balkonie bo duszności i kołatania,zawroty ach bałam sie ale
całą ciążę bez leków przejechałam....
teraz jakbym miała byc w ciązy to aby nie w lecie :shocked2:

Andziak -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę .
MIŁEGO DNIA KOBIETY;)

reklama
Wstaje wcześnie i szczerze mówiąc nigdy o tym nie pamiętam jestem po prostu nie przytomna rano działam na autopilocie heheh

Kinga mój Tom też był w Szwecji-ale jak dal nas za zimno
p.gif

za nami chodzi Turcja......
ale w tym roku nie da rady - kupiliśmy auto więc lipa...
chyba,że pomyślimy o małym kredycie,ale...wolałabym nie-nigdy nie jeździliśmy na wakacje na kredyt ..
cóż w Szwecji chłodniej ale jak się pojedzie np w dobrym sezonie to i można się nacieszyć ciepłem w lato i pokąpać w morzu:) z meduzami! :D ja ci mowie hehe
Widzisz my też auto kupiliśmy w tym roku i w tym roku na pewno nigdzie za granicę nie ruszymy bo nie mamy gotówki. A do przyszłego roku na Egipt sobie spokojnie odłożymy tym bardziej że jest z czego:)
U nas jedyny kredyt to na mieszkanie jest i na to auto co teraz mamy bo tani nie był. Też sobie nie wyobrażam brać kredyt i jechać na wakacje ale ludzie wiem że tak robią... tylko potem to spłacaj heh:)
Do Egiptu tanio jest teraz bo tylko 1000zł od osoby plus kasa na swoje wydatki tam już. Tak wiec spoko:) Do Szwecji jak lecieliśmy to jeszcze mniej dawaliśmy za osobę.
Wszystko na spokojnie:) wakacje można sobie zaplanować z wyprzedzeniem i nie trzeba brać kredytu co nie? :)
W tym roku latem to pojedziemy jeszcze sobie nad morze nasze polskie i pewnie jeszcze zwiedzimy wschód polski. ale to za miesiąc...

Dziewczynki życzę Wam udanego tygodnia
Ja mam przed sobą cięzki
dziś w pracy...fajnie bo juz mi się chciało ale roboty dużo...
jutro jedziemy do Olsztyna z młodym... zajedziemy do mojej sis pewnie też.
w śr jedziemy na testy do alergologa... tak wiec pewnie w czwartek dopiero się pojawie tu u was..
Pozdrawiam was mocno
życzę udanych boboseksów! :) i Pozytywnych testów!! ;))

Witam z rana
U nas takze pogoda
Pocieszajace jest to ze majowka byla piekna i upalna:))))
Dzis juz Maciej pomaszerowal do przedszkola mam wiec jednego urwisa w domu i troche spokoju:))))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andziak Kciuki scisniete za wizyte!!!!!! ciekawe czy gin cos tam wypatrzy miedzy nozkami...pewnie nie koniecznie bo to bardzo wczesnie.

Mama-Where Are You?
Patrysiak?????
Ollena??? Czy ktos wie co u niej? Ona jakos na koncowce ciazy?!!!!
Sciskam Was wszytskie dziewczynki!!!!!

Ostatnia edycja:
Misia - nadal rób testy owu, być moze kreska będzie coraz mocniejsza, lepiej się obserwować, bo może owu nadejdzie za 2-3 dni i ten spontan nie będzie Cię niepokoił
Andziak - to jasne, że będziemy trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a Ty wypatruj nuba:tak:

jadę na badania krwi:eek:

Czarodziejko racja. ważne że majówka była pogodna bardzo :) to tak jak i u nas.
Twój młody też chetnie do przedszkola pomaszerował? :) Filip już chciał... obudził się po 6 :eek::rofl2:

u nas teraz pochmurno i chłodniej... ale liczę że się polepszy... ;)

reklama
tasha dzięki będę dalej obserwować sytuacje zobaczymy mam nadzieje że moje ciało mnie nie zawiedzie :-) trudno co będzie to będzie cóż zrobić

Do góry