reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem Kochana Czarodziejko, ja raczej z tych co wolą czytać niż pisać. U mnie dobrze, czuje się nieźle, dobrze sypiam, tylko kostki mi puchną strasznie. Byliśmy teraz u znajomych w Koszalinie, jak przejechałam te 650km i zobczyłam swoje nogi to się przeraziłam, że one moje:-)
za wszystkie staraczki nieustannie trzymam kciuki, a najbardziej za Mamę, Gal i Kingę, bo one najwytrwalsze
za Andziak dzisiaj, żeby Zosię mogła poogladać
u nas domek pnie się w górę, co oczywiście cieszy ale dla równowagi- bo przecież nigdy nie może być za dobrze- w pracy nie najlepiej. Mój szef robił jakiś "interes życia" i kontrahent go oszukał. Nie wiadomo czy firma nie ogłosi upadłości. Ja jestem na L-4 od tygodnia, ale moż byc tak, że nie będę miała gdzie wrócić po urodzeniu dziecka a za maj pewnie wypłaty nie będzie. Masakra. I jeszcze mojej babci wykryli jakieś guzy na wątrobie, we wtorek ma mieć biopsję. Nie chcę Wam tu smędzić za dużo. Miłego dnia dla wszystkich.

reklama
Kinga~~ tak Maciej chetnie chodzi do przedszkola~:) Teraz czeka go szkola i ciekawe jak bedzie.
Patrysiak to ciesze sie ze u Ciebie dobrze, Za babcie Kciuki sciskam no i zeby sie z praca ulozylo na korzysc dla Ciebie!!!!!
Co do "domku"...wspaniale ze sie budujecie...uwazam ze dom to najlepsze lokum do mieszkania , zwlaszcza jak ma sie dzieci!!!!!
Andziak zatem kciuki za zdrowego dzidziolka!!!!!

~~~~~~
Zapomnialam Wam napisac ze odpieluchowalam Maksia...:)

no to gratulacje Czarodziejko, jednak bez pieluch to duża wygoda. U nas też Iwo juz parę mies. samodzielny w tych kwestiach. Przynajmniej sobie trochę od pieluch odpocznę. Do września:-)
Ciekawe jak Twojemu starszakowi w tej szkole pójdzie. Ja się nie zdecydowałam Marcinka puścić i pewnie się będę zastanawiac cały rok czy dobrze zrobiłam.

brawo dla Maksia i dla mamy za to że tak sobie dobrze poradziła :-):tak: podobno najlepiej odpieluchować w sezonie letnim :) u nas też tak było jakoś... Co do starczego to da rade! musi:) nie ma innego wyjścia. Ty pewnie bardziej przejęta...

Sluchajcie samochod mi padl.Pobieglam na autobus ale nie wiem czy na 13 zdaze.Ja to mam szczescie co.Dobrze ze chcialam przed brame wyjechac i na ostatnia chwile nie wyjezdzalam/
Bo nawet na autobus bym nie zdazyla
Cisnienie bede miala ze hoho

Patrysiak- ja sie tez pewnie bede zastanawiac czy dobrze zrobilam no ale zobaczymy...
Podobno ten sam material co w zerowce...
Przyznam szczerze ze mi jest "wygodniej" zeby teraz pposzedl bo ten pierwszy rok bede mogla poswiecic mu wiecej uwagi w razie czego..bo jeszcze rok w domku..potem pojde do pracy i wiadomo jak bedzie...no i dla niego to nie bedzie juz taki stres bo bedzie mial pierwsza klase za soba...
Czas pokaze jak to bedzie...
Kinga- wiesz jakos dziwnie spokojna jestem:))))

Andziak ten zab moze ze stresu,,,,
Mam nadzieje ze dotarlas do gina!!!!!

Ja juz po dzidzia zdrowa.Znowu tydzien ponad wieksza.Nuba nie widzialam bo zaslanialo nozka.Ale lekarz zajrzal miedzy nogi od dolu i stwierdzil ze tego chlopaka brakuje mi do kolekcji.Cos tam sterczacego odstawalo jak nic.Czuje sie dziwnie.

reklama
Andziak po pierwsze ciesze sie ze dzidzius zdrowy...!!!!!
Po drugie..w ogole bym nie brala slow lekarza do siebie...swoja drogą..jednak faceci nas kobiet nie rozumieją w tym ze mozemy pragniec coreczki majac juz synka czy synkow...a przeciez to naturalne!!!
Nie czuj sie dziwnie...ciesz sie Kochanie ze masz cud w sobie...bo to cud!!!!
ale wiem ze juz koles zasial niepokoj w Tobie...

Do góry