reklama
truskafffka
Fanka BB :)
hejka
ach ten tydzień pięknie nam zleciał, wypoczęliśmy bosko, a teraz trzeba wracać do rzeczywistości...
no nic...byle do lipca i urlopu nad morzem
D otworzył szampana (czyt. wino musujące
) i będą seksy...obawiam się że nie obejdzie się bez Pana O
widzę że napłodziłyście sporo postów...lece nadrabiać...
ach ten tydzień pięknie nam zleciał, wypoczęliśmy bosko, a teraz trzeba wracać do rzeczywistości...
no nic...byle do lipca i urlopu nad morzem

D otworzył szampana (czyt. wino musujące

widzę że napłodziłyście sporo postów...lece nadrabiać...
G
Gość 301
Gość
Truskaffko, możesz napisać co bierzesz za suplementy-co zakupilas w aptece a co z allegro i jak bierzesz? Bo juz nasza Piranhe zameczam pytaniami
))Bede wdzeczna;*
Daria, super autko-mielismy takie ponad2 lata ale wymieniliśmy na sharanka
))
Gal, koniecznie daj znac czy zaryzykowalas? ja bym chyba podzialala skoro czasu coraz mniej...
Tasha słonce ja jeszcze sie nie staram
wtedy to był spontan i mam nadz,ze obejdzie sie bez niespodzianek
))
Ewcik, ja po ciaży miałam sporą niedoczynnośc tarczycy, ale potem sie ustabilizowala , ostatnio robilam tsh i mam 2,53 o ile dobrze pamietam wiec wynik super.
Daria, super autko-mielismy takie ponad2 lata ale wymieniliśmy na sharanka
Gal, koniecznie daj znac czy zaryzykowalas? ja bym chyba podzialala skoro czasu coraz mniej...
Tasha słonce ja jeszcze sie nie staram
Ewcik, ja po ciaży miałam sporą niedoczynnośc tarczycy, ale potem sie ustabilizowala , ostatnio robilam tsh i mam 2,53 o ile dobrze pamietam wiec wynik super.
truskafffka
Kinga &&&& za wasze boboseksy 
u nas właśnie zaczynamy, tyle że znów nie wiem, czy szanowna Pani owulacja przybędzie, ale nic to...działać trzeba
super prezent mąż zafundował
Mama no to się przyjaciele nastarali...ale pięknie wystarali malucha, gratki, niech zdrowo rośnie i cieszy rodziców
u mojego brata...podobna sytuacja...tyle że oni wciąż czekają i się starają, ehh biedni są, ale twardzi, wiem że się doczekają, to dopiero będzie radość
boboseksy widzę idą aż się trzęsie ziemia..nie ma to tamto, dzieciak musi z tego być, noo...może nawet dwoje hehe
Ewcik ja już ani kalendarzami chińskimi, ani pełniami się nie przejmuję, że tak powiem...sikam na to hehe
byleby maluch był z siurkiem, albo bez
swoją drogą, Mati mi się nie sprawdził ani w jonasie, ani w chińskim
Dido super wieści od was
buziak dla malutkiej i dzielnych braci
Tusia piękne są wieści o takich cudach
Daria gratki auta
MissBella pokaż brzucholek
Andziak mnie położna mówiła że opryszczka niebezpieczna na samym początku ciąży, ale ty że tak powiem już bardziej zaawansowana
o widzę że Mama ci pisała, no to możesz być spokojna
Superaśna z Was Familia !!!!!!!
ładnie ci z tymi krótszymi włoskami
swoją drogą...chciałabym wyglądać tak po trójce dzieciaków...ach marzenia
Natusia...nie bój dupci, wszystko ok będzie
i tak jak pisze Piranha-ja mam osteodiag z apteki, wapnia jest tam 250 ale dobre i to
tylko więcej tabletek trzeba się nałykać hehe
do tego biorę B-complex 100 (przedtem miałam 50, ale się skończyl), wit C 1000 (z timed released), żurawinę z puritan's pride, magnez z swansons -to z allegro
no i ten osteodiag z apteki
B complex, wit C, magnez-raz dziennie
żurawinę, wapń -dwa razy dziennie(brałam trzy, ale zmniejszyłam dawkę w tym cyklu)
Tasha no baaa humor dopisuje, pokłady dobrej energii i pozytywnego myślenia są...boboseksy ruszają pełną parą, jeszcze kciuki i fluidki by się przydały
Piranha grzeczny Krzysiu
buziak dla niego
moim zdaniem spokojnie w przyszłym roku możecie uderzać nad Bałtyk
zdjęcia booooskieeeeeeee!!!!
a mój storczyk -po odmrożeniu w zimie- nie chce kwitnąć buuuu
Czarodziejka fajnie jest tak od czasu do czasu zafundować sobie dzień bez maluchów
Gal może lepiej nie wtajemniczać męża we wszystkie sprawy, mają swój punkt widzenia
tulę mocno, nam się wygaduj, a męża molestuj
a ph masz wzorowe
swoją drogą, mnie chyba te ziółka nie poprawiają śluzu, znaczy, mam uczucie wilgotności, ale żeby śluz jak bj to nie
Czarna boski av...jedna z ulubionych zabaw Matika -ty jesteś król Julian a ja Mort...i wielbi stopy, a potem zamiana
u nas właśnie zaczynamy, tyle że znów nie wiem, czy szanowna Pani owulacja przybędzie, ale nic to...działać trzeba

super prezent mąż zafundował
Mama no to się przyjaciele nastarali...ale pięknie wystarali malucha, gratki, niech zdrowo rośnie i cieszy rodziców
u mojego brata...podobna sytuacja...tyle że oni wciąż czekają i się starają, ehh biedni są, ale twardzi, wiem że się doczekają, to dopiero będzie radość
boboseksy widzę idą aż się trzęsie ziemia..nie ma to tamto, dzieciak musi z tego być, noo...może nawet dwoje hehe
Ewcik ja już ani kalendarzami chińskimi, ani pełniami się nie przejmuję, że tak powiem...sikam na to hehe
byleby maluch był z siurkiem, albo bez
swoją drogą, Mati mi się nie sprawdził ani w jonasie, ani w chińskim
Dido super wieści od was
buziak dla malutkiej i dzielnych braci
Tusia piękne są wieści o takich cudach
Daria gratki auta
MissBella pokaż brzucholek
Andziak mnie położna mówiła że opryszczka niebezpieczna na samym początku ciąży, ale ty że tak powiem już bardziej zaawansowana
o widzę że Mama ci pisała, no to możesz być spokojna
Superaśna z Was Familia !!!!!!!
ładnie ci z tymi krótszymi włoskami

swoją drogą...chciałabym wyglądać tak po trójce dzieciaków...ach marzenia
Natusia...nie bój dupci, wszystko ok będzie
i tak jak pisze Piranha-ja mam osteodiag z apteki, wapnia jest tam 250 ale dobre i to
do tego biorę B-complex 100 (przedtem miałam 50, ale się skończyl), wit C 1000 (z timed released), żurawinę z puritan's pride, magnez z swansons -to z allegro
no i ten osteodiag z apteki
B complex, wit C, magnez-raz dziennie
żurawinę, wapń -dwa razy dziennie(brałam trzy, ale zmniejszyłam dawkę w tym cyklu)
Tasha no baaa humor dopisuje, pokłady dobrej energii i pozytywnego myślenia są...boboseksy ruszają pełną parą, jeszcze kciuki i fluidki by się przydały
Piranha grzeczny Krzysiu
moim zdaniem spokojnie w przyszłym roku możecie uderzać nad Bałtyk
zdjęcia booooskieeeeeeee!!!!
a mój storczyk -po odmrożeniu w zimie- nie chce kwitnąć buuuu
Czarodziejka fajnie jest tak od czasu do czasu zafundować sobie dzień bez maluchów
Gal może lepiej nie wtajemniczać męża we wszystkie sprawy, mają swój punkt widzenia
tulę mocno, nam się wygaduj, a męża molestuj
a ph masz wzorowe
swoją drogą, mnie chyba te ziółka nie poprawiają śluzu, znaczy, mam uczucie wilgotności, ale żeby śluz jak bj to nie
Czarna boski av...jedna z ulubionych zabaw Matika -ty jesteś król Julian a ja Mort...i wielbi stopy, a potem zamiana

tasha31
Gal - działaj dzisiaj, bo masz dziewczynkowe ph, ale może z orgazmo się lepiej wstrzymaj... powodzenia i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Truskafffka - spokojna twoja poczochrana!!! kciukasków i fluidków masz u nas dostatek, mówisz i masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gal i Czarna - zmartwiłyście mnie tym, że Wam dooopki urosły po 2 ciąży
, to już nie wiem jak to zrobię, ale muszę wrócić do swojego rozmiaru, bo cała garderoba do wymiany a synuś to chyba zabiłby mnie śmiechem, jakby mi jakieś wałki zostały
dobrej nocki życzę i sypialnianych uniesień
Truskafffka - spokojna twoja poczochrana!!! kciukasków i fluidków masz u nas dostatek, mówisz i masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gal i Czarna - zmartwiłyście mnie tym, że Wam dooopki urosły po 2 ciąży

dobrej nocki życzę i sypialnianych uniesień

Hej Dziewczyny!!
Długo mnie nie było, ale mam ostatnio humory, raz dołek raz ok. Czerwiec już za pasem a ja zamiast się cieszyć to zaczynam się stresować...Bo ostatnio uświadomiłam sobie, że jak myślę o 2 dziecku to nie biorę pod uwagę, że może być to chłopczyk, poprostu chłonę całą wiedzę jak gąbka i wydaje mi się, że nie może się udać i nie wiem czy to dobrze, bo jak się nie uda to wtedy co płacz, depresja.....a tego bym nie chciała dla naszego dziecka. To tyle jeżeli chodzi o mnie.
Mam parę pytań uzupełniających naszą tajemną wiedzę;-) zaczynam łykać od jutra suplementy i nie wiem czego z czym nie mogę łykać i nie wiem które rano a które wieczorkiem najlepiej. I jeszcze jakie tabletki dowcipne najlepiej kupić sobie feminantal czy jakieś inne? Sudafed z jakim ma być składnikiem i kiedy go łykać? Aha i ostatnie zniknął cytrynian wapnia z allegro:-( znalazłyście coś w zamian? Bo ja szukam i znalazłam na allegro tylko cytrynian a data jest do marca tego roku;//;/
Patrysia wiesz co nosisz pod serduszkiem?
Andziak który to będzie tydzień jutro na wizycie?
Gal działaj dzisiaj koniecznie! Ahhh wiem, że kiedyś mi pokazywałaś ale możesz mi napisać jaką masz branzoletkę wydzielającą jony ujemne?
Długo mnie nie było, ale mam ostatnio humory, raz dołek raz ok. Czerwiec już za pasem a ja zamiast się cieszyć to zaczynam się stresować...Bo ostatnio uświadomiłam sobie, że jak myślę o 2 dziecku to nie biorę pod uwagę, że może być to chłopczyk, poprostu chłonę całą wiedzę jak gąbka i wydaje mi się, że nie może się udać i nie wiem czy to dobrze, bo jak się nie uda to wtedy co płacz, depresja.....a tego bym nie chciała dla naszego dziecka. To tyle jeżeli chodzi o mnie.
Mam parę pytań uzupełniających naszą tajemną wiedzę;-) zaczynam łykać od jutra suplementy i nie wiem czego z czym nie mogę łykać i nie wiem które rano a które wieczorkiem najlepiej. I jeszcze jakie tabletki dowcipne najlepiej kupić sobie feminantal czy jakieś inne? Sudafed z jakim ma być składnikiem i kiedy go łykać? Aha i ostatnie zniknął cytrynian wapnia z allegro:-( znalazłyście coś w zamian? Bo ja szukam i znalazłam na allegro tylko cytrynian a data jest do marca tego roku;//;/
Patrysia wiesz co nosisz pod serduszkiem?
Andziak który to będzie tydzień jutro na wizycie?
Gal działaj dzisiaj koniecznie! Ahhh wiem, że kiedyś mi pokazywałaś ale możesz mi napisać jaką masz branzoletkę wydzielającą jony ujemne?
Andziak0307
DZis 12 tydz. i 2 dni wg @.
Melduje ze dojechalismy.Droga powrotna lepsza.Troche w Suchym lesie korki ale oj.Ale do masakra.Caly czas lalo drogi sliskie.Dzieci zasmarkane bo biegali na tym zimnie.Ale co mieli robic...
My w wakacje jak z ciaza bedzie ok mamy jechac nad morze 1 lipca.Ale tak mnie wczoraj bolal kregoslup ze nie wiem jak przezyje podroz.
Wizyta na 13 wiec trzymajcie kcuki.
Melduje ze dojechalismy.Droga powrotna lepsza.Troche w Suchym lesie korki ale oj.Ale do masakra.Caly czas lalo drogi sliskie.Dzieci zasmarkane bo biegali na tym zimnie.Ale co mieli robic...
My w wakacje jak z ciaza bedzie ok mamy jechac nad morze 1 lipca.Ale tak mnie wczoraj bolal kregoslup ze nie wiem jak przezyje podroz.
Wizyta na 13 wiec trzymajcie kcuki.
Hejka Dziewczynki!!!
Troszkę poczytałam co u was ale sporo tego:-)
Wróciłam z weekendowania :-) wypoczęta że aż .......no i staraliśmy się tak jak planowałam aleee pojawił się problem bo czuje się jak bym miała owu ale test pokazuje słabiuteńką linie za każdym razem... i co teraz :-
-(i teraz nie wiem czy cokolwiek z tego będzie:-(
A wczoraj na dodatek był nieoczekiwany spontan i tak na prawde to straciłam troche kontrole nad tym całym planowaniem. I sama już nie wiem czy ta owu jest czy jej nie ma niech to szlak płakać mi się chce a jak taka przygotowana byłam do tego cyklu i co du.... wielka może jeszcze będzie ta kreska na teście nie wiem testować dalej czy dać sobie spokój (ból jajnika mam, śluz też a kreska słabiuteńka ) do bani to wszystko.
Załąmana jestem mam dołka jak z tond do chin :-
-
-(
Troszkę poczytałam co u was ale sporo tego:-)
Wróciłam z weekendowania :-) wypoczęta że aż .......no i staraliśmy się tak jak planowałam aleee pojawił się problem bo czuje się jak bym miała owu ale test pokazuje słabiuteńką linie za każdym razem... i co teraz :-
A wczoraj na dodatek był nieoczekiwany spontan i tak na prawde to straciłam troche kontrole nad tym całym planowaniem. I sama już nie wiem czy ta owu jest czy jej nie ma niech to szlak płakać mi się chce a jak taka przygotowana byłam do tego cyklu i co du.... wielka może jeszcze będzie ta kreska na teście nie wiem testować dalej czy dać sobie spokój (ból jajnika mam, śluz też a kreska słabiuteńka ) do bani to wszystko.
Załąmana jestem mam dołka jak z tond do chin :-
reklama
truskafffka
Witam 
długi weekend majowy za nami i co?...pada
Noemi, ja w zamian za ten cytrynian wapnia, mam osteodiag + cytrynian magnezu z swanson
rano biorę osteodiag, magnez, żurawinę, wieczorem B-compelx, wit. C, żurawinę, osteodiag
z tego co pamięta nie powinno się łączyć kwasu foliowego(czyli B-comlex) z magnezem
co do tabletek dowcipnych i sudafedu nie pomogę, nie korzystam
Tulę na te dołki, czyli wy w czerwcu ruszacie?
Misia a wykres temperaturowy prowadzisz? masz opcje podjechania na monitoring?
Andziak..napatrzyłam sie wczoraj na zdjęcie, i dziś mi się śniłaś
byłam u ciebie
&&&&& zaciśnięte
długi weekend majowy za nami i co?...pada

Noemi, ja w zamian za ten cytrynian wapnia, mam osteodiag + cytrynian magnezu z swanson
rano biorę osteodiag, magnez, żurawinę, wieczorem B-compelx, wit. C, żurawinę, osteodiag
z tego co pamięta nie powinno się łączyć kwasu foliowego(czyli B-comlex) z magnezem
co do tabletek dowcipnych i sudafedu nie pomogę, nie korzystam
Tulę na te dołki, czyli wy w czerwcu ruszacie?
Misia a wykres temperaturowy prowadzisz? masz opcje podjechania na monitoring?
Andziak..napatrzyłam sie wczoraj na zdjęcie, i dziś mi się śniłaś

byłam u ciebie

&&&&& zaciśnięte
Podziel się: