reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Czarna-dzięki za &&& 
no i cieszę sie ,że i Tobie owsianka smakuje
a avatar masz super-uwielbiam teksty z tej bajki

Daria supcio autko-niech Wam służy
Gal pij ziółka skoro jest efekt:-)
ja na dzis zmykam...objadłam sie czym sie dało...jak dobrze,że teraz bede 3 dni w pracy
no i cieszę sie ,że i Tobie owsianka smakuje

a avatar masz super-uwielbiam teksty z tej bajki

Daria supcio autko-niech Wam służy

Gal pij ziółka skoro jest efekt:-)
ja na dzis zmykam...objadłam sie czym sie dało...jak dobrze,że teraz bede 3 dni w pracy

Gal
Fanka BB :)
Mama05- no mi akurat o taki efekt jak morze śluzu nie chodziło, bo przecież taki sluz nie jest wskazany na dziewczynkę i moje dotychczasowe staranka omijały jak ognia tego śluzu, dla mnie to skutek uboczny niekoniecznie dobry w moich planach , ale co zrobić....
Tasha- dzięki, no ph dobre, gorzej z rodzajem śluzu.... ale kurka ja tak mam i dlatego u mnie to całe planowanie dziewczynki jest bardzo trudne ze względu na ten sluz, ale co robić, chyba będzie ryzyk kwizyk, bo i tak już mam i nie mam siły na walkę z tym śluzem, bo efekty tego były mizerne...
Czarna- dzieki kochana i wzajemnie, jak już zaczniecie działąć i kciuki za schudnięcie, a uprawiasz jakiś sport? ja ostatnio kupiłam sobie na allegro coś w rodzaju orbitreka, taki nording walking, fajne urządzenie i tylko 200zł
Daria- fajne autko, a co do płci to tak czy tak będzie super, zobaczysz
Tasha- dzięki, no ph dobre, gorzej z rodzajem śluzu.... ale kurka ja tak mam i dlatego u mnie to całe planowanie dziewczynki jest bardzo trudne ze względu na ten sluz, ale co robić, chyba będzie ryzyk kwizyk, bo i tak już mam i nie mam siły na walkę z tym śluzem, bo efekty tego były mizerne...
Czarna- dzieki kochana i wzajemnie, jak już zaczniecie działąć i kciuki za schudnięcie, a uprawiasz jakiś sport? ja ostatnio kupiłam sobie na allegro coś w rodzaju orbitreka, taki nording walking, fajne urządzenie i tylko 200zł
Daria- fajne autko, a co do płci to tak czy tak będzie super, zobaczysz

Piranha
Gal, super, że wypoczęłaś i już jesteś z nami! Co do śluzu to po prostu estrogenowa babka z Ciebie i już :-) Wiesz, ja bym chyba też na Twoim miejscu zaszalała dziś :-), w końcu dietę stosujesz już bardzo długo, łykasz suplementy, pH niskie więc musi być z tego babeczka!
Ale może by tak przed wieczornymi starankami irygacja wymywająca godzinę przed a potem Sylk tuż przed by nie było sucho? ...ja bym chyba tak zrobiła, jeszcze chyba takiej opcji nie próbowałaś?
Mama, Gal, łeb w łeb z terminem @, owulki i staraniami więc teraz czekam na łeb w łeb pozytywne testy ciążowe :-)
natusia, no troszkę końska ta dawka, pewnie tak potężna dawkę nie można zbyt długo łykać ...a tak z ciekawości to wspominają coś w ulotce jak długo można zażywać taką żurawinę? Co do magnezu to obojętne (choć lepiej by był w postaci cytrynianu, mleczanu bądź asparaginianu niż tlenku, ten ostatni gorzej się wchłania) ale ważne by wapń był w postaci cytrynianu a nie węglanu. Zdaje się, że Truskafffka polecała OsteoDiag z apteki.
Tasha, no jasne, że damy radę! I masz rację - najważniejsze, że córcie zdrowe! Ale dowcipniś z tego lekarza
Ja też w tym roku nie pojadę na żadne wakacje (baaa, nie byłam na nich od kilku lat :-( bo zawsze jakieś inne wydatki były a tęsknota za morzem jest coraz większa z roku na rok) ale w przyszłym roku a już na 200% za dwa lata odbiję to sobie z nawiązką! 
Daria, śliczne autko! Szok, że zaczynasz jutro 22 tydzień a nie znasz jeszcze płci maluszka :-)

Mama, Gal, łeb w łeb z terminem @, owulki i staraniami więc teraz czekam na łeb w łeb pozytywne testy ciążowe :-)
natusia, no troszkę końska ta dawka, pewnie tak potężna dawkę nie można zbyt długo łykać ...a tak z ciekawości to wspominają coś w ulotce jak długo można zażywać taką żurawinę? Co do magnezu to obojętne (choć lepiej by był w postaci cytrynianu, mleczanu bądź asparaginianu niż tlenku, ten ostatni gorzej się wchłania) ale ważne by wapń był w postaci cytrynianu a nie węglanu. Zdaje się, że Truskafffka polecała OsteoDiag z apteki.
Tasha, no jasne, że damy radę! I masz rację - najważniejsze, że córcie zdrowe! Ale dowcipniś z tego lekarza

Daria, śliczne autko! Szok, że zaczynasz jutro 22 tydzień a nie znasz jeszcze płci maluszka :-)
Gal, super, że wypoczęłaś i już jesteś z nami! Co do śluzu to po prostu estrogenowa babka z Ciebie i już :-) Wiesz, ja bym chyba też na Twoim miejscu zaszalała dziś :-), w końcu dietę stosujesz już bardzo długo, łykasz suplementy, pH niskie więc musi być z tego babeczka!Ale może by tak przed wieczornymi starankami irygacja wymywająca godzinę przed a potem Sylk tuż przed by nie było sucho? ...ja bym chyba tak zrobiła, jeszcze chyba takiej opcji nie próbowałaś?
Tasha, no jasne, że damy radę! I masz rację - najważniejsze, że córcie zdrowe! Ale dowcipniś z tego lekarzaJa też w tym roku nie pojadę na żadne wakacje (baaa, nie byłam na nich od kilku lat :-( bo zawsze jakieś inne wydatki były a tęsknota za morzem jest coraz większa z roku na rok) ale w przyszłym roku a już na 200% za dwa lata odbiję to sobie z nawiązką!
no mama sie smieje ze tak jak z nadia dlugo nie bede wiedziec
_Ewcik_
hej dziewczynki:-)
dopiero teraz mam chwilkę.. wczoraj byliśmy w zoo, wieczorem jak już miałam do Was zajrzeć, to wpadła sąsiadka o 20 i posiedziała do 24 hehe a dziś byłam u mamy i na placu zabaw z małym, M w pracy, niuniol śpi, więc mam spokój
tusia ładny wykresik
natusia ja też mam niedoczynność tarczycy, biorę letrox50mg
kinga wow, ale super niespodzianka od męża takie wakacje:-)
tasha dużo zdrówka!!! kuruj się!
andziak ale drobinka z Ciebie, zazdroszczę
pirania współczuję skurczu łydki, okropny ból.. a może masz niedobór magnezu?
mamcia szalejecie, oj szalejecie
pirania cudowne masz storczyki, boskie po prostu
kocham te kwiaty, jednak wielkość mojego mieszkania pozwala mi na posiadanie tylko 8 sztuk, w tym jedno Dendrobium i cambria
gal to &&&&&&&& za ten cykl!!!
mamcia zrobiłam dziś Twój sernik, chciałam ukroić i zanieść sąiadom na spróbowanie, ale niestety jeszcze nie stężał, nie da się go ukroić, może jak poleży noc w lodówce,to jutro się poprwi;-)
daria piękne auto, nasz sąsiad ma identyczne, bardzo mi się podoba
dopiero teraz mam chwilkę.. wczoraj byliśmy w zoo, wieczorem jak już miałam do Was zajrzeć, to wpadła sąsiadka o 20 i posiedziała do 24 hehe a dziś byłam u mamy i na placu zabaw z małym, M w pracy, niuniol śpi, więc mam spokój

tusia ładny wykresik

natusia ja też mam niedoczynność tarczycy, biorę letrox50mg
kinga wow, ale super niespodzianka od męża takie wakacje:-)
tasha dużo zdrówka!!! kuruj się!
andziak ale drobinka z Ciebie, zazdroszczę

pirania współczuję skurczu łydki, okropny ból.. a może masz niedobór magnezu?
mamcia szalejecie, oj szalejecie

pirania cudowne masz storczyki, boskie po prostu

gal to &&&&&&&& za ten cykl!!!
mamcia zrobiłam dziś Twój sernik, chciałam ukroić i zanieść sąiadom na spróbowanie, ale niestety jeszcze nie stężał, nie da się go ukroić, może jak poleży noc w lodówce,to jutro się poprwi;-)
daria piękne auto, nasz sąsiad ma identyczne, bardzo mi się podoba
Gal
Piranha- dzięki Słonko
, ale ten komplement, że jestem babką estrogenową to mnie raczej nie cieszy;-), bo przecież estrogeny za wysokie to niewskazane na córcię
, choć jak parę miesięcy temu je badałąm to miałam raczej niższej granicy normy. No widzisz jaki ze mnie przypadek, a co do irygacji wymywających przed to przeciez stosowałam już wiele razy i już ich nie chce, bo chyba one nie są dobre dla plemników, a ja już nie mam czasu i już ich na pewno nie będę stosować, bo nie chcę ryzykować, że plemniki nie będę miały wogóle sluzu, bo przecież w sluzie muszą dojrzeć, sylk im chyba tego nie zapewni.
Cały czas mam uczucia mieszane i przypominam sobie co wczesniej pisałaś o tym sluzie, że on ma z natury wysokie ph i ja je taki zazwyczaj w okulicach owulki przy takim sluzie miałam. A teraz sobie tak myslę, nie wiem czy dobrze, skoro jestem wewnętrznie zakwaszona, i nawet ten głęboko sluz jest 4,7( teraz taki przed chwilą mierzyłam) to i ten sluz wokół komórki jajowej też powinien mieć chyba niskie ph. Teraz nabieram trochę stracha, jak widzę ten sluz, bo przenigdy nie działalismy w taki sluz.
Ewcik- witaj, miłego odpoczynku
ale mam dylematy, co?;-)

Cały czas mam uczucia mieszane i przypominam sobie co wczesniej pisałaś o tym sluzie, że on ma z natury wysokie ph i ja je taki zazwyczaj w okulicach owulki przy takim sluzie miałam. A teraz sobie tak myslę, nie wiem czy dobrze, skoro jestem wewnętrznie zakwaszona, i nawet ten głęboko sluz jest 4,7( teraz taki przed chwilą mierzyłam) to i ten sluz wokół komórki jajowej też powinien mieć chyba niskie ph. Teraz nabieram trochę stracha, jak widzę ten sluz, bo przenigdy nie działalismy w taki sluz.
Ewcik- witaj, miłego odpoczynku

Piranha
Gal, faktycznie estradiol miałaś bardzo podobny do mojego
Ja bym na Twoim miejscu zatem chyba zaszalała jeszcze dziś wieczorkiem :-), z tego co czytałam to możliwe jest posiadanie śluzu EWCM o niskim pH a to przecież pH ma decydujące znaczenie - unieruchamia męskie plemniki i wpływa na dodatnia polaryzację komórki jajowej. No i przecież stosowałaś dietę i suplementy przez szmat czasu a niektórzy twierdzą, że sama dieta to już 80% skuteczności. Trzymam kochana kciuki! &&&&&&&&&&&&&
Ewcik, a może testuj dalej, może owu jeszcze będzie? Zobacz jaką Truskafffka miała niespodziankę w końcówce długiego cyklu. Zapewne tak jak piszesz mam niedobór magnezu, mam łykać 3 razy dziennie Magne B6 ale niestety czasem mi się zapomina ;-)

Ewcik, a może testuj dalej, może owu jeszcze będzie? Zobacz jaką Truskafffka miała niespodziankę w końcówce długiego cyklu. Zapewne tak jak piszesz mam niedobór magnezu, mam łykać 3 razy dziennie Magne B6 ale niestety czasem mi się zapomina ;-)
reklama
Gal
Ewcik- dzięki kochana
, o kurka jak testy pozytywne to wypadałoby, zeby owulka była
To wszystko jest takie skomplikowane....Tak by się chciało, aby to wszystko inaczej przebiegało, a tu nieraz człowiek wali głową w mur. Ja też nie wiem jeszcze jak to będzie z tym moim cyklem.

Podziel się: