reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

my po grillu,gorąca jak byk i przyszlismy do domu to odpaliłam bb:-p
Domi klocki
Zuza maluje
Tom siatkówkę oglada
Bono chrapie:-D

Patrysia dziękuję bardzo :*
z Ciebie tez pikna niewiasta:tak::-D
kiedy masz połówkowe??
juz &&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam :)

Andziak-opryszczka jest groźna na początku ciąży...w tym okresie w ktorym Ty jesteś już nie jest groźna-u dziecka do 10t.c. wszystko sie kształtuje i to jest najniebezpieczniejszy okres..
wstaw fotkę bo jeszcze Ciebie nie widziałysmy:sorry:

Bella no witaj ciężarówko-dawaj nam tu fotkę brzusia ;))

a ja zrobiłam test owu-dzis mam 13d.c. i II piękne krechy wyszły:-D
działaliśmy czwartek i piątek ,dzis odpoczynek i podziałamy jutro-moze uda się i z rana i wieczorem:szok::-D
rozpasanie ,że hej:-p

na 17.00 przyjedzie z żoną ten mój wspomniany przyjaciel i bedziemy opijać ten ich "sukces" :tak:

reklama
Hej Czołem:***

Dido
super, że zajrzałaś;))Opoczywaj duuużo:**

Bell w końcu sie odezwałas;) Właśnie czekamy na fotke brzusia;*

Andziak, ty chudzinko:))) No śliczną masz rodzinkę!!!! Ty Królowa jesteś widze;))) ale juz niedługo Zosia zasili babskie grono:****

Mama, wydaje mi się, że sie super "wstrzeliliście" w płodne dni:**** I z tych staranek musi sie udac!;******

Piranha, konsekwencja jest najważniejsza!:)) i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& aby do porodu jednak samopoczucie było choć ciut lepsze:****

Ja jestem załamana...:((( Bo wczoraj wieczorem byly przytulanka(z O ), tezt owu neg., śluzu brak i doperio 11 dc. , a dziś...pełno śluzu płodnego-test owu dalej neg.jak byk i jestem taka zła bo sie nie przygotowałam tylko uzylam sylku;((( jak to bedzie wpadka chyba sie..... szok.... no i to byl doperio 11 dzien a dzis 12 zawsze mam owu tak 16 dc.... Nie wiem czy to te tabl,homeopatyczne czy co się dzieje....;///

A synuś nie ma goraczki Dzięki Bogu, teraz śpi i ma od rana apetyt więc kamien z serca, tylko zarzucam sobie, że znowu dostal antybiotyk....

Daria, Patrysia, Kinga i inne Babeczki Miłej soboty!;***********

dziewczynki czy któraś ma przepis mamy na serniczek?:-D bo ostatnio któraś z Was mi podawała, ale bez ilości dokładnej składników, także proszę o dokładny, bo chcę dziś robić;-) odezwę się wieczorkiem, bo zaraz idę z synkiem na plac zabaw

no,to sobie 1,5h pospałam :)piwo przy grillu mnie zmogło ,a że teraz zachodze to głowę mama słabsza i poległam ;))))

Andziak no własnie jak zobaczyłam fotkę to od razu pomyślałam,że to z Rogowa-bylismy tam 2 razy a teraz 14 maja Zuza tam jedzie z klasą
no i faktycznie ,jak pisze Patrysia* trzymasz się świetnie i nie wygladasz na 3 przebyte ciąże:rofl2:

Natusia-kochana..tak to czasem bywa z tym naszym organizmem...może dopiero się na owu szykuje ,może jeszcze nie wszystko stracone...
a jak już by była wpadka to &&& za dziewczynkę!!
mówisz ,że się dobrze wstrzelamy:)
okaże się...dziś nie podziałam,ale jutro jeszcze tak:)

Patrysia* no to już &&&& za 16 maja i odkrycie tajemnicy:-D

Ewcia-chcesz tylko ilość składników do sernika?
6jajek
1masło
2 paczki herbatników-ja kupuje te z biedronki,maślane.
1 kg twarogu na sernik-np.z firmy Jana w wiaderku-musi być zmielony
pół szkl.mleka
2 budynie śnietankowe lub waniliowe
1szl cukru
2 zwykłe czekolady mleczne do rozpuszczenie na polewę..

Pirania a Ty dzis co porabiasz??

Gal kochana Ty gdzieś wyjechałaś ?????????

Czarodziejka ????

idę szykować na ogrodzie bo zaraz Krzysiek z żoną 2w1 przyjedzie :-Dalkohol juz sie chłodzi:-p:-D:-p:-D
patologia normalnie:rofl2:

Ostatnia edycja:
U nas jakis zimny wiatr jest także pomimo słoneczka jakoś tak chłodnawo...

MAMA grillujcie grillujecie :))

Mama, a jest możliwe, że owu dopiero bedzie, a śluz już jest płodny? dziwny ten mój organizm...i Ja bedę mieć 2 synka także jakby co już sie nastawiam;)))
I miłego wieczorku-obys się zaraziła stanem 2 in 1:tak:

patrysia* ale się zleciało ani się obejrzysz a poznasz płeć maluszka;))) Choc my wszytskie wiem kto tam siedzi:-)

reklama
Andziak ależ ty fajnie wyglądasz! Mi dupsko wyskoczyło po dwójce , a ty laska nebeska po trójce :)
natusia , &&&& za dziewuszkę :)
mama , milego imprezowania

Ja dziś miałam maraton po placach zabaw ze swoimi córkami i córkami brata ( nawet bratowa pozwoliła mi je zabrać ) razem sztuk 4 , ale dziwczyny juz samodzielne więc luuuzik

Do góry