reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama , super fotki , a wy z T to naprawde fajna para
gal , ?
dido , gratuluje córuni , fajnie że taka grzeczna
ewcik , mnie ten chiński tak na 50 % się sprawdził , a teraz zacznę od listopada to będę mieć 4 miechy na chłopaka pod rząd , może akurat się uda

reklama
jestem ,bylismy po zakupy spacerkiem..

Ewcik- tak jest,działaj i nie sugeruj sie chińskim-u mnie też Domi powinien być córką wiec się nie sprawdził chyba nikomu...
&&&& zeby nastepny cykl był z owu..

Dido witaj ,świetnie sobie radzisz!!
brawo!
ukochaj krasnale :)

Czarna dzięki kochana :)

Tusia cześć i czołem..
gratki dla znajomej :)))
niech zdrowo rośnie ;)
a Twój suwaczek do bobosexów mógłby szybciej lecieć:-D

Tom zaraz grilla odpala bo mamy jeszcze sporo do wyjedzenia ,a że pogoda si to skorzystamy :)

WITAM:)

Obiadek się juz robi:))Domiś z kuzynem lata od rana na dworze z przerwami bo i też zagladają do domku:))

MAMA ale z ciebie sliczna babeczka u lala :))super fotki!dzieicaczki roześmiane to najważniejsze:))
DIDO ależ cudo urodziłas jej jakie to małe kochane :))

Cuda oj są są :))

Maj piekny miesiąc takze posypią sie fasolki posypią :))

witam :)
didio super pogode masz na spacerki:)
ja mialam bardzo wysoko brzuch ze jak siadałam to mi sie cycki na nim opierały;p a przed weselem mi spadl na dol tak wisi;/tylko ze ciagle nadie nosze ;/
auto kupilismy czrnego s-max mialo byc z nawigacja ale pojechaismy po niego to byl ochydny i kupilismy inne ladniejsze ale bez nawigacji ale na wypasie jestem zadowolona w ciul miejsca :)
ale upal zycze milego dnia wszystkim :)

Wiesz ja z doswiadczenia wiem ze lepiej tak nie nosić dziekco a twoja Nadiusia to duża pannica:)Ja tak Domisia nosiłam który też z wagą niexle stał wtedy jak byłam w ciąży z Alankiem i skutek tego ze w 29 tc mój brzuch tak obnizony z ekto mnie widział to mówi juz rodzic niedługo a ja?co nie ja dopiero w styczniu(to był paxdziernik jakoś tak)...no racja moje dziekco jednak szykowało się do porodu gdzie na szew z apóźno było i tylko leki lezenie i modlitwa aby jednka za 2 tyg.nie były potrzebne sterydy w razie porodu :(udało się przetrzymac Alanka do terminu :)uważaj na siebie1i mam nadzieję rower już w odstawkę?

Jak bylam w ciazy z Bartkiem to Filip mial niecale dwa lata.Nie nosilam go bo mam problemy z szyjka.Plakal himerowal ale uwazalam ze dzidzia w brzuchu wazna.A jak nie bede dzwigac dwulatka to nic mu nie bedzie.
Wyszla mi opryszczka na wardze tzw.zimno.Niebezpieczne to?
Co do fryzury jak zwykle blond.

Witam się z wszystkimi :-)

Dawno mnie tu nie było, zaraz trochę nadrobię czytanie bo jestem ciekawa co u Was. Coś ważnego wydarzyło się przez osatnie kilka dni ??

U mnie super, czuję się dobrze, dużo odpoczywam, relaksuję się, brzuch pomalutku zaczyna rosnąć... :-D

Buziaki

Wiesz ja z doswiadczenia wiem ze lepiej tak nie nosić dziekco a twoja Nadiusia to duża pannica:)Ja tak Domisia nosiłam który też z wagą niexle stał wtedy jak byłam w ciąży z Alankiem i skutek tego ze w 29 tc mój brzuch tak obnizony z ekto mnie widział to mówi juz rodzic niedługo a ja?co nie ja dopiero w styczniu(to był paxdziernik jakoś tak)...no racja moje dziekco jednak szykowało się do porodu gdzie na szew z apóźno było i tylko leki lezenie i modlitwa aby jednka za 2 tyg.nie były potrzebne sterydy w razie porodu :(udało się przetrzymac Alanka do terminu :)uważaj na siebie1i mam nadzieję rower już w odstawkę?

u mnie taki problem ze ona nie chce isc do taty ;/ i jak jest ciocia to do niej pojdzie a tak to tylko do mnie bo wrzaski ze wstyd;/ ale ciocia jutro juz wyjezdza;/
teraz jest auto to rower sobie odpocznie;d

reklama
Do góry