reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

joł joł

ja jeszcze tylko wpadam na chwilkę, imprezujemy aż huczy hehehe
życzymy wszystkim udanego miłego rodzinnego weekendu;-)

Mama zdjęcia zajefajne, świetna ekipa i wy superowi :)
działania były jak doczytałam ;) grzeczna dziewczynka ;)

Piranha hehe znieczulica na histerie cię dopadła ;) i bardzo dobrze, młody popatrzy i zakuma że nie tym sposobem nic nie wymusi ;)

Natusia
za działania...czerwcowe, lipcowe..byleby udane ;)

Daria nie pomogę, u mnie brzuch się obniżył się pod sam koniec ;) ale widzę że Piranha już dała znać co i jak ;)

więcej grzechów nie pamiętam ...buziaki :)

reklama
cześć dziewczynki
witam z kawką

mama ładne zdjecia :) cieszę się że taka zadowolona jesteś wiesz.. :) ładnie wyglądasz!
piranha ludzmi nie ma się co przejmować wierz mi:) chociaż wiem że czasami dziwnie można się czuć jak dziecko zrobi scene na ulicy...ale cóż... życie:]
truskaffka imprezowiczko:) a jak tam staranka u was? :)

U nas niebawem się zacznie.. :)

Miłego dnia:happy: pozdrawiam Was tu wszystki bez wyjątku! :**

hej "moje" babeczki!!!
Mama - wyglądasz zjawiskowo!!! Tom Cię teraz zamęczy:-D, ale co tam, byle dzidzia była!!!
Daria - nie pomogę, u mnie brzuchol pod samym biustem:-D
Pirania - może faktycznie brak reakcji na histerie Krzysia spowoduje, że przestanie kombinować i mu przejdzie? trzymaj się kochana - połamana, niedługo pewnie też będę się poruszać jak paralityk, bo coraz bardziej odczuwam to krocze, a w nocy to już w ogóle istny cyrk! nie ma dla mnie pozycji do spania:-D
Andziak - fryzjer poprawił trochę twoje samopoczucie? zadowolona jesteś z efektu? pochwal się fryzurką! a Zosi nie zaszkodzi!
Truskafffka - baw się kochana póki dzieci Ci nie płaczą:-D
Natusia - dobrze, że synkowi się poprawiło, nawet jeśli to antybiotyki, to ważne, że skuteczne; to będę trzymać &&&&&& za pracę i lipcowe staranka:tak:
Dido - jak tam córcia??? karmisz naturalnie czy butlą?
Kinga, Czarodziejka, Martika, Merylin, Ewcik, MissBella co tam u Was?????????????
pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu

cześć kochane :))
jak to jest,że człowiek ledwo oczy otworzy i juz do Was leci:-D
U-ZA-LEŻ-NIE-NIE:tak::-p

Tasha dziękuję kochana czarnulko:rofl2:
no Tom męczy-już drugi dzień z rzędu..liczę ,że dziś da odpocząć:laugh2:
a jak widziałaś na zdjęciu-kawał chłopa z Niego to lekko nie mam:-D:-D;-)

Truskaffka dajesz czadu na imprezie :))))
fajnie,najważniejsze to luzować ile sie da...a teraz pogoda sprzyja wiec trza korzystać :tak:

Pirania dziękuję :):)no trochę mi się za jasno wydawało na poczatku z tym blondem ,ale juz się "opatrzyłam" i jest si..
co do Krzysia to faktycznie-jak zaczniesz Mu pokazywać ,że to na Tobie nie robi wrażenia -czyli nie bedzie miał widowni-to przestanie...
konsekwencja i bedzie si:tak:
a tymczasem jestem z Toba i wspieram:)

Kinga dzięki :))Tobie za to włosy bardzo urosły i tez super wyglądasz-ja tez zapuszczam ,choć mam cienkie kudły,ale już 3 lata noszę krótkie włosy i trza cos zmienić;)

dostałam rano smsa od przyjaciela:)))))))))))
są w ciąży po 4 latach!!!
8t.c.,17,4mm wzrostu:-Di 162u/min serdusia:)
ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D

pozdrawiam Was kochane słonecznie bo u nas słonko od rana choc nie jest tak ciepło jak ostatnio było.

mama po 4 latach:) a wiec nadzieja umiera ostatnia prawda... to musi być dopiero radość:) gratulacje dla Nich :tak:

u nas też słonecznie i fajniutko
Fiol własnie wstał.. ide śniadanie robić :)

Kinga o no po 4 latach od ślubu..a starali sie już wcześniej i tez nie wychodziło...
Ona ma 30 lat On 33lata więc młodzi ludzie a tez problemy...
i własnie- nadzieja umiera ostatnia..

Pirania -tak ,robiłam wczoraj test owu ,ale lipa -druga kreska bardzo słaba-nawet nie połowa natężenia koloru tej pierwszej...a wczoraj był 12d.c....
test ph zrobiłam wczoraj po działaniu i też na sylku i z O i miałam 7.
teraz rano zrobiłam i jest ph 5..
czyli z ph wszystko oki tak?nie jest za niskie ani za wysokie??nie zabija mi ~~~~o??
a w ogóle to w tamtych cyklach śluz płodny był "piekny" a teraz po Clo sucho...dobrze ,że jest sylk

heloł:-)

dziewczynki, wpadłam, zeby Wam życzyć miłego dnia, my dziś pewno na jakiś spacer zaraz wybędziemy lub do zoo.. mam lekkiego doła, bo tempka, która ładnie szła w górę, znowu spadła, więc ten cykl bezowulacyjny będzie:-( no co zrobić.. z kolei w przyszłym miesiącu, tzn. w czerwcu, kiedy wypadnie kolejna owu /być może/, wg. kalendarza chińskiego jest chłopak, więc nie wiem, czy się tym sugerować, czy nie.. dodam, że z synkiem mi się sprawdził..

przycupnę i poczytam, co u Was, wieczorkiem.

całuję mocno :*:*:*:

Witam:-)
ja na chwilke.
U nas wszystko ok.
Jestem troche zmeczona i niewyspana,
ale najszczesliwsza na swiecie.:happy:
Mala jest grzeczniutka.
I rosnie mi maly glodomorek.
Karmie ja piersia-mam strasznie duzo pokarmu:szok:
I czasem musze odciagac,bo mysle ze mi (.)(.) rozerwie:-D
Chlpaki bardzo pomagaja.
Ewcik-mi sie zadne kalendarze nie sprawdzily.:no:
Wedlug kalendarza chinskiego i innych,
moje chlopaki powinny byc dziewczynami.
A moja cora chlopakiem.

Pozdrawiam i trzymam mocne kciuki za wszystkie bez wyjatku &&&&&&&&&&&&&&&

witam
a ja ostatnio też dowiedzialam się o małym cudzie :tak:;-)

znajoma która pierwszy poród miała ciężki z
komplikacjami,po którym dowiedziała się ze więcej dzieci nie bedzie miała
własnie jest w ciąży po 7latach :-):-):-):-) od tamtego porodu.
​więc kobity wszystko moze sie zdazyc >trzymam &&&&&&&&& za kazdą z was:)

DIDO-twoja mała jest cudowna >marzenie ach....;))))

reklama
Ewcik - kichaj na chiński kalendarz!!! według niego moja Oliwka powinna być Oliwierem a na pewno jest 100% babeczką!!! sprawdzaj śluz, suplementuj się, dziewczyny Ci wyliczą Jonasa... a dla zabawy sprawdź jeszcze fazy księżyca i w jakim znaku zodiaku będzie dzień owu, tzn w żeńskim czy w męskim i nie stresuj się!!! kalendarz chiński jest dla Chińczyków a nie dla nas:-D

Do góry