reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak dziękuję :)

Daria ja tak nie miałam z brzusiem ,ale ja nie nosiłam Zuzy...mi się obnizył dopiero jak się Domi wpasował w kanał przed porodem..

my idziemy działać :)
&&&&& mile widziane :)

reklama
Andziak dziękuję :)

Daria ja tak nie miałam z brzusiem ,ale ja nie nosiłam Zuzy...mi się obnizył dopiero jak się Domi wpasował w kanał przed porodem..

my idziemy działać :)
&&&&& mile widziane :)

no lekarka mówiła ze dziecko juz sie ułożyło w kanal i sie boi żebym nie trafila do szpitala bo szyjka jakos obniżona i twardnieje;/

u mnie dzis opijają auto bo kupiliśmy :-)
mama super zdjęcia :)

Mama super zdjęcia! Córcia chyba do męża podobna, a synek do Ciebie?:)
Oczywiście masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka;****

Daria, ja miałam brzuch przez całą ciąże strasznie nisko no i od 27tyg miałam zagrożoną ciąże...dobrze ze nie miałam w domu dzieciaczka żadnego bo nie wiem co to by było... Kciuki zeby było ok &&&&&&&&

Gal, a Ty kochana gdzie nam zaginęłaś? ;((((((((((((((

Andziak, na pewno nie zaszkodzi Zosi fryzjer;))) A jak sie czujesz???Mdlości minęły??

Truskaffcia,Czarodziejko
hallo!!!

Axari, przecież dopiero wklajałaś test z II Kreseczkami ... Jej jesteś już na połmetku:)))) Daj znać jak się Wam mieszka:*

Piranha, jak dziś się czujesz?

Monico, a co u Was Kochana?:*

Tasha, u mnie maniana w pracy bo jestem na dodatowym etacie w szkole tyle mamy dzieci - ale tak jest niestety tyylko w tym roku, jak sie czegos dowiem co dalej ze mna dam znac;))) No M.mowi, że staranka od lipca -mialy byc od czerwca...ale jak sie okaze ze zostaje to tez tak glupio od razu zachodzic;)))hehe wiec sie zobaczy u nas to wielki znak zapytania....

No mały dziś (odpukac) duuużo lepiej bo nie goraczkuje ale niestety dostaje antybiotyk ;((( ale mial takie migdaly ze nie dziwie sie ze tylko pije.... no i ciagle mowi jakby przez nosek i jakby ma zatoki zatkane, ale kataru nie ma moze to alergia juz sama nie wiem...A trzeciego migdala nie ma przyrosnietego-nie nadaje sie do usuniecia.....

Miłego wieczorku;**********

Natusia dziękuję :)
no i super ,że z synkiem lepiej..
my już po działaniu-teraz oglądamy zmierzch na tvn..

Daria dzięki..
i gratki zakupu auta-pochwal się jakie kupiliście :))

Andziak dobrze,że choć troszkę lepiej..
a fryzjer na pewno nie zaszkodził:)

Dido nie wiem czy gratulowalam dlatego teraz to robie:)

Niech sie sliczna corcia zdrowo chowa:)

Mi sie niedawno urodzila bratanica Julka wiec moja niunia nie jest juz najmlodsza :)

Ps. Zajadam sie wlasnie pysznymi lodami Koral GRAND a smaku śmietankowym z wiśniami i sosem wiśniowym - Pyyyyyyyycha :) Polecam :)

reklama
Daria, podobno w kolejnych ciążach brzuch jest coraz wyżej, tak jak piszesz na początku ciąży jest nisko, potem się podnosi (mi lekarka na każdej wizycie ocenia wysokość położenia dna macicy) a przed porodem (najczęściej 2-4 tygodnie przed) znów się obniża. Ja czuję, że w tej ciąży mam brzuch nieco niżej jak w poprzedniej (większy ucisk na dole, czasem ledwo idę ;-)).

Mama, śliczne zdjęcia a Ty jeszcze śliczniejsza :tak: Wyglądasz bosko w blondzie! U mnie dziś w sumie nic ciekawego się nie działo, wyskoczyliśmy na chwilę połazić po sklepach i Krzysiu standardowo musiał strzelić histeryczną awanturę połączoną z rykiem na podłodze ale przestaję się już tym tak przejmować ;-) ...a ludzie niech się gapią ;-) I jak, robiłaś test owu? :-)

natusia
, dzięki kochana, ja dziś jak zwykle połamana, jak nie kręgosłup to ból prawego stawu biodrowego mnie unieruchamia ;-), trzeba jakoś dotrwać bo chyba lepiej przed porodem już nie będzie. Super, że z synkiem już lepiej, obyś nareszcie odpoczęła od tych paskudnych choróbsk!

Andziak, często w okolicy 12 tc mdłości przechodzą gdy produkcję hormonów zaczyna przejmować łożysko, tak więc powinno być już coraz lepiej i w końcu odpoczniesz w najprzyjemniejszym drugim trymestrze :-) Wizyta tuż tuż, będę trzymać z całych sił kciuki!

Gal, gdzie Ty się kochana podziewasz?

Do góry