reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam wszystich
ja ciagle zabiegana chociaz juz po weselu;/
jeszcze te upaly mnie dobijają nie mam na nic sily okropna jest dla mnie ta ciaza;p a to ponoc przy chlopcach takie zmęczenie jest:-)jeszcze tylko 4 miesiace:-p
axarai mnie taka droga czeka za tydzień ;/ dobrze ze szczęśliwie dojechaliście :) i szybkiego zadomowienia sie :)
mama, truskaffka gal i reszta dziewczynza udany cykl !!!

jestem ponownie ;)
bylismy na mega długim spacerze..mam bez biały i fioletowy-juz stoi w sypialni:-D
teraz szalony Tom kosi trawę na ogrodzie,dzieci na rowerach a ja za naleśniki się biorę bo sobie dzieci zażyczyły:baffled:

Truskafffka no ja mam mieć w środę usg ,ale tak na 50% bo nie wiadomo czy się miejsce zwolni-mam dzwonić we wtorek..ale juz umówiłam się na 23 maja więc jesli dostanę @ to bedzie 5d.c. i zobaczymy co dalej...
no i gratki!!! urlopu!!!
my pewnie znów do Sarbinowa skoczymy:)))

Pirania...yyyyy,faktycznie..mam jeszcze ze 3 testy owu-może zrobię:confused:
a teraz zrobiłam test ph i mam 4.0
wczoraj działanie na Sylku i z panem O :-)
fajne takie spontaniczne wypady:)

GAL?????????????????????????????????????????????????????

Axarai- rozpakuj się ładnie i dobrych sąsiadów życzę :) mieszkacie w domu czy w bloku?

Ewcik a co Ty tam chcesz wysyłać??nic sobie głowy nie zaprzątaj:-p

dobra wiecej nie napiszę bo mnie molestują:wściekła/y:o te naleśniki!

Daria dzięki za &&&:)
a Ty brałaś ślub czy u kogoś byłaś ??
no i idziesz na to usg w Pl czy nie ?

Ostatnia edycja:
jestem ponownie ;)
bylismy na mega długim spacerze..mam bez biały i fioletowy-juz stoi w sypialni:-D
teraz szalony Tom kosi trawę na ogrodzie,dzieci na rowerach a ja za naleśniki się biorę bo sobie dzieci zażyczyły:baffled:

Truskafffka no ja mam mieć w środę usg ,ale tak na 50% bo nie wiadomo czy się miejsce zwolni-mam dzwonić we wtorek..ale juz umówiłam się na 23 maja więc jesli dostanę @ to bedzie 5d.c. i zobaczymy co dalej...
no i gratki!!! urlopu!!!
my pewnie znów do Sarbinowa skoczymy:)))

Pirania...yyyyy,faktycznie..mam jeszcze ze 3 testy owu-może zrobię:confused:
a teraz zrobiłam test ph i mam 4.0
wczoraj działanie na Sylku i z panem O :-)
fajne takie spontaniczne wypady:)

GAL?????????????????????????????????????????????????????

Axarai- rozpakuj się ładnie i dobrych sąsiadów życzę :) mieszkacie w domu czy w bloku?

Ewcik a co Ty tam chcesz wysyłać??nic sobie głowy nie zaprzątaj:-p

dobra wiecej nie napiszę bo mnie molestują:wściekła/y:o te naleśniki!

Daria dzięki za &&&:)
a Ty brałaś ślub czy u kogoś byłaś ??
no i idziesz na to usg w Pl czy nie ?

to byl slub siostry ja bylam swiadkowa a teraz maz jezdzi za autem bo to chcielismy kupic poszlo i dzis jechali za poznan po auto;/
ja bylam na zwyklym usg bo moja kolezanka miala w 23 tygodniu i nie bylo fajnie widac i sie nie zdecydowalam na usg 3d w tak wczesnej ciazy.. ale tamta lekarka mowila ze na 20 % chlopiec to wierze jej ;p

Andziak -no dokładnie :))

Daria -20 % to żadne %...moja sąsiadka ostatnio usłyszała ,że 20% na córkę ...tydzień temu miała usg i 100% syn:)))a chciała syna bo córke juz ma .
także czekamy z Tobą nadal na 3d..

Andziak &&&&&&&&&&&& za Twoja wizytę:tak:

Andziak -no dokładnie :))

Daria -20 % to żadne %...moja sąsiadka ostatnio usłyszała ,że 20% na córkę ...tydzień temu miała usg i 100% syn:)))a chciała syna bo córke juz ma .
także czekamy z Tobą nadal na 3d..

Andziak &&&&&&&&&&&& za Twoja wizytę:tak:

ona mowila ze nie jest pewna ale na 20 procent chlopk:-pzobaczymy 16 chyba mam wizyte;p

mam takie pytanko czy w ciazy mieliscie nisko brzuch ale tak w polowie ciazy bo pod koniec to czesto jest nisko bo tak mialam a teraz jakies 2 tygodnie temu mi brzuch spadl bardzo nisko lekarka twierdzi ze to od noszenia nadii na brzuchu ale nie wiem nigdy tak nie mialam;/

reklama
Mama super wygladasz sliczne zdjecia.
Ja dzis bylam u fryzjera chyba dzidzi nie zaszkodze co?
Daria moze od noszenia Nadi ja w ciazy staralam sie nie nosic starszakow.

Do góry