reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jestem kochane...ogarniam wszystko i nie wiem w co ręce włozyć ;)

Bono stęskniony za nami na maxa więc z Nim też trzeba teraz czas nadrobić;)

dzięki kochane za miłe slowa :)))

Aguska super ze i Was owsianka smakuje ;)) moje dzieci i mąż też wcinają ;)

Daria cześć ;) czyli córka Dido Lena ????

Kosmo super,że już wszystko gotowe-pamiętaj ,że my tu z Tobą rodzimy:))

Czarodzejka eeee,nie przepadłam ;)) jutro już bede od rana z kawą :)))

Tasha dziś będą działania w turkusie ;))

Czarna pewnie ,że nie ma to tamto;) trza działac póki energia jest ;)

Pirania dziś mam 11 d.c. także czas najwyzszy na działania choć po Clo nic mi nie jest-ani jajniki nie bolą..ani nic..;/może owu bedzie w następnym cyklu...
monit zrobię teraz w środę -czyli za 6 dni-wcześniej nie ma ginki..

Ewcik ,Truskafcia,Pirania -Wasze adresy miałam to kartki z Czech wysłałam ;)

na wyjeżdzie było mega super-jechaliśmy na 5 aut-oczywiście nie w wężyku bo tak się nie da 300km ale ogólnie daliśmy radę ..jak się ktoś na przód za daleko wysunął to potem gdzieś na poboczu czekał na resztę -także milusio się jechało:tak:
byliśmy w Międzygórzu-co my się tam nałaziliśmyyyyyyyyyyyy:szok::baffled:to mialam dość i ...chcialam do domu:-D
jeden dzień byliśmy w Czechach w Mieście Skalnym-robi wrażenie:tak:
jeden dzień na Czarnej Górze wyciągiem..
i jeden dzień w Stroniu nad zalewem..
w środę w drodze powrotnej zahaczylismy o kopalnie złota i do domu ;))

wyjazd udany-akumulatory naładowane ..kwatera suuper!

mąż odpalił grilla więc mykam póki meszki nie żrą:baffled::eek:

tam byla klaudia to myslalam ze to bedzie dido bo maz tak chcial dac na imie :)

hello:-)

dziś spędziliśmy super dzień, bo byliśmy z sąsiadami na całodniowej wycieczce:tak: teraz M usypia małego i czyta mu bajkę

mama kubulki marzy mi się kiedyś pojechać w Bieszczady. A gdzie mieliście i jaką bazę noclegową?

pirania jak kręgosłup? mam nadzieję, że lepiej.. rany, jak patrzę na Twój suwaczek, to nie dowierzam, że tak mało dni już zostało

tasha no staranka chyba będą , cykle mam 35-40 dniowe, owu w okolicy 25-29 dzień:-(o ile w ogóle jest, bo mam PCO więc tempka może być fałszywa

mamcia o rany, z góry dziękuję za kartkę, to strasznie miłe!!!

dido wooow, ale cudeńko!!

z mojego cyklu nici.. ciągle testy owu pokazują mocną kreskę kontrolną i słabszą kreskę testową.. poza tym tempka jakoś dziwnie się zachowuje, więc myślę, że owu w tym cyklu nie będzie :(

Ostatnia edycja:
Dido - piękne to twoje słoneczko!!! sama słodycz!!!
tak Ci zazdroszczę, że już się rozpakowałaś!!! a jakie masz przeżycia porodowe???
Ewcik - oj wiem, że taki cykl cholernie się dłuży, ja miałam cykle 41 dniowe, więc krew mnie zalewała jak nie wychodziło i znów trzeba było tyle dni czekać...ale w szczęśliwym cyklu owu przesunęła się na 16 dzień i się udało! także trzymam cały czas za Ciebie kciuki kochana, żeby się udało!!!
Pirania - jak dziś samopoczucie??? bioderko boli??? a jak Krzysiu???
Mama - działaj, niech się iskry sypią!!!

Dido Przepiękna ta Wasza Córeczka!!!!!!!!!!!!!!! tez chce taka;))

Daria, czy mogłabyś wysłać linka skad kupowałaś ta opaske sea-band? Bede wdzieczna bo szukam a wszedzie jest niedostępna...

Mama to teraz tylko pozostaje Mocno Trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zobaczysz,że po tak naładowanych akumulatokach sie uda!!!!

Tasha, ze strankami narazie sie wstrzymujemy bo dalej nie wiem co z praca... a poza tym jakos musze sie oswoić z mysla ze bede miec grugiego synka..:))

ewcik, słonce trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Oby owu byla:***

Z małym gorzej-nic nie je, dalej wysoko goraczkuje, gardlo mega czerwone i zatkany nosek ale kataru nie ma no i podalam pierwsza dawke antybiotyku;((( Choc nie chcialam.... ale co zrobic jak 4 dzien meczy sie z wysoka temperatura.... :((( juz nie wierze w to, że musi swoje wychorowac a potem bedzie ok...

Natusia - jak mały ma wysoką gorączkę, czerwone gardło i nic nie je to może to zapalenie gardła??? mój synuś dokąd miał migdałki bez przerwy chorował na zapalenie gardła i właśnie miał wysoką gorączkę, czerwone gardło i nic nie jadł a jak próbował jeść to wymiotował; jak usunęliśmy migdały skończyły się choroby, oczywiście twój maluch może mieć zdrowe migdałki, tylko jednorazowe zapalenie gardła...a jeśli tak to pewnie bez antybiotyków się nie obejdzie...

Natusia - a co z twoją pracą? masz umowę na czas określony? jesteś na zastępstwie? robisz awans zawodowy? waszej szkole grozi redukcja etatów? sorki za moje wścibstwo...

tasha...co my przechodzimy z naszym synkiem...bylismy u laryngloga-mial nawet chodowana bakterie ale wszystko ok! migdal ma 2 stopnia a niby jak jest 4 to sie usowa? wiec jest ok...a on ciagle na gardlo czy krtan choruje.... i ma przy tym ok 40st goraczki teraz sie juz dzien meczy i sie poddalam bo go znam i wiem ze samo nie minie choc dawalam mu inne leki plus tatntum werde do psikania.... i nic....cholerstwo jakies sie uczepiło... no a w pazdzierniku co bylismy tydz w szpitalu tez mial 7dni wysoka temp to niby nic nie bylo troche gardlo zaczerwienione i sie tez poddali dali antyb.... bo badania ok laryng ok...ma straszy organizm łapie wszytsko i reaguje od razu wysoka temp. ;///

A jeśli chodzi o prace to jestem na rok czyli mam umowe do konca sierpnia, niby mam sie teraz po week dow.co dalej ale tak mowia juz od miesiaca... bo jest sporo nauczycieli co wracaja z urlopow zdrowotnych i maja na stale wiec sa pierwsi do pracy a ja plus 3 kolezanki znak zapytania....

reklama
czesc dziewczynki.
przepraszam ze sie nie odzywalam, ale u mnie przygotowania do komunii idlatego nie mam czasu pisac :-(
i jeszcze do tego moj maly sie rozchorowal.
Natusia moj synus goraczkowal 2 dni az w koncu na trzeci dzien poszlam do lekarza bo mu nie przechodzilo i dostal antybiotyk. bierze od wczoraj i odrazu widze poprawe. strasznie nam tez kaszlal, a terz jest juz lepiej.
dziewczynki nie gniewajcie ale pewnie odezwe sie do was dopiero w przyszlym tygodniu bo naprawde nie mam czasu :no:
buziaki dla was :******

Do góry