reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny! Nie odcięli mi jeszcze internetu :-) ale już dziś po południu będę mieć montaż od innego dostawcy.

Tasha, przy karmieniu piersią kilogramy lecą w dół jak szalone więc nic się nie martw. Myślałam, że padnę jak na ostatniej wizycie waga pokazała dodatkowe 3 kg po 4 tygodniach :szok: ...jestem już 9 kg na plusie. Mi na szczęście nogi nie puchną, brzuch mam już gigantyczny i nikt nie chce mi wierzyć, że termin dopiero na 20 czerwca ;-) (ostatnie USG wyliczyło mi na 18 czerwca, córcia rośnie jak na drożdżach i według siatek centylowych jest powyżej 50), brzuch idzie mi całkowicie w przód, nic na boki, więc naprawdę strasznie odstaje :-) Od 2 dni wysiada mi prawy staw biodrowy, ból taki, że nie mogę na nogę stanąć, mam nadzieję, że minie.

Andziak, wypatruj nuba na wizycie, na pewno będzie równoległy do plecków :tak:

We Wrocku wczoraj wieczorem i w nocy strasznie padało ale od rana świeci ostro słoneczko a niebo niebieściutkie.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, pozniej popisze dluzej, ale dalej dzialam...
Komunie cory mam w ta sobote :-), jutro rodzinka z Polski tak wiec torpeda w dupci i dzialam,
buziaczki

Andziak, ja biorę jedną kapsułkę dziennie, dla mnie to za droga impreza by brać 2 dziennie :-)

Kasiu
, życzę udanej imprezki!

Kinga, bosko musi być teraz na Mazurach, fajnie, że sobie odpoczywacie w tak pięknym otoczeniu!

hej dziewczynki

dzisiaj piękna, słoneczna i upalna pogoda.. a ja mam doła:-( niestety, tempka nie poszła w górę, więc mój wadliwy organizm znowu ze mnie sobie zażartował ( a ja naiwna się nabrałam na te 4 pozytywne testy pod rząd).. nie wiem, czy starać się jeszcze w tym cyklu, czy odpuścić.. moj cykl to jedna wielka niewiadoma z tego wynika..
całuję Was wszystkie i życzę miłego popołudnia

Ewcik, Twój wykres wygląda tak jakby owulka dopiero się zbliżała (spadek tempki jak przy wzroście estrogenów), może odstaw dupka i czekaj na drugi pik LH robiąc testy?

reklama
pirania a czy dupkiem można tak manipulować?? czy możemy jeszcze działać??

andziak smutne to co piszesz:-( pewno jakiś zawał miał..albo udar.

Ostatnia edycja:
Do góry