reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

pirania fotka oczywiście jest dzisiejsza, zaraz po tym, jak mi napisałaś, to zrobiłam test. Pomiaru tempki dokonuję zazwyczaj w okolicach godz.5:30. Od piątku-tak myślę- kreski były tak mocna, jak kontrolne /może odrobinę cieńsze, ale kolor na pewno taki sam, bo aż się zdziwiłam/.

reklama
witam wszystkich :-)
czy ktos ujrzał dwie kreseczki na tescie ??
a kto ma najbliższą wizytę u ginekologa??
dido Zobacz załącznik 460623coreczki:-)
ja po weslu caly czas odpoczywam upaly mnie wykończają i mi sie nic nie chce ;/
a to moja Naducha z weselaZobacz załącznik 460624nie mam zbytnio zadnych zdjec bo nadia na początku bardzo plakala do za duzo sie dzialo i dopiero pozniej ale to tylko jak dadzą nam kamerzyści ale z nadia nie mamy żadnego bo nie chciala dac;/

hejka

popijam desperadoska (oj będzie mi tego brakować w ciąży:-D ) i cieszę się dzisiejszym dniem, rodzinnym, na luzie ...dla takich dni warto żyć :)

Ewcik a ja ci zazdraszczam tych testów, bo jeszcze nie było mi dane zobaczyć dwie fajne krechy :p
trzymam kciuki :)
najgorsze jest to stresowanie się rano i myślenie jaka będzie tempka ehhh
uda nam się, w to proszę nie wątpić!!!
Daria ślicznie Nadia wyglądała, mam nadzieję że więcej fotek nam pokażesz :)
Piranha puk puk, jesteś ?
Mam nadzieję że szybko wrócisz do nas ze zdwojoną siłą internetową :)

Kochane babeczki, wszystkie pozdrawiam serdecznie i życzę wypasionego długiego rodzinnego weekendu :D

Ewcik, skoro mierzysz o 5:30 to ja bym tak wypośrodkowała i wpisała np. 36,3 :-) Trzymam kciuki by jutro tempka była wyższa! ...jeśli tak się nie stanie to rób cały czas testy owulacyjne, być może będzie jeszcze drugi pik LH w tym cyklu. A nie masz możliwości podskoczenia jutro na USG żeby lekarz zobaczył czy jest pęcherzyk, czy pękł?

Daria, ślicznie Nadia wyglądała w tej sukience!

Truskafffko
, a ja mam dobre przeczucia odnośnie Twojego nowego cyklu :tak:, wredota już Ciebie opuściła i można zacząć działania!
t2014.gif
Desperadosek powiadasz ...mniam, mniam :-D

Również życzę wszystkim miłej, rodzinnej i radosnej majówki!

czesc dziewczynki,
ja znowu wpadlam tak raniutko zyczyc wam milego dzionka.
Pogoda mnie dobija, no ale co tam... nie mam za duzo czasu tak w ciagu dnia, bo ja w soboye juz mam komunie cory, tak wiec musze solidnie wyszykowac dom no i ...same rozumiecie.

Buziaczki dla was

U nas tez pogoda sie popsula.My jedziemy w sobote na komunie a ja kreacje mam ciasne/Coraz bardziej widac brzuszek a wieczorem szczegolnie.No i nie ma dnia aby nie myslala kto w tym brzuszku siedzi.Merlin jak samopoczucie lepiej?
Ja przeczucie na ta Zosie mam nadal ale mysle zeby to bylo za piekne zeby sie w koncu spelnilo.To kak wygrana w totka po 3 synach a ja nawet 10 zl nigdy nie wygralam.

hej dziewczynki!!!
Kasia - słoneczko wysłane i nie doszło??? bo u nas dzisiaj chmury i burza wisi w powietrzu, choć jest nadal ciepło, ale zdecydowanie bardziej rześko niż wczoraj! jeśli za tydzień masz komunię córco to pewnie straszne urwanie głowy masz z ostatnimi zakupami i pewnie rodzinka z Polski przyjedzie, więc i dla nich trzeba miejsce szykować...
Andziak - w nosie z dychą w totolotka, lepiej wygrać córę po 3 muszkieterach:tak:, zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa, musisz tylko jeszcze trochę poczekać!!!
Merylin - nadal popłakujesz po kątach? bo wiesz... jak zdenerwujesz córcię to... no właśnie...uśmiechnij się!!! jesteś w ciąży!!!
:-)
Ewcik
- jak temperaturka, rośnie? a serniczek wg przepisu Mamy zrobiony? oj, wart jest grzechu...
;-)
brakuje mi basenu, niedługo będę się toczyć i ogólnie ciężko mi w tym kostiumie sumo...ale od września biorę się ostro za siebie!!!
pozdrawiam serdecznie!!!

Witam porannie
U nas od rana slonKo na niebie...chociaz dzis zapowiadaja Burze
Maz zawiozl Macieja do przedszkola i okazalo sie ze....jest tylko kilkoro dzieci..wiec zabral go spowrotem do domu...Takze mam dzis w domu "dwoch takich co ukradli ksiezycc":)
Ja od rana na pelnych obrotach..,pranie, sprzatnie, ogolne porządki...
~~~~~~~~~~

Ąndziak jeszcze Kilka dni do usg..ciekawe czy na tym etapie cokolwiek Gin ci powie o plci...Mi nigdy nie chcieli twierdzac ze to za wczesnie. Nie martw sie Kochana..Trzeba miec nadzieje ze ta corusia Jest!!!! I nie mysl ze nie masz szczescia...powinnas wlasnie wierzyc ze masz go cale mnostwo!!! Bo mysli sie spelniaja!!! Rowniez te negatywne..wiec po co myslec o tym czego nie chcemy!!!

Tasha- a ja u Ciebie samopoczucie??

Daria- Nadia wyglada uroczo..swietne sa teraz te sukienki dla dziewczynek:)))

reklama
Czarodziejka - dziękuję, że pytasz; wszystko u mnie ok, niezły już ze mnie okrąglinek, ale przy życiu trzyma mnie myśl, że po 1 - to moja wymarzona córcia a po 2 - to już ostatnia ciąża!!! jakoś dam radę, choć jak patrzę na te moje wałeczki to... boszsz, jakaś masakra!!! no i mała kopie coraz bardziej i częściej, ale to też norma:-)
Andziak - lekarz pewnie Ci nie powie jaką płeć podejrzewa, ale foty z usg da, więc może uda się nuba podejrzeć!!!
Pirania - masz kontakt ze światem???
laseczki, puchły może którejś z Was nogi w kostkach???

Do góry