reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziekuje dziewczyny...:-)
ja tez nie wiem ale jedno jest pewne juz nigdy nie sprawdze testem owul. "Franca" przybyla w terminie, wczoraj dzien bez dupka, dzis 28dc i pojawila sie... ona libi moja kawke :-) ale w nastepnym miesiacu wezme te moje grabie i widly i nie dam sie!!!!!! Moj M w tym cyklu oj bedzie biedny....:-):-):-):happy::happy::happy:

reklama
Zapomnialam napisac najwazniejszego...uwaga...

Solidarnosc jajnikow musi byc
:-)

Licze na to, ze ktoras pochwali sie tetsem pozytywnym a pozniej jak solidarnosc jajnikow, to wszystkie sie z nia zsolidaryzujemy.... ( nie wiem czy to porawna polszczyzna, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi):-)

Kasia - jak Ty tę francę latte częstujesz to się dziwisz, że przyszła??? zaparz jej jakiegoś paskudztwa i pogoń miotłą lub zmywakiem aż się będzie za nią kurzyć!!! w maju muszą być same dobre wiadomości, połączcie siły dziewczyny a nikt i nic Wam się nie oprze!:-); cieszę się, że chociaż słoneczko dotarło! no nic, będę zaciskać &&&&&&& cały maj:tak:;
Pirania - no jak to tak??? aż 2 dni Cię nie będzie??? to już nie wiem jak to będzie...przecież Ty jesteś kochana naszą podporą!!! wracaj szybko!!!

Jesteście kochane,ale z tym ph to już sama niewiem to dlaczego ph śluzu wychodzi mi teraz jeszcze nizsze niż w ciąży chyba 4,2 ? a moczu aż tyle:baffled:
oczywiscie w wolnych chwilach już sobie popłakuje.
7 mam wizytę a 17 genetycznę czuje że muszę się powoli przyzwyczajać do tej myśli.
Życzę miłego i owocnego wekendu.
ps.Od czasu Kosmo żadna nie ma chłopca ,pewnie na mnie trafi.

Witam Panie:-)

Syncio śpi, właśnie się wykąpałam, popołudnie spędzone na dworze-upał niesamowity..

patrysia wyglądasz ślicznie, brzunio całkiem spory:tak:

pirania cudny profil Niuni:tak:

dido moje gratulacje, odpoczywajcie z córcią i cieszcie się swoim szczęściem:tak:

czarodziejka zazdroszczę Ci tego ogródka, też chciałabym mieć swój skrawek ziemi;-)

truskawcia jakoś nie mam wiary w ten cykl.. czuję, że to nie ten moment niestety:baffled: to gdzie nad morze uderzacie? zazdraszczam:-D

merlin przecież ph moczu niekoniecznie musi być powiązane z płcią dziecka! głowa do góry!

pirania jak ja wytrzymam bez Ciebie Słońce?:confused:;-)

kasia no to walczymy w kolejnym cyklu:tak:

Dido GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) i Wpadaj szybciutko z różwowymi fluidkami potrzebujemy Cie!!!!:-D

Piranha.... jej az 2 dni??? Jak my tu przeżyjemy bez Ciebie?:angry:

Merlyn, a mozesz przyp.jak wygladaly Twje staranka??? Nie no myśl pozytywnie!!! Musi byc dziewczynka!!!!!Musi!!!!:tak:
To ph moczczu jakies dziwne, ja mam 5,5 robilam kilka dni temu a sluzu róznie....

Andziak, jak dzis samopoczucie????

Patrysia
ulala jaka sexi mamuśka z Ciebie!!! Przeslicznie wygladasz...:)) ALe powiem Ci, że masz juz calkiem spory brzusio chyba córeczka potrzebuje wygodne lokum:)) No a za prawko trzymam &&&&&&&&&&&&&&& oby udalo sie zdac do porodu bo teraz ciezko z egz.nie chca przepuszczac...dla nich o kasa....Ale Ci sie uda!!!:***

Dziewczyny ja sie chyba załamie...maly ma stan podgoraczkowy;((( mowi ze boli go główka...dałam mu Ibum wykapalam no i lezy....Ciągle coś...
Gal co moge mu podac z homeopati??

A dziekuę Wam słoneczka mojeeee dzis tate odebralam ze szpitala:)))) Tak sie wszystcy cieszymy, a najbardziej synek;)))) Dostal pełno leków, ale najw.ze jest w domu i na bad.kontrolne jedz.za miesiac;)))

U nas dzis caly dzien duszno na słoncu 40st szok...
Jutro wolne mam, ale 2 ide na dyżur ;//

Jesteście kochane,ale z tym ph to już sama niewiem to dlaczego ph śluzu wychodzi mi teraz jeszcze nizsze niż w ciąży chyba 4,2 ? a moczu aż tyle:baffled:
oczywiscie w wolnych chwilach już sobie popłakuje.
7 mam wizytę a 17 genetycznę czuje że muszę się powoli przyzwyczajać do tej myśli.
Życzę miłego i owocnego wekendu.
ps.Od czasu Kosmo żadna nie ma chłopca ,pewnie na mnie trafi.

prawdopodobnie ja mam chlopca:-) to sie nie martw:tak:bedzie cora:tak:

merylin, pH moczu w ciąży nie ma kompletnie żadnego znaczenia i szybko reaguje na zmiany w diecie w przeciwieństwie do pH śluzu, jak najbardziej można mieć wysokie pH moczu a niskie śluzu ...a jeśli pH śluzu masz aż tak niskie to chyba tym bardziej nie powinnaś się przejmować skoro to nie pH moczu a śluzu ma znaczenie przy planowaniu płci :-) Ja jestem pewna, że masz córeczkę i już niebawem sama się o tym przekonasz :tak:

Tasha, dzięki kochana! Kupiłam sobie dziś starter do modemu w laptopie więc być może będę do Was co jakiś czas zaglądać przez te 2 dni :-) Będziesz jeszcze w ciąży na USG 4D? Jak tam samopoczucie w 23 tygodniu?

Ewcik, kochana jesteś! Postaram się Was nawiedzać from time to time :-) przez te 2 dni. A ja tam trzymam mocno kciuki za ten cykl i oczywiście za jutrzejszy skok tempki!

natusia
, oby wreszcie problemiki, smutki i zmartwienia Ciebie opuściły kochana! Dużo zdrówka dla synka! Ale super, że tata już do domu wrócił!

Ostatnia edycja:
reklama
pirania normalnie chyba z tego stresu przed porannym pomiarem ta tempka mi skoczy:-D no ja mam nadzieję, że tak do końca nas nie zostawisz na ten czas i będziesz nas nawiedzać, Dobry Duszku tego forum :*

Do góry