reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja pierdziuuu jak mi się ziewa...
ja w ten weekend nie miałam za bardzo czasu myśleć o zaciążaniu..pojawiła się szansa wyjazdu nad morze, a ja morze kocham chyba bardziej niż truskawki hehe
więc teraz wszystkie myśli lecą w kierunku planowania, obliczania...

Andziak jak mogę to chciałabym zaklepać na razie b-complex ;) sprawdzę jeszcze w domu ile mam, obliczę co i jak i dam ci znać na pw ;)
Martika a może mały książe z zaskoczenia do was przyjdzie ;) trzymam kciuki ;)
Marzycielka Gal hehe no to ja dołączam do ostrzenia zębów na majową córę hehe
i kciukasy trzymam za wszystkie staraczki Kinga, Mama &&&&&&&&&&
Piranha słodkie usteczka ma Twoja panienka ;)
dzięki za pozdrowienia od Mamy :)))
Kinga no pięknie Filip sobie radzi :D brawo :D
Ewcik widzę że weekend wycisnął z was soki życiowe hehe najważniejsze że wszyscy zadowoleni
a z starankami ..nie mów hop ;) ja mocno trzymam kciuki za II na koniec cyklu ;)
Natusia ..łączę się z Tobą, Kingą, Agulkiem i resztą pracusiów ;)
Czarodziejka mmmm...błogi weekend zaliczyłaś
Patrysia kwitniesz w ciąż :) bardzo ładnie wyglądasz..brzuszek do schrupania hehe :)
Agulek obiad aaapetyczny :p
Kasia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

reklama
Dido - to super wieści, niech się córcia zdrowo chowa i pięknie rośnie!!! czekamy na fotki małej Klaudii;
Pirania - chyba nie mamy wyjścia z tą żelazną dietą!!! a córcia śliczna!!!;
Gal - już nie bij!!! będę się stosować do zaleceń, dzisiaj nawet zrobiłam kotlety mielone...nieszczególnie mam na nie ochotę, ale muszę jeść mięsko!!!
Truskafffka - ja też bardziej wolę morze niż truskawki, truskawki już dziś pożarłam a morze nadal w sferze marzeń ściętej głowy!!!

Dido gratulacje!!! :)

Pogoda piękna.
Ja sobie zjarałam dekolt :// to słońce parzy a ja się nie posmarowałam bo przecież kwiecień i gdzie tu myśl że można się opalić.. ech
jutro grilujemy
dziś zakupy i pobyt na dworze z młodym:)
upatrzyłam sobie dwie ładne bluzki wiec zaraz się wybieram po nie

Dziewczyny odebrałam dziś wyniki krwi i moczu no i to przeklęte ph jest 6,5:baffled: to pewnie chłopiec.A więc ani odstęp ani niskie ph sluzu i dieta nic nie dają .kurczę smutno mi.
Dodatkowo lekka anemia się wkrada,naszczęście toxo nie obecne.
Pozdrawiam was cieplutko.
Dido gratulację.Ach zazdroszczę że hej:-D

Merylin - nie sugeruj się ph moczu jak już jesteś w ciąży!!! teraz to bez znaczenia, ja mam ph moczu 6 na każdym badaniu, a chyba Pirania raz miała ph 8, a przecież ma córeczkę!!! trzymaj się cieplutko i głowa do góry!!! ph śluzu było ważniejsze w czasie staranek a teraz to naprawdę już nie ma czym się przejmować i dołować:tak:

Merylin, tak jak tasha napisała pH moczu w ciąży nie ma kompletnie żadnego znaczenia, ja przedostatnio miałam aż 8 a ostatnio 7 a córeczka na 200% :-) Odczyn moczu momentalnie reaguje na to co jemy i ten w ciąży nie ma żadnego związku z tym jaki był w czasie staranek. Przecież nie stosujesz teraz w ciąży dziewczynkowej diety ani zakwaszających suplementów? :-) Po odstawieniu powyższych czynników pH moczu momentalnie rośnie, podawałam kiedyś przykłady dziewczyn, które opisywały jak pH w ciąży zmieniło się po odstawieniu diety i suplementów, różnice były ogromne. W Twoją córcię to ja nawet nie wątpię! :tak:

Dziewczyny, wypowiedziałam neostradę a nowy dostawca internetu zapowiedział montaż dopiero w środę o 16, będę więc aż prawie 2 dni bez internetu i bez Was :-(, dziś mam ostatni dzień z internetem :-(

Czesc laseczki :-):-):-)

Dido wielkie gratulacje z narodzin coreczki :-):-):-)

Patrysia sliczniutko wygladasz

Tasha & Mama bardzo dziekuje Wam za sloneczko, jest, jest juz dzisiaj u mnie, az mi sie wierzyc nie chce... no, no, po 3 tyg deszczu takie sloneczko to sama radosc:-)

Do wszystkich wspanialych dziewczyn
dziekuje za Wasze &&&&&&. Nic rano nie pisalam ale zaspalam, a pozniej wlaczylam torpede w d...ci i tyle mnie bylo w domku. Test zrobilam rano---negatywny, tak wiec wbijam sie do Waszego koleczka na Maj :-):-):-) Zostalo mi czekac kiedy zawita "franca". Przyjechalam do domku, odpalilam sprzet w kuchni no i aby z Wami poklikac zrobilam sobie Latte, i co .. "franca chyba zapach mojej kawy poczula" i juz jest ze mna. Ja juz jestem chyba tak popsuta albo STARA ze nawet dupek x2 nie pomogl.

Dziewczyny damy rade, jestesmy wielkie.... 3mam kciuki za nas wszystkie, o matko... kiedys te fatum musi minac:-):-):-)

Kasiu no nie, ty tez do nas dolaczylas :szok: no naprawde jakies fatu wisi nad nami :no:
A to franca :wściekła/y: poczula Latte mowisz i przyszla? koniecznie musisz zrezygnowac z kawy :laugh2:

reklama
Kasiu, jakiś pechowy strasznie był ten kwiecień :-( ...ale w maju nie ma innej opcji jak mega wysyp ciąż na BB! Tylko dlaczego test owu był pozytywny? ....nie daje mi to spokoju, obie kreski były tak samo mocne? ...a może to była ciąża biochemiczna (50% ciąż jest podobno taka i nie ma się nawet o nich pojęcia, @ wypada w terminie a wraz z nią traci się taką ciążę) i hCG nie zdążyło osiągnąć więcej jak 10 mIU/ml, stąd test owu był na plusie a ciążowy 25 mIU/ml (dziś też już hCG mogło spadać) na minusie? Zresztą chyba nie ma to już znaczenia, zaciskam kciuki za maj i czekam na wysyp fotek z pozytywnymi testami ciążowymi! :tak:

Uciekam na zakupy.

Do góry