reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam
U nas ciag dalszy pięknej pogody,
Dido gratulacje !!!!!!!!!!!!!
Tasha super ze córcia zdrowa,
Patrysia śliczny brzuszek
kasia czekam na wynik testu i trzymam kciuki, wogóle za wszystkie dziewczyny cały czas trzymam w kciuki
bo jestem pewna, że w końcu sie uda

Dzień dobry :)

za nami szalony weekend ze znajomymi (i żoną mojego synka:-D)
Aktywnie, bardzo przyjemnie, dzieciarnia się wybawiła superowo, pogoda dopisała bosko..tylko cierpie na chroniczny brak snu..dziś mam zamiar nadrabiać, ale najpierw ..do 20 w pracy..
za to..od jutro laaaabaaaaa:tak:

lece doczytać co u was... teraz dojrzałam jedynie że Dido urodziła :)

GRATULUJĘ CÓRECZKI!!!!!!!!!!!!!

witam dzisiaj slonecznie :-) normalnie nie moge w to uwierzyc ze u nas dzisiaj nie pada :szok:
Kasiu u nas tez przez ostatnie 2 tygodnie caly czas padalo :-(
Dido gratulacje :-) !!!!!!!!!!!!!! super ze corunia zdrowa :-)
Piranha zdjecie sliczne a usteczka takie slodkie ;-);-)
Patrysia ciaza ci jak najbardziej sluzy :tak: piekna z ciebie kobitka i piekny brzuszek :-)
Kinga tule mocno :-( jejku ten kwiecien to nie byl dla nas udany :-(
miejmy nadzieje ze w maju nadrobimy :tak:
Tasha no widzisz corunia zdrowa jak rybka a mamusia tak sie denerwowala ;-)
Kasiu hop, hop gdzie jestes ???????????

Zagladam:)
Dziewczyny jaki u nas gorac..ledwo zyje
wrocilismy z maksiem z zakupow i od razu na ogrodek. Przegrabilam wszytsko, przykosilam trawe, powyrywalam chwasciory....i padlam!
tak intensywnie grabilam sucha trawe ze zdarlam sobie skore miedzy kciukiem a wskazujacym..no ale moja wina bo robilam to bez rekawic.
Wdepnelismy z maksiem do domku zebym prysznic ziela i zjesc:)))
~~~~~~~~~~~~~~
Patrysiu jaki Sliczny brzuszek!!! jaki juz okazaly..ale bardzo zgrabnie wygladasz!!!:)
Kochana nie wiem czy nie doczytalam ale juz cie pytalam a odp nie znalazlam: Kiedy egzamin z prawka? Jak ci sie podoba jezdzenie? Jak sie czujesz za kolkiem?

Andziak- mocno sciskam za najblizsze Usg!!!!!

Piranha cudny profil corci!!!!

Dido OGROMNE GRATULACJE..niech corcia zdrowo rosnie/ niech duzo spi i bedzie grzeczniutka:))))

CZARODZIEJKA jak pisałam na dniach powinnam sie dowiedziec kiedy prawko:)a jeździ mi sie bardzo fajnie:)gdyby nie stres na egzaminie to by było wiso ok a tak pewnie bedzie mega i moze mi narobić psikusa przez co nie zdać mogę :/

Dziękuje wszystkim:))

Patrysiu- to ja bede moCno sciskac łapki za Ciebie zeby udalo sie zdac szybciutko jeszcze przed porodem!!!!!!
Super ze sie za to wzielas...po porodzie nie predko pewnie bys poszla a tak niech malz kupuje zaraz po zdanym egzaminie autko i bedziesz niezalezną mamą:)))))

reklama
dido gratulacje dla WAS !!!!
patrysia , fajnie wyglądasz , a brzuszek już całkiem spory :)
pirania , taki słodki dziubeczek z tej twojej córki
andziak , ja cały czas w pogotowiu trzymam &&&&& za córkę
pozdrawiam z gorącej Cz-wy , ależ ja lubie jak tak ciepło .....
dzisiaj zabieram córki moje na basen

Do góry