reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobry Dzień:))))
..Pogoda iscie wakacyjna:) I mi to pasuje:)
Moje chlopaki dopiero dzis wrocą z gór a ja przez weekned bylam z siostra i jej cora 5letnia..plus Maksio oczywiscie.:)
Dzieci sie bawily a my z siostra opalanko, relaksik:) fajnie spedzilysmy czas:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dido- mam nadzieje ze Twoja coreczka jest juz z Toba!!!!!
Trzymaj sie dzielnie:)

Andziak- juz niedlugo poznasz plec...juz sie uspokoisz..i bedziesz szczesliwa!!!!!!
Kinga Gratulacje dlA Filipa ze tak szybko "zalapal" jazde na dwoch koleczkach...Super!!!Teraz cala familia mozecie jezdzic na wypady rowerowe:)))))

DziewczynKi milego Dnia Wam zycze!!!!

reklama
Witam Was porannie!

Kasiu- czekamy na wieści!:-)

Ewcik- duże szanse są , naprawdę, trzymam mocne kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kinga- ło cholera:-(, musi starsznie lubić Cię ta @.... A synek rajdowiec:-)

Natusia- oby szybko tatę wypuscili za szpitala:tak:

Piranha- dzięki Słonko, też mam nadzieję, że tak jest, zobaczymy czy wogóle zajdę w ciążę....

A Piranha- no to mnie zmartwiłaś z tym żelazem, ale chyba Ciebie i Tashę będę lać po
dooooopce

A co ciocia Gal mówiła, że żelazo z tabletek bardzo słabo się wchłania i przede wszystkim musi być dieta żelazowa, dziewczynki ja ten temat naprawdę przerobiłam i uwierzcie mi , że odpowiednie postępowanie z dietą czyni cuda, a nie tabletki z żelazem. Tasha- a Tobie podwójnie wkroję w doopkę za to mięsko, co jest ważniejsze dla Ciebie, zdrowie Twojej córci, czy rodzaj potrawy? Dziewczyny jeszcze raz przejrzyjcie to co Wam kiedyś napisałam i weżcie sobie do serca, bo ja Wam to piszę od serca:tak:
Na szczęscie teraz jest już pokrzywa z miodem, zamówcie z kuzdrowiu, choc chyba będą dopiero wysyłać po 7maja przed ten długi weekend http://www.sklep.kuzdrowiu.pl/pokrzywa-c-26.html

Dosyć tego lania, jadę po zakupy.

Ostatnia edycja:
WITAM:)

Wczorajsze ciepło najedzenie i auto zrobiuło z emna rewolucję:( na wieczór sie wykończyłam :(chyba to lato da mi w kość jednak...

A tak korzystamy z ciepła i weekendu :)jutro kolejne gościnki :D

A tutaj mój brzuszek bo chyba sie jeszcze nie pokazywałam?to proszę cała ja :D

Nieskończony 19 tc :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka!

Gal, masz święta rację, że najlepiej przyswajane jest żelazo w diecie. Nie zaleca się też przyjmowania jednorazowo w tabletkach dużej dawki gdyż większość z tego organizm odrzuci, lepiej porozkładać na kilka mniejszych dziennych porcji. Sok z pokrzywy chyba zakupię :tak:, dzięki kochana!

tasha
, wydaje mi się, że Prenatal coś tam pomógł bo w przeciwnym wypadku wyniki byłby na pewno dużo gorsze a nie stanęły w miejscu. Może ten Biofer Folic będzie lepszy bo trzeba go łykać 3 razy dziennie (w pierwszej ciąży tez łykałam Prenatal a wyniki miałam idealne, wręcz coraz lepsze z wizyty na wizytę) ale trzeba koniecznie pomyśleć za radą Gal o zmianie diety :-) Wklejam profil córci z obrazu 2D, fajne ma usteczka :-D

Zobacz załącznik 460265

Kasia, nie trzymaj nas w napięciu! Kciuki mi już sinieją od zaciskania! :-)

Czarodziejko
, super, że tak milusio czas spędziliście, marzy mi się taki relaksik, mam nadzieję, że kiedyś się doczekam ;-)

Patrysiu
, śliczny brzusio i prześliczna jego właścicielka!

Witam sie i ja bardzo, bardzo słonecznie:-)
Tak gorąco że i kawa nie wchodzi. Ja dziś w robocie a od jutra laba....
Wiecie co zrobie dziś na obiad, tak za mną chodzi ziemniaki i mleko zsiadłe.... no roboty przy tym wiele w zasadzie nie będę miała;-)

PIRANHA jakie słodkie:))

Ja kazałam M kupić duuze lody nawet takie litrowe gdzie sobie na wieczór w łózku będe zajadac bo tak z amna chodza :D

reklama
NO I DIDO URODIZŁA!!!!:D(na majówkach wyczytałam)

Sms od dido21

"Przepraszam, że dopiero teraz piszę: a więc moja córcia przyszła na świat 29 kwietnia o godzinie 17:14 ma 3460 i 53 cm. Jest zdrowiutka jak rybka. Poród zakończył się ostatecznie cc, całuski."

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!NABIERAJCIE SIŁ I SZYBKO DO NAS ZAGLADAJCIE:))))

Do góry