reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Aguska, Marzycielka, Tryskafffka... kilka dni i do was dolacze... Solidarnosc jajnikow musi byc, co nie???? A pozniej wszystkie razem z usmiechem na utach powiemy JUuuuppppiiii udalo sie....:-)

Hej , Doczytałam wreszcie
kurcze , szansa na 3 ciąże była a tu 3 @ :angry: trzymam &&&& za kolejne cykle

Mama udanego wyjazdu :)

Co do wymiotów i mdłości , juz chyba wam pisalam , że nie miałam niczego i 2 córki mam.

Dokładnie każda inna:)

U mnie mdłości i wymioty syn moja siostra tylko mdłości(ale też nie tak uporczywe) syn a mojego np.szwagra dziewczyna wsio super córka:)

Organizm kazdego jest inny i tu mdłosci wymioty nie mają nic wspólnego z płcia i tak smao się też przekonuje do wygladau bo np.z smerfami wiso ładnie wyglądałam syn a teraz syfy czesot się pojawiają i podobnoz też ma byc syn :)
Ojjj to prawda ja mialam dwie rozne ciaze, w jednek skatowana wymiotami , w drugiej mega super samopoczucie a dzieci tej samej plci!!!!! wiec nijak sie to ma...

Patrysiu..ja wciaz trzymam kciuki u Ciebie za babeczke!!!
A jesli bedzie synus...to trzymam kciuki aby byl sliczny jak bracia i zdrowy!!!!
Naprawde nie sugeruj sie tym co widzialas...moze byc to bardzo mylne!!!!

a zmieniajac temat...Kiedy masz egzamin na prawko??
juz wszystkie godziny wyjedzone????
No ale nic to..pewnie dzis przenocuje u mnie moja siostra ze swoja cora 5 letnia...wiec luz..:)
Maksio wlasnie mi "padl" na kanapie...cisza ze slysze jak mi krew zylach plynie:))))
mam nadzieje odpoczne te kilka dni..z samym maksiem to sie nie napracuje:))))

jestem znowu...;)
cały dzień na ogrodzie -jak miło..dzieci szaleją ,Bono padł i musiałam Go do domu wpuścić bo Mu za gorąco..

Marzycielka :-:)-( kochana tak mocno Cie przytulam ..........
popłacz sobie a potem zakasaj rękawy..

Czarna pisałam ostatnio ,ale chyba Cię nie było..czy Ty kilka dni temy kończyłaś 33 latka ????? :):)

hej babeczki!!! u mnie też cudne słoneczko i cieplutko!
Ewcik - rób sernik wg przepisu Mamy, jest pyyyszny, dziś wieczorem będę robiła go 2 raz
Daria - 20% na synka??? to przecież bardzo mało i o niczym jeszcze nie przesądza...no nic, poczekamy, zobaczymy...
Mama - baw się wspaniale w górach!!! a po powrocie działaj!!!
Marzycielka - oj...a tak było blisko...ale zaraz zacznie się kolejny cykl i w końcu się uda!!!

byłam na badaniu echa serduszka mojej niuni u tego samego lekarza co na usg połówkowym, jest świetnym specjalistą i ma znakomity sprzęt, sprawdził serduszko i powiedział, że jego zdaniem jest wszystko w idealnym porządku, nie doszukał się żadnego ubytku w serduszku, powiedział, że być może taka diagnoza mojej ginki była spowodowana gorszym sprzętem a co za tym idzie gorszym obrazem, odetchnęłam z ulgą, jest mi o wiele lżej na serduchu i bardzo bardzo się cieszę, że wszystko jest ok!!!

Tasha no to wspaniałe wieści przynosisz ;))
super czyli nasze &&&&& pomogły:)
słyszałam ten huk ,jak Ci kamień spadł z serca;)
pogłaszcz córcię ;)

no i dziękuję..co prawda widziałam,że burze przejściowe mogą być bo przecież tak ciepło ,ale licze ,że humory wszystkim dopiszą :)

mówisz ,że sernik bedziesz robić już 2gi raz:szok:a pierwszy wyszedł bez problemu??:)

ja zaraz też robię ciasto na wyjazd ;)
takie na szybko ,z czereśniami:)

reklama
TASHA nooo teraz nic jak tylko wyprawkę szykowac i czekac na córcię:))
CZARODZIEJKA nie jeszcze nie mam wyjeżdzone ale M juz wpłacić miał na egzamin bo instruktor w poniediząłke bedzie załatwiał wsio i będzimey czekac :)ogólnie termin w ten poniedziałek powinnam sie dowiedziec...co do M ooo super teraz to relaksik coo hehe :D
MARZYCIELKA :((
(

Do góry