reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka

troszke się wczoraj spiłam :sorry2: ale pogadaliśmy, wszystko z siebie wyrzuciłam i mi lżej na serduchu;-)
mam nową dostawę tulipanów, truskawek..

krew mnie zalewa ..dosłownie hehe niebawem Ja i Pan D..będziemy płodzić:cool2:

dziś w pracy, jutro od rana szybkie porządki i przyjeżdżają znajomi na weekend więc pewnie się nie pojawię :)

lece doczytać co u was :)

reklama
Agulek nasi sąsiedzi juz 2 razy kosili a my dopiero wczoraj:zawstydzona/y:
u nas jakoś wszystko szybko kwitnie w wielkopolsce,mama moja zdziwiona,że kosilismy bo u nich ledwo pąki a u mnie cały ogród juz zielony:))
wierzby-mam 4 rodzaje i wszystkie pięknie zielone-nie pączki tylko juz liscie,bez tez pięknie zielony,róże po zimie tez odbiły i nawet tawułka sie wzieła do pracy-nie okrywam roślin na zime i jakoś dają radę :)
a migdałka zazdroszczę :)))))))przepiekny jest i MUSZĘ go kupić w tym roku!!!

ja wyciągam zapasy z szafek-zastawiłam juz pół kuchni tym co do zabrania:szok:
ubrania tez się piętrzą na kanapie..
Tom przyjdzie i na bank zrobi :szok::baffled:i zapyta czy z przyczepką jedziemy:-D

Tasha nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za serdusio córki!

Truskafcia to wcinaj cytranian ,pij ziółka i po @ -do pracy rodacy hahahahaaaa.
dobrze,że sie spiłaś ;)) mi tez to pomaga :)
przyjemności ze znajomymi:)

Mama a jaką wierzbe polecasz bo ja chcę zakupić?

Dziewczyny pasują do prostej beżowej sukienki i beżowych butów dodatki chabrowe? na wesele oczywiście

Marzycielko, mnie (.)(.) zaczęły delikatnie boleć w ciąży dopiero chyba w nastym tygodniu, od długiego czasu nie czuję już jednak żadnej nadwrażliwości i są takie jak zawsze. Poza tym robiłaś test 25 mIU/ml więc szansa wciąż jest, trzymam kochana kciuki! A tempkę powinno się podobno mierzyć pod językiem, zaburza ją np. to, że danej nocy będziemy spać z otwartymi ustami ...więc ja wolałam inne miejsce pomiaru :-D

Kinga, dzięki kochana! Ano leci jak szalony ten czas co mnie niestety zaczyna czasem przerażać bo czuję się jakby mi życie uciekało ...no i zbliża się piękny ale zarazem bardzo trudny okres dla mnie, obym podołała :-)

Mama, a ja wierzę, że zajdziesz zanim urodzę, do 20 czerwca jeszcze trochę zostało :-) więc pewnie załapiesz się jeszcze na 2 cykle ...i mocno wierzę, że któryś z nich zakończy się pięknymi dwoma krechami! A mój M dopiero dziś będzie pierwszy raz w tym roku trawę kosić, wiecznie czasu brakuje.

patrysiu
, radość miesza się u mnie z przerażeniem :-) Kiedy masz kolejne USG?

agulek, według mnie jak najbardziej pasują! :tak:

Uciekam z Krzysiem na spacer.

Agulek ja sadziłam te drzewka 5 lat temu i nie pamietam już nazw...;/
jedna to klasyczna wierzba płacząca
druga to taka co ma zielone listki ,ale im głębiej w wiosne tym bardziej rozkwita i robią się na końcach różowe
trzecia to ta pokręcona..
a czwarta jest przycinana na "grzybka" i rosnie jak szalona ;))))

a dodatki w tym kolorze myslę ,że pasuję :):tak:

Pirania ;*****
przyjemnego spacerku :)

PIRANHA wierze ci wierzę bo ja już czuję przerażenie :D co do usg to mam połówkowe 16 maja tyle że chciałam isć prywatnie no ale nie wiem teraz sama bo dzisiaj lub jutro ostatecznie wpłace kasę na egzamin a przyjecie 13 maja i nie chce się teraz rozrzucać...

Kasia słoneczka życzę i... fasolki ;)
Piranha dziękuję, no właśnie tym się pocieszam...przede wszystkim owulacją :) i mam nadzieję że w tym cyklu mnie owulka nie zawiedzie :)
wcinam białe tabletki hehe
&&& za wizytę, daj znać po :)
Ewcik dziękuję ci bardzo :) dziś ja będę ziółka pić za twoje zdrówko :)
Marzycielka ja krwawiłam przy Matiku, dopiero po "okresie" lichym coś mnie naszło żeby testa zrobić i okazało się że w ciąży jestem :)
&&&&& cały czas mocno zaciśnięte :)
Daria uważaj na siebie, odpoczywaj..i dalej czekamy na potwierdzenie kto w brzuchu siedzi
Mama ach góry...ładuj akumulatory na maksa :happy:a potem nie ma to tamto..wrcać i płodzić :-D
Kinga miłej pracy :) i &&&&& zaciśnięte
Marylin oj tam oj tam smęć nam śmiało, nie znikaj ;)
Agulek pasują:tak:

Pozdrawiam słonecznie kobietki

Hejka Dziewczynki nie wiem czy będę miała jeszcze okazje więc zaciska &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie, za owocny weekend :-):-D:-):-D za siebie też hehehehe pozdrawiam i ściskam wszystkie staraczki jak uda mi się zajrzeć to dam znać ja nam idzie :-D:-):-D:-)

reklama
Do góry