reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem.herbatka wypita..oddech wyrównany:)

Partysia*-yyyyyyyyyyyyyyy....jak to ,byłas na usg i masz mieć synka??
nie pisałaś czy przegapiłam info??

Pirania zgadza sie ,u mnie niebo równie piękne:)jak będę jutro śmigać obwodnicą Wrocławia to pomyślę o Tobie na bank:))
i dzięki za &&& :)

reklama
czesc dziewczyny :-)
dziekuje za wszystkie mile slowa ;-)
Piranha brzuch mnie nie boli i (.)(.) tez przestaly bolec, a chyba powinny bolec ?
kupilam dzis 2 testy o czujnosci 20mlU no ioczywiscie (wiedzialam ze tak bedzie jak tylko bede miala je pod reka :wściekła/y:) zrobilam jeden jak wrocilam z zakupow :zawstydzona/y: i co? lipa :-(. jedne krecha. ja cos czuje ze nie jestem w ciazy...
Piranha z ta tempka to nie wiem czy ten wykres jest wiarygodny, bo ja mierze nad jezykiem a nie pod. a dzisiaj syn obudzil mnie o 5.45 wiec wstalam zeby wziac a potem zmierzylam tempke o 6.

Ostatnia edycja:
Nie hehe ja cały cza smyśle o tym co widizałam i coraz bardziej sie przekonuję ze to był siusiak :)

Ja wam zdawać będe z każdej wizyty relacje takze spoko nic was nie ominie ;)

Piranha u Ciebie już 32 tydzień leci... jak ten czas zapiernicza co:) jeszcze troszkę i bedziesz tulic bejbi:)) Powodzenia na wizycie jutro :))

ja będąc w ciąży z Filipem nie wymiotowałam ale miałam okropne mdłości aż do końca.

Patrysia noooo,bo juz myślałam,że coś mnie ominęło;)
Ty tam się niczego nie doszukuj :)
coraz bliżej połówkowe to się zagadka wyjaśni:)

Marzycielka............fak!!! nienawidzę widoku I krechy...przytulam ..
ale @ nie ma ???
nadzieje jest,&&&& są !!!

Pirania Ty juz KTGGGGGGG:szok:Myślałam,że zanim urodzisz zajdę ,ale....:eek:

Mama @ jeszcze nie przyszla.
dziewczyny no trudno sie mowi, nawet jak nie bede w ciazy to przynajmniej cykl mi sie troche wydluzyl :tak:
napewno bez waszej pomocy wielu rzeczy bym nie wiedziala, a tak to przynajmniej domyslam sie gdzie tkwi blad ;-)
moj maz oczywiscie nadal twierdzi ze @ przyjdzie i mowi ze znowu bedzie placz. chociaz ja go zapewniam, ze tym razem nie bede tak przezywac.

Ostatnia edycja:
Marzycielka nie smuć się kochana..jak nie przyszla to wiesz,że nadzieja odchodzi ostatnia...póki co proszę się oszczędzać i za 2,3 dni powtórzyć testa..

Martika a Ty gdzie w krzakach siedzisz;)))jak samopoczucie ??

PIRANHA o ho juz niedługo poród :))super!
MAMA hehe a niech jest w mej głowie siusiak bo jak okaże się cócia to wiaodmo a jak jednak synek to nie bedzie rozczarowania ;)
MARZYCIELKA niekiedy testy wychodzą dopiero bo 2-3 dniach nawet spodziewanej @ takze spokojnie spokojnie:))))a po z atym z porannego moczy zrób :))

reklama
Mama też dwa dni temu go przesadzałam bo doniczke już rozsadzał, a rozrasta się rzeczywiście w temie express.
szybko wam trawka urosła jak już kosiliście, nasza jakaś taka bidna, ale za to kwiatki cudnie juz kwitną i migdałek pięknie zaczyna się różowić.
Gal co tam, jak nastrój?

Ostatnia edycja:
Do góry