reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hehe u mnei szwagierka jak i inne osoby też mówią ze syna będe mieć...jak bede mieć to będe mieć to moje szczeście i tyle bo 3 synów(u ciebie 4) toż to wielkie szczeście:))i tak trzeba myslec jak im mówic a one niech spadulaja na drzewo :p ale fakt już widze ich miny jak my z córciami do nich przychodizmy :))

Hej, hej!

Ale dzisiaj gorąco:-), zabalowalismy przez kilka godzin, skutek taki, że musiałam z powrotem rowerek nieść a i młody z chęcią by na mnie wskoczył, ale nie dałam się:-)

Kinga- młody do przedszkola nie chodzi, idzie od wrzesnia, już zapisany:tak:

Merylin- a co Ty się stresujesz, że mdłości nie masz, no co Ty ciesz się, z tym nie ma reguły, a Ty musisz mięć córcię, inaczej, to całe planowanie nie miało by sensu, Tobie pieknie się udało, zgodnie z regułami i skutek może być tylko jeden:tak: córcia:-)
A dziękuję Ci za kibicowanie, proszę o jeszcze, bo bardzo mi to potrzebne:tak: A plany, to sama nie wiem, u mnie to cięzko planować, bo owulkę mam różnie, a przed zreguły morze sluzu, wiec wszystko zalezne jak to z tym będzie, ale jakoś na razie się tym nie stresuję, mam nadzieję, że dalej tak będzie.

Marzycielka- szkoda, myslałam , że kwiecień zaliczysz do udanych.... Maj będzie nasz i koniec kropka:tak:
Andziak- będzie dobrze, zobaczysz:tak:

Piranha- dziekuję Ci bardzo, wiem, wiem, mam nadzieję, że miło spędziłaś dzień:-)

Mama05- już się spakowałaś? ja najbardziej nie lubie potem rozpakowywania... ALe co tam najwazniejsze, że jedziesz:-)

Agulek- dzieki, nastrój na razie ok, to chyba zasługa tego słoneczka:-)

Truskafffka- to i dobrze, że sobie popiłaś, czasem dobrze tak zrobić:tak:

Patrysia- życzę z całego serca tej córci:tak:

Czarodziejko- miłego wypoczynku z Maksiem:tak:

Tasha- super wieści przynosisz, to jak miód na serce, gratuluję zdrowej córci:-)

Martika- no nie mów i Ty................ Taki piekny wykres, o co kurka w tym chodzi? Buuuuuuuuuuuuuu....

Misia, Aguska- dzieki :)

Martika - no żesz kurka siwa, i Ty też dostałaś!!! kurcze, tak mi przykro...
cały czas jestem z Wami dziewczyny, trzymam kciuki i kibicuję Wam i wierzę, że doczekamy się samych radosnych newsów!!! może już następnym razem?!!!
Andziak - szkoda, że nie jesteś z Łodzi, ten lekarz to wybitny specjalista od usg, badania płodów pod kątem wykrywania wad i chorób i co ciekawe, jest nieomylny jeśli chodzi o stwierdzenie płci, okresla płeć bezbłędnie już w 12 tyg, więc twoja udręka szybciej by się skończyła, aczkolwiek kuzynce wyjdą gały na wierzch jak zobaczy twoją Zosię:tak:

Hej Babeczki:*****

Mama,
dziękuję, że pytasz....Kochana Jesteś :***(juz od poniżej co z tata:)) Odpocznij i nabierz sił;**** No i oby wyjazd zaowocował bejbolkiem;****

Truskaffcia,Marzycielka, Martika tulę musi sie udac w maju&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tasha, super ,że z niunia wszystko ok!!!!! :***

Czarodziejka, Piranha, Daria i reszta kobitek miłego weekendu!!! Będzie pikna pogoda więc pewnie nie bedzie Was na bb:))

Co ja dziś przeżyłam... synek chcial zdjecie dziadka(nie widzial go od kilku dni) i mama zadzw. i tata wyslal mms i jak maly zob.zdjecie tak zaczal plakac-tak tesknil mowil ze chce isc teraz do dziadka, ze ukradnie dziadka ze szpitala... mi tak zaczęły lecieć łzy..mamie tez....no masakra a malego nie moglam uspokoic...
I jutro z rana jedziemy do taty-moze juz wyjsc na dwor(nie chce do szpitala z bablem wchodzic), i sie niuniek uspokoil mowi, że weźmie dla dziadziusia samolot na pilota - uwielba sie nim bawic z dziadkiem;))) jej no szok...Taki maly a tyle rozumie... Mój Aniołek;***

<A tata dzis dopiero bez goraczki-za to wyszly mi jakies plamy na skrze moze po antybiotyku? no i do pon zostanie na pewno... Dzięki Bogu jest lepiej...>

A wiecie co rano powiedzial?:D najpierw mnie pyta...Mamo, a dzidźki piją mleczko z cycka?:) a ja tak synku, jak byles maly tez piles(bo moja sis karmi corę piersia moze temu skjarzyl), na to młody - to my tez bedziemy mieli dzidzie bo masz dwa cycki?:))))hehe as co, no i oczywiscie mowi ze musi byc sistrzyczka Olusia:))) hehe asior tak wymyslil:)))

Przepraszam, że tak o nas dziś, ale mam ostatnio ciężko okres....

I wczoraj kolejna kolezanka dowiedziala sie ze bedzie miala córeczke-Agatke.... Ile ja bym za to dała.... ehhhh życie

Buźka;****

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no Mama pewnie już spakowani i gotowi co? wypocznij sobie i wróć tu na bb bo bedziemy tęsknić :*** :tak:
Gal od września rusza mały:) fajnie.
martika ://// szkoda no..... ja pewnie też zaraz z @ dołączę do ciebie

Dziewczyny miłego wieczorku
Dziś był cudny
Cały wieczór poza domem.Mimo że zmeczona po pracy dziś ale wyszliśmy jeszcze sobie razem na długi spacer.
teraz herbatka i odpoczynek przed tv.
Fiol już śpi.

dziewczyny bardzo, bardzo dziekuje za pocieszenie :tak:
czulam , ze dostane bo nagle (.)(.) przestaly mnie bolec no i poprostu tak czulam :-(
Matika, kochana co sie dzieje?! mialam nadzieje ze chociaz tobie sie uda... tule mocno...
Natusia zdrowka dla taty zycze :tak:
ciezaroweczki nasze jak ja bym chciala juz byc w ciazy tak jak wy :tak: zazdroszcze tych slodkich, okraglych brzuszkow ;-)
Mama no to udanego pobytu zycze :-) i owocnych staranek :tak: &&&&&&&&&&&

reklama
Do góry