reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
heloł wieczornie

Gal ;)) mówisz ,że chcesz ćwiczyć :-D:-D:-D
no i jaka decyzja z tym dupkiem u Ciebie :)??

Pirania- nieeeeeeeeeeeeeeee!!:-Daż tyle Krzysztof przespał w dzień-BRAWO!!!!!
no to sobie odpoczęłaś :)super!!:tak:

Kasia UK no już Cię Pirania poratowała przepisem ;)cieszę się ,że smakowało-jak masz duuuża blachę to zrób składniki razy 2 :)

Ewcik pewnie,że rób sernik -na prawde jest smaczny i prosty :)

Bella witaj :)

Daria ?????????????

Kurcze Piranha No to mnie zmartwilas :( Dopiero teraz przeczytałam więc juz raczej nie kupię testu ciazowego a owulacyjnego juz nie mam :( Dupka raczej tez nie dostanę bo mieszkam w UK :(

Marzycielko, na pewno wszystko jest w porządku! Wiele dziewczyn ma na początku ciąży nie tylko plamienia i bóle brzucha ale nawet zwyczajne krwawienia a ciąże są zdrowe i donoszone ...a u Ciebie ten śluz nawet nie jest brązowy. Nie chciałam kochana Ciebie wystraszyć, jestem pewna, że wszystko jest w porządku, po prostu czasem lepiej dmuchać na zimne. Trzymam kochana kciuki i czekam w sobotę na fotkę 2 ślicznych krech na teście ciążowym :tak:

Dziewczyny dziekuje ;-)
nie wiem co mam teraz robic...
Kasiu dziekuje :happy2: to ja zrobie test w sobote rano i jak sie zdecyduje to dam ci znac. a ty masz od polskiego ginekologa z UK?

tak, ja kupilam w polskiej klinice, gdzie przyjmuja polscy lekarze... do nich to ja nie mam zaufania, jedna z nich wlasnie wymyslila mi torbiele, miesniaki... a ja wariatka wpadlam w taki dol, ze tydzien pozniej bylam juz w PL u gin... i bylo wszystko ok. Duphaston jest w oryginalnym opakowaniu z ulotka, tylko ze cena jest wysoka w porownaniu do Polski, no ale co tam... pieniadze tutaj nie maja zadnej wartosci jesli jest chec posiadania dziecka.
Zycze abys juz nie potrzebowala dupka, no ale jesli trzeba bedzie to ci kupie i wysle. Buziaczki

reklama
Kasia to niezle ci narobili stracha. czemu tak jest ze w Polsce to lekarze jakby mogli to wymysliliby 1000 roznych chorob, a w UK znowu jak komus cos naprawde dolega to twierdza ze wszystko jest w porzadku :no:

Do góry