reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja juz odliczam dni do 7 . Doczekac sie nie moge na usg.O plci napewno sie nie dowiem.Lekarz nie powie jak nie bedzie mial 100% pewnosci.Ja tez wole zeby mnie nie nastawial jak pewnosci nie ma.Ale nuba bede wypatrywac.Oby wszystko bylo ok.

reklama
Hej DziewojKi:)
Zagladam...Wdepnelam dopiero do domu:)Caly czas z Maksiem na polku jestesmy...bylismy na spacerze, w lesie...i zrobilismy od razu zakupy w pobliskim sklepie:)
Co do obiadu...Dzis jest chyba jakis dzien Spagetti bo i u mnie bedzie serwowane:)
Jejku dzieweczyny jaka cudowna pogodanaprawde az chce sie zyc!!!!!!!

Truskaffcia Glowa do gory...mam nadzieje ze w najblizszym czasie uda Ci sie zajsc w upragniona ciaze!

Marzycielko - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby były II
Daria - ciekawe, czy twoje przeczucie się sprawdzi???
Mama, Miss - jak ja Wam zazdroszczę tych wyjazdów!!! też bym chciała gdzieś pojechać!!! a tu figa z makiem!

byłam w H&M zobaczyć odzież ciążową i jakie było zdumienie, gdy okazało się, że dział dla mam został skasowany!!! w całej galerii jest tylko 1 sklep z odzieżą ciążową Happy Mom, ale ceny mnie z lekka ogłuszyły i dałam sobie spokój...i dalej nie mam się w co ubrać:-D

Kwietniówka - aby wkleić suwaczek trzeba:
* wejść w suwaczki po prawej stronie na górze strony
* zrobić suwaczek, tzn wybrać tło, wskazówkę i wpisać dane (tam jest instrukcja krok po kroku)
* zaznaczyć link wybranego suwaczka
* wejść w moje ustawienia, potem mój profil, edytuj sygnaturę
* pojawia się puste miejsce, w które należy wkleić link suwaczka i kliknąć w znaczek z drzewkiem insert image
* następnie wcisnąć ok i zapisz sygnaturę
i pojawi się suwaczek!!! powodzenia!!!

Tasha- dzieki kochana, a ja jeszcze Cię zapytam , czy ta lutkę to brałaś zaraz po owulacji, czy dopiero jak II kreski zobaczyłas?
A jeszcze mi napisz, czy na tym rowerku jeżdziłaś w styczniu az do II kresek , czy np. tylko do owu?

A co do córci, to widzę, że się uspokoiłaś, i to fajnie, bo na pewno będzie dobrze:tak:

Piranha- na razie nic mi nie leci, to może rzeczywiście zmyłka, a nie chce mi się znowu kuć... A co do tego jeszcze duphastonu, to czy on powoduje że organizm produkuje więcej progesteronu, i czy np. to ze miałaś progesteron 18, to też mógł wynikać z tego, że brałaś dupka, czy to nie miało nic wspólnego z tym?
Ja przychylam się bardziej do tego aby brać te 2 tabletki, bo ile juz mogę czekać, tylko mnie troszeczkę zastanawia czy ten dupek w ilości 2 tabletek nie może jakoś rozlegulować organizm. Wiesz, że ja z tych strasznie przezornych;-)

Marzycielka- dlaczego nie chcesz jutro testować, toż to jutro 29dc i na pewno cos wyjdzie, nie trzymaj nas w niepewności,:)

Czesc dziewczyny,

dajcie mi tego sloneczka, u nas pada, slonce, pada, .... ja to zalamana jestem. Pogoda do d..y, a w nastepna sobote mam komunie corki i nic nie zapowiada sie na poprawe.... prosze zapakujcie te sloneczko i wyslijcie je do mnie :biggrin2:

Marzycielka
super wiadomosci o wiesiolku, ale ja go nie moge brac, to "cos" rozregulowalo moj caly cykl, mysle ze to on byl winowajca skrocenia cyklu do 24dni. No ale to jest moje zdanie, wiem ze duzo dziewczyn to chwali,
3mam kciuki za test !!!!

Truskafffka przykro mi, pamietaj ze zawsze po burzy wychodzi slonce, badz pelna wiary i nadziei a uda sie napewno,

Piranha
jejku, jak ten czas leci... pamietam jak nie tak dawno pisalas na caffe ze idziesz na usg( 4luty) a dzis suwaczek pokazuje tylko 54 dni... jupiii jak masz super

Andziak bede trzymala kciuki 7 maja

Mama mam nadzieje ze wyjazd bedzie pelen odpoczynku i rela---exsiku. Prosze cie napisz jeszcze raz przepis na sernik, napisalam go na kartce, zrobilam jeden ale byl zaledwie kilka godzin i sie ...ulotnil. Znajomi zachwyceni ale ja chyba zrobilam go na za duuuuzejjj blaszce.... ale to nic na nastepna sobote bedzie perfrkcyjny

Gal trzymam kciuki za kazdy cykl, w koncu bedzie TRAFIONY. Ja dupka biore 2razy dziennie plus wit B compleks. Negatywnych objawow brak a pozytywnych...cholera jasna tez brak.

Czarodziejko podeslij mi prosze jeszcze raz stronke z przepisami, dziekuje

Dziewczyny juro jest 10d z dupkiem, tak wiec testuje w sobote raniutko, tylko sama nie wiem po co, ja w ostatnim czasie mam wszystko do duuuppp.... Moje sasiadki pakistanki mnoza sie jak kroliki, co ktoras wyjdzie na ulice to w ciazy, no i gdzie tu sprawiedliwosc???? Ja juz mam dola ale co tam, porycze w poduszke i dalej bedzie bzyku-bzyk z testami, a pozniej znowu dupek, az w koncu bedzie Fasolka...

Buziaczki dla wszystkich

Kasia uk- dziękuję Ci bardzo, trzymam kciuki za Ciebie, Ty też już długo czekasz w tej kolejce, więc mam nadzieję, że teścik jutro wykaże II kreseczki:tak:
No własnie Ty też bierzesz dupka, to dobrze, że ujemnych brak objawów, ale pozytywne to my chcemy....

Gal kochana nie zatestuje jutro bo nie mam testu :-D postanowilam ze teraz zakupie test dopiero jak mi sie bedzie okres spoznial ;-) a poniewaz czasmi miewalam tez 28-dniowe wiec jakby nie bylo jutro jeszcze @ moze przylesc :szok: ja tam sie jeszcze nie nastawiam bo po ostatnich razach , kiedy wmawialam sobie mnostwo objawow ciazowych to konczylo sie to placzem
takze cierpliwosci dziewczynki :-D
Kate a u ciebie ktory dc? trzymam kciuki &&&&&&&:tak:

reklama
.... tak, Gal, masz racje, czekam w tej kolejce, czekam i caly czas wchodzi ktos bez kolejki.....
Gal przeciez my w tej kolejce to czekamy jeszcze od cafffeee.... juz wkrotce bedzie nasze dojscie do lady:-)

Do góry