Czesc dziewczyny,
dajcie mi tego sloneczka, u nas pada, slonce, pada, .... ja to zalamana jestem. Pogoda do d..y, a w nastepna sobote mam komunie corki i nic nie zapowiada sie na poprawe.... prosze zapakujcie te sloneczko i wyslijcie je do mnie
Marzycielka super wiadomosci o wiesiolku, ale ja go nie moge brac, to "cos" rozregulowalo moj caly cykl, mysle ze to on byl winowajca skrocenia cyklu do 24dni. No ale to jest moje zdanie, wiem ze duzo dziewczyn to chwali,
3mam kciuki za test !!!!
Truskafffka przykro mi, pamietaj ze zawsze po burzy wychodzi slonce, badz pelna wiary i nadziei a uda sie napewno,
Piranha jejku, jak ten czas leci... pamietam jak nie tak dawno pisalas na caffe ze idziesz na usg( 4luty) a dzis suwaczek pokazuje tylko 54 dni... jupiii jak masz super
Andziak bede trzymala kciuki 7 maja
Mama mam nadzieje ze wyjazd bedzie pelen odpoczynku i rela---exsiku. Prosze cie napisz jeszcze raz przepis na sernik, napisalam go na kartce, zrobilam jeden ale byl zaledwie kilka godzin i sie ...ulotnil. Znajomi zachwyceni ale ja chyba zrobilam go na za duuuuzejjj blaszce.... ale to nic na nastepna sobote bedzie perfrkcyjny
Gal trzymam kciuki za kazdy cykl, w koncu bedzie TRAFIONY. Ja dupka biore 2razy dziennie plus wit B compleks. Negatywnych objawow brak a pozytywnych...cholera jasna tez brak.
Czarodziejko podeslij mi prosze jeszcze raz stronke z przepisami, dziekuje
Dziewczyny juro jest 10d z dupkiem, tak wiec testuje w sobote raniutko, tylko sama nie wiem po co, ja w ostatnim czasie mam wszystko do duuuppp.... Moje sasiadki pakistanki mnoza sie jak kroliki, co ktoras wyjdzie na ulice to w ciazy, no i gdzie tu sprawiedliwosc???? Ja juz mam dola ale co tam, porycze w poduszke i dalej bedzie bzyku-bzyk z testami, a pozniej znowu dupek, az w koncu bedzie Fasolka...
Buziaczki dla wszystkich