reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskafffka juz nie moge sie doczekac jutrzejszego dnia :tak: najgorsza ta niepewnosc. ja teraz jak wstaje rano to zastanawiam sie co zobacze rano w toalecie. najgorsze jest to czekanie, czym blizej tym gorzej.
ale napewno jestem teraz bardziej spokojna, bo wczesniej to tak sobie zawsze wmawialam ciaze (ilez ja to objawow nie mialam :szok:) ze nawet pare razy zatestowalam przed okresem.
dlatego teraz powiedzialam koniec :no: nie robie testow przed terminem i poprostu staram sie myslec "jak mi to juz jest teraz pisane to bedzie, a jak nie to znaczy, ze tak poprostu musialo byc " ;-)
Tasha napewno sie stresujesz ale wierze ze bedzie tak jak pisze Piranha :tak: glowa do gory ;-)
Mama udanych zakupow :-) i tobie Piranha rowniez :-)

Ostatnia edycja:
reklama
truskaffka ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! też bym chciala zobaczyc dziewczynkową druga kreske ;))))))) cos czuje, ze jutro posypia sie super gratulacje, trzymam kciuki;)

Pirania,Marzycielka ja już po zakupach,padam na dzis i nie mogę się doczekać aż pójdę spać-wszystko mnie boli...

Czarna ???? czy Ty dzis kończysz latka ????:-D:-D

Martika,Tasha,Daria,Dido,Monico i reszta Gangu-uściski mocno,że ho-ho:-D

Truskafffko WOW !!!!!!!!!!!! mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą betę ale już po cichu gratuluję bo dwie krechy jak nic !!

Jeszcze trochę ciążowych fluidków, które napewno pomogą:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trzymaj się kochana, murowana nieprzespana noc ale będzie dobrze, czekamy na jutrzejsze wieści :-)

truskawwwwwwwwwwwwwwkkkkkkaaa w końcu mogę napisać: GRATULACJE KOCHANA:-D już w pracy cichaczem musiałam wejść i zobaczyć, jak wyszedł test! ale się cieszę!! niech dzidzia rośnie zdrowo

pirania kurcze, współczuje przejść z Krzysiem, no ale jakoś przetrwać to trzeba.. a ludźmi się nie przejmuj, niech się gapią..to Twoje dziecko, nie ich

kurcze, ale mnie dziś podbrzusze boli..aż mi do nogi promieniuje. a test owu nagatywny oczywiście..:-(

Jagienko no wlasnie jak tam Laurusia z posilkami...zasmakowalo jej cos?

Ciężko powiedzieć...przez parę dni skubała chętnie jogurciki z Bobovity i deserki Gerbera z jabłuszkiem (jabłko+śliwka,jabłko+marchew,jabłko+gruszka itp) nie za dużo bo słoiczek starczał jej na 3 dni ale zawsze było to coś...ale ostatnie dwa dni znowu nic...:sorry2:
Ale mamy pierwszego zębola więc może to winowajca?
No i nie moze mi się niunia załatwić jak podje coś stałego...kupka bardziej zbita i ciężko jej...do tego nic pić poza cyckiem nie chce więc nie ma się to jak rozluźnić...:confused:
No i siedzieć gwiazda chce a to też nie jej nie ułatwia ;-)

Truskawko-GRATULUJĘ!! I oby dla Ciebie też z tego różowego worka było!! :-)
Piranha-przerabiałam takie ataki...nie martw się ludźmi,najważniejsze że Ty zachowałaś spokój,a małemu to przejdzie,zobaczysz :)

Witam po raz pierwszy.od pewnego czasu podczytuje wasz wątek zainteresowało mnie to iż można sobie pomóc zaplanować tą upragnioną płeć dziecka.mam synka i marzę o córce. fakt że nawet przez krótki okres czasu zaczęłam stosować wspomniany cytrunian wapnia starałam sie unikać produktów chłopczykowych itp.. stało sie jednak tak że ciąża wyszła dosyć spontanicznie i szybciej niż sie spodziewaliśmy:-) tzn współżycie było 14 dc w południe przy cyklach regularnych 26-27 dniowych no i jak zmierzyłam sobie w tym samym dniu owulke to wyszła mi intensywana kreska...czy myślicie że możliwe jest mimo wszystko spłodzenie dziewczynki? dodam że robiłąm bete w 30 dc wyniosła 199 a w 37 dc 5224. jak myślicie czy są jakiekolwiek możliwe szanse na córke czy nawet nie robić sobie nadziei?z góry dzięki za jakiekolwiek opinie

jajku dziewczyny aż łzy w oczach mam...dziękuję wam bardzo:happy2:

Mama jeśli moja ciąża rzeczywiście JEST, to wszystkim się uda :) nie ma innej opcji, a jak miałabyś jakieś wątpliwości to spójrz na ten pokręcony wykres:-D
także &&&&&&&&&&&&&& wielkie za majowe bzykanko ;)
Piranha aa to ci Krzysio buntownik, ale zobaczysz Twoja konsekwencja w końcu poskutkuje i mały terrorista zniknie ;)
No ja tak kombinuje z tym 34dc bo rano złapał mnie ostry ból podbrzusza, jeszcze takiego mocnego nie miałam...jeśli faktycznie udałoby się zaciążyć to chyba jedynie w tym okresie (ten ostatni seks w tym cyklu był z końcem "poza")
zobaczymy... ;)
Marzycielko o tak, ta niepewność dobija, choć u mnie i tak lajtowo było, bo przez pare dni żyłam w nieświadomości że cosik mogło się zdarzyć :-D dopiero w poniedziałek ta moja tempka wybiła mnie z rytmu hehe
bardzo dobrze myślisz, ja też już-pomimo że tak czy siak stresior jest-myślę że co ma być to będzie
jeśli jednak nie jestem w ciąży, to i tak ogromnie się cieszę że to moje ciało coś się ruszyło, możliwe że owulka była :) mam światełko w tunelu :)
MamaKubulki &&&& za was :) kiedy chcecie zacząć działać?
Andziak... współczuję
MissBella oj jak te fluidki się przydadzą :) dziękuję kochana :)
powiem ci że z jednej strony po dzisiejszych emocjach padam na pysk...ale z drugiej wciąż na wysokich obrotach jestem hehe
Ewcik jeśli Ktosik w brzuszku postanowił zamieszkać, to ja jestem pewna, że ziółka na ow pomogły :)
więc pij ...smacznego ;)
Jagienka hehe noo..zamówienie było na Ktosika z różowego worka...więc... :p

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski

ale wiesci truskafffka kciuki zacisniete

pirania wspólczuje ale mam to samo ze swoim pawełekiem

no staram sie stosowac diete bogata w wapń magnez
łykam kwas foliowy i czasami magnez
z tego cyklu chyba dzidzia nie wyszła boli mnie brzuch i pewnie w piatek @ przyjdzie
jaki ten śluz powinien byc by poczac dziewczynke?

miłej nocki wam zycze
dobranoc
choc nie pisze to czytam was codziennie i za kazda trzymam kciuki i wysyłam pozytywne fluidki :)

Do góry