reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam,

napisałam pieknego długiego posta i mi wcielo..

ja tez tylko z doskoku.Mlody sie rozchorowal, zaczelo sie od kataru i ropiejacych oczek, potem temperatura 40st.ktora nie chciala spadac po paracetamolu.. crp b.wysokie czyli jakas infekcja bakteryjna. na dodatek zabki ida... wiec mam kongo w domu. tylko na raczkach.

z dobrych wiadomosci-bylamw wcz u gina i ten duzy pecherzyk 28 mm, podchodzacy juz pod torbielke dwukomorowa, pekl:-) wiec owu byla:-) ale i tak pewnie nici z tego..bo przytulanki byly za daleko od owu. dzis 23 dc,zobaczymy co bedzie dalej..

reklama
hejka
no więc, nadal jestem zakręcona jak ruski czołg i nic nie wiem...
tempka dzisiejsza-37 stopni
test- na początku wyszła jedna gruba krecha, dałam spokój, a potem jeszcze raz zerknęłam, nie wiem dokładnie po jakim czasie, ale na pewno po upłynięciu tych 10minut testowych, więc nie wiem czy można brać serio pod uwagę ten wynik

Rano poleciałam na b-hcg, jutro wyniki, chyba osiwieję do tego czasu...
potem spotkałam się z kumpelą na kawie, wybawiłam uroczego 7miesięcznego Kubusia...i poleciałam do gin..
Pokazałam wszystkie wyniki -hormonów, pokazałam mój pokręcony wykres, iii...czekamy na jutrzejszą betę. Jeśli wskaże na początki ciąży to mam recepte na dupka i mam wcinać, jak beta nie wykaże ciąży, to czekamy na okres..
Na oko gin...wydaje się że jestem w ciąży :) ale ciiii....bo oszaleję
Tak czy siak za dwa tygodnie mam udać się do gin i zobaczymy co dalej

Nadal serducho klepie swoje, rozum swoje...a ja zrobiłam sobie meliskę, wcinam truskawki i czekam...

lece poczytać co u was..

Sorki, aż z emocji przekręciłam Twojego nicka, druga kreska przecież jest wyraźna. Strasznie się cieszę i mam nadzieję, że Marzycielka nam niedługo też takie zdjęcie wstawi. Jeszcze raz- gratulacje!

reklama
truskaffka aaaaa (ocnzurowano na zyczenie wlascicielki testu ;) ):-):-):-):-):-):-):-) kciuki sciskam za bete :-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry