reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:) zgadza się hehe

My mieliśmy nadzieję że pierwszy będzie synek i się udało, ale nasze planowanie było spontaniczne:-D i opierało się na stwierdzeniu męża że "celuje w syna":-D

ojj co ja bym dała żeby przy drugim też tak przyjemnie spontanicznie i miło było...ehhh
no ale cóż, trzeba wziąć na klatę problemy, damy radę, zgodnie z hasłem: NIE SPOCZNIEMY PÓKI NIE POCZNIEMY!!

reklama
Daria - sukieneczka Nadii jak dla królewny; współczuję sytuacji z ojcem, oj daje wam popalić, nie ma co... imienia dla córci nadal nie wybraliśmy... a wydawałoby się to takie proste...
Andziak - współczuję kiepskiego samopoczucia, w tej ciąży też tak miałam, że od południa do wieczora mnie mdliło a tylko ranki były w miarę ok, miejmy nadzieję, że może po 1 trymestrze się wszystko uspokoi...
oj, tak sobie myślę, jakie to wszystko skomplikowane...te plany, starania, niepewność...kobietki to jednak super-istoty, że sobie z tym wszystkim radzą...

Kinga jasne ze warto miec...
Super te mixery co nie:)!!!
Masz tej firmy Kitchenaid?
Ice-Cream-Makers-Kitchenaid-Ice-Cream-Maker-Attachment-0610-lg.jpg

Kurcze fajny ten mixer.

Tak sie zastanawiam bo ja mam taki zwykły mikser zelmera - to czy warto inwestowac z taki Kitchenaid?
JA mam taki
Zelmer Mix Robi 381.61 - Ceneo.pl

Czołem Babeczki;***

tasha
no baaa jesteśmy super;))) hehe
to czas na zakupki;)) ja mialam 3 pary spodni ciazowych ale tez uwielbialam chodzic w leginsach i tuniczkach;))
Czekam na zdjecie...:***

daria, przesliczna sukienka!!!

Andziak.... uwierz w tą córcie;****

Czarodziejko a macie duzą dzialeczke? my niewielką(narazie) wiec lubimy na plac zabaw wychodzic, ale u nas zjezdzalnia, pisakownica czy miejsce na rower tez sie znajdzie zawsze;))) Masz raje sporo dziewczyn nas zaniedbuje i sie nie odzywa...;))

Kinga, ale szybciutko konczysz pracke, komu lepiej???:))

Marzycielko, a ty testu nie robisz?:* Truskafffka moze tez zrob?:*
Aneczka, czy mozesz wiecej nap o wkladce-ja chce po 2 baby:)) ale chce z hormonem u nas taka sprawa 1200zl kosztuje ale ja tabl nie moge a tak mam spokoj na 5 lat:)))

Ja nie wiem co sie ze mna dzieje ale mialam najkrótszy cykl w zyciu 29dni!!!! zawsze 33-36.... szok nie wiem czemu moze ten mastodynoc co biore 2 cykl??? i super po tempce rano widzialam ze dzis @ przylezie;))

Buzka u nas słonecznie;****

A mixery sa ekstra...ale ja az tyle nie robie zeby tysiaka wydac na mikser-szkoda mi kasy po prostu:)) jesli ktos uwielbia piec ciasta itd super sprawa ale jak bym go dostala od meza w prezencie byłabym b.zadowolona;))))hihi

Hej:-)Ja nie planowałam płci tak jak Wy a dzieciaczek zrobiony był po owu, więc wydaje mi się większe prawdopodobieństwo na chłopca. Gdybym do Was trafiła w styczniu, och na pewno byłaby dieta, pilnowanie dni płodnych itp.........:-(Mój M też już się modli abym się szybko dowiedziała i cały czas mi powtarza,że jest pewien,że będzie córka ale ja się przekonać nie mogę. Dlaczego akurat mi miałoby się udać???Co do wizyty to idę 15 maja, to będzie 18 albo 19 tydzień(nie wiem jak to się liczy, teraz jestem w 15 czy w 16 tyg?), może uda mi się wyprosić gina żeby zrobił mi już usg połówkowe, jak nie zapisuję się gdzie indziej bo już mam sama siebie dość:szok:

Zapomniałam dodać,że u mnie w rodzinie sami chłopcy, mój brat ma dwóch synów, siostra jednego i ja mam synka. Natomiast męża siostra ma 2 synów i 1 córkę:szok:dlatego ta dziewczynka taka wyczekiwana!!!!!!!!!!!!

reklama
jestem po pracy;)
popijam kefir i poczytałam trochę.

Pirania jak tam u Ciebie nocka -pospałaś? jak Krzyś dziś?? przygotowania dla Małej poczynione ?

Gal-kochana -może i tak nam sie uda..razem @..a potem razem II :tak:&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Daria ładna sukienusia ;) współczuję z powodu taty..
a ja w tym cyklu działam na Clo..

Natusia ,Fikusowo,Samana WITAJCIE ;))

Marzycielka no oby się pokazały II krechy i b komplex nie był już więcej potrzebny:)

Czarodziejka- ściskaj chłopców i poproszę kawałek pizzy:biggrin2:
napiszę Ci przepis na PW ,żebyś nie musiała szukać :)

Aneczka-robiłaś sernik??? i wyszedł dobry??
ukochaj dzieciaczki:))

Marzycielka, mnie się wydaje że to zależy od tego czy łatwo idzie pierwsza faza-czyli zapłodnienie ;)
jak się szybko zaskoczy to człowiek siedzi kombinuje zadręcza sie kto tam w brzuchu mieszka, a jak się walczy przez dłuższy czas o malucha, to jak się uda, to po prostu człowiek unosi się ze szczęścia, że się udało i ta płeć schodzi na dalszy plan..
ale to tylko moje zdanie ;)

Truskaffka AMEN! ja tak własnie mam..

Andziak i ja cały czas trzymam &&&& za (I):tak::biggrin2:BĘDZIE ZOSIA ;)

ja dziś w pracy urobiona...zaczął się czas pedicurów..jutro idę do pracy na 8.oo jak zawsze a pierwszy pedicure mam już o ...8.05:szok::szok::eek:

mąż dziś w delegacji w Bydgoszczy ,ale wieczorem wraca.

buziaki i pozdrowienia dla Gangu Olsena ;)

Do góry