reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam wszystkich:)
Nadia ma sukienke taka Zobacz załącznik 458817a miala miec dol inny czyli taki Zobacz załącznik 458818ale juz trudno... ja ze swojej nie wiem czy bede zadowolona ale zobaczymy;/
a tata ne ulatwia powiedzial ze nie przestanie pic bo zaproszenia nie dostal a przeciez rodzice robia wesele i wiedza ze ida i im nie dajemy zaproszenia jakis idiota w ogole ale coz czekać ze cos go przejedzie :)
a tasha imie do corki wybrane ?
mama to teraz juz mozesz planowac dzidzie czy jeszcze musisz poczekac do następnego cyklu?

Tasha ja w dzien w miare ale wieczorem to masakra.Zasnac niemoge.Zawroty glowy odbijanie nadal trzymaja.
Merlin to wszystkie zobaczymy 3 kreski na usg a staraczki dwie na tescie.I od wrzesnia do listopada grudnia znowu dziewczynki sie posypia.Musimy w to wierzyc.Ty chociaz staranka typowo dziewczynkowe mialas.
Mama 6 jade na komunie do Chodziezy wiec bede bliziutko.
Merlin a kiedy masz usg genetyczne i wizyte? bo ja 7 maja.
Oby ten poczatek maja byl z dobrymi wiadomosciami bo jeszcze 9 maja jade z Bartkiem na diagnoze
Daria jakie sliczne sukienki.Jak bym chciala takie tez kupowac

Kinga Mati ma rower z kołami 16, jeszcze z podpórkami śmiga, jak będzie chciał to spróbujemy bez.
A wy to nie wiem czy 16 byłyby ok, czy większe potrzebne
no ja myślę aby mu kupić 20. aby miał na trochę.. potem to juz 24... ale na początek 20 bedzie ok. on wysoki jest.
Tak wiec w tym roku bedzie śmigał już na dwóch :tak::-) czas....

Mama
nie Ty jedna nie możesz zajść w ciazę.... nie łam się. pisz tu z nami poprostu bądz.

Pozrawiam was:)

316730_312471398764195_169274433083893_1327668_2085728253_n.jpg

Hej Dziewczeta:)
Jestem, Zagladam...zeby nie bylo:)
U nas wiosennie, slonecznie ale dosc wietrznie..,
Chlopcy Ok wiec wszystko Ok:)

Samana mialam cie zapytac o plec? Bo rozumiem ze nie znasz jeszcze?
Bo gdzies kilka postow wczesniej przeczytalam ze poplakalas sie bo kolezanka urodzila corcia?
SKad obawy ze i ty corci miec nie bedziesz? Wiara czyni cuda:))))) Pamietaj;)

Mama- co z sernikiem?> Przeoczylam przepis...a co ja tez pomecze "Ci bulke"
Skrobnij w wolnej chwili...
A ja wczoraj chlopakom zrobilam pizze...nie mialam weny na obiad wiec szybciutko ukrecilam ciasto na pizze i zrobilam pol z salami a pol z kurczakiem w sosie sojowym..:)
No wlasnie a wracajac do mojego nowego nabytku (mixera) dziewczyny kazdej polecam!!!!
Wiem ze nie jest najtanszy ale warto nawet uzbierac na niego albo np wziasc na raty i kupic wlasnie taki...
Ciasto na pizze w moment zrobilam...ten specjalny hak do ciasta drozdzowego super wymieszal i na gladziusienko jednolita mase...a tak to bym musiala recznie gniesc cisato o jeszcze balagan w kuchni od maki...
najdluzszy moment przy robieniu pizzy to czas wyrastania ciasta ale przeciez to pikus:)))))
No to tyle o mixerze:)

Andziak- a jak Ty sie skarbie czujesz? jak fizycznie i jak psychicznie? jak relacje z mama?
Piranha- jak Krzysiu? i jak Ty?
Patrysiak Hop Hop?!!!! Gdzie nam zniknelas??
Patrysiu a jak u Ciebie jak jazdy? Duzo godzin zostalo do wyjezdzenia? Kiedy egzamin>? bedziesz probowala zdac przed porodem?> miala bys z glowy!!!!
Jagienko, Beatko, Aneczko, Monico, Tusia...odezwijcie sie...

Dido?
w dwupaku jeszcze? Poczytujesz nas>? Skrobnij
Ollena a co u ciebie/. nie zjawiasz sie a Ty juz na koncowce?
Kosmopolitan- i Ty koniecznie daj znac!!!!
Natan123 i Ty dawno nie zagladalas...Jak syneczek...ten mlodszy i starszy?????

mama jak coś to mi tez na prv daj przepis na ten sernik!!! :-) chętnie zrobię

czarodziejka
też mam mikser do ciasta, ostatnio drożdżowe robiłam i mi ładnie wymieszał na jednolita masę:) warto mieć to prawda :))

reklama
no nasz kosztował niecały tysiąc złotych. Jestem z niego bardzo zadowolona:) ja przeważnie pizze robię bo u nas wszyscy lubią, i ciasta też piekę wiec to przeważnie do ciast własnie mam i do siekania ;) Twój też fajny robocik!

Do góry