reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Natusia ta ciąża, była inna od poprzednich i tak nabrałam podejrzeń, że tak wykończyć mogłaby mnie tylko córeczka:-D i mimo, że wszyscy mi mówili, że będzie chłopiec (oczywiście oprócz Was:-D) to i tak mówiłam, że córeczka!
Malutka kopie jak szalona, już czuć ręką, ba nawet widać jak brzuszysko skacze:-D

reklama
Marzycielka :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) i nic nie mówię hehe
Mama wpadłabym di ciebie na manicure i twarzą byś mi się zajęła ehhh marzenia, szkoda że tak daleko jesteś
Natusia super, że sprawa wyjaśniona :)

a ja ..testuję, jutro przed wizytą u gin...i powiem wam że archiwum x mam takie że mi oczy z orbit wychodzą :eek:
wyobraźcie sobie że moja dzisiejsza temp to 37 stopni, nie ogarniam tego mojego ciała:eek:

dzieki dziewczyny :-) maz twierdzi ze brzuch mnie boli bo @ sie zbliza :-D ale on zawsze tak mi mowi takze wogole mi to nie przeszkadza ;-)
Natusia jak to dobrze ze sa jeszcze na tym swiecie dobrzy ludzie i w ten sposob udalo sie odnalesc winowajce :tak: tata pewnie juz nie jest taki smutny ;-)
Truskaffcia a moze jednak ktos tam zamieszkal w twoim brzuszku ;-)

hello:-)

ale dzisiaj senny dzień mam.. M poszedł na nockę, a ja synkowi włączyłam bajkę i wstyd się przyznać.. przysnęło mi się chyba na 5 minut:no: teraz Niunio chyba już śpi, zaraz idę się kąpać i chyba pójdę dzisiaj szybko spać..

mama to fajnie, że masz tyle klientek, bo to znaczy, że jesteś dobra w tym, co robisz:tak:

marzycielka, truskawcia trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Pirania jak Twoje samopoczucie? jak Krzysio?

axarai ależ to musi być piękne, jak Niunia tak szaleje:-)

kurcze, dziewczynki nie wiem, co mam robić.. ginka kazała mi brać dupka od 16dc, czyli miałabym go wziąć już za 2 dni, ale przy moich cyklach owu bywa w okolicach 25 dc.. boję się, czy mi dupek owu nie zablokuje, totalnie jestem między przysłowiowym "młotem a kowadłem" :baffled:

Ewcik cześć ;)
i dzięki :zawstydzona/y:
co do dupka to tak jak Ci wczoraj pisałam-może ginka chce Ci skrócić cykl i dlatego kazała brac tak wcześnie i poprostu "spisała" ten cykl na straty ,ale + bedzie to ,że bedzie krótszy cykl ..bo mieć owu w 25 d.c. to masakra:szok:ja mam cykl 26dniowy a Ty dopiero owu masz..
a tak długie cykle nie są dobre:sorry:

Natusia &&& za załatwienie sprawy z lusterkiem..

Axarai super ,że Ada juz daje o sobie znac ;)

Truskafffcia TESTUJ,SIKAJ i daj znać ...kurka a ja dopiero po 17 przeczytam bo na 15 Domi ma wiosenne przedstawienie przez godzinę ,potem po Zuzę i do piekarni i zanim wrócę to bedzie 17...
ale poczekam byle tylko II u Ciebie były;)

Gal????????????????

Pirania ??????????????????

mama no tyle, że jak wezmę wcześniej, to owu nie będzie.. a ona mi to zapisała jak byłam w marcu na wizycie, mówi, że mam brać od 16dc, jak podejmiemy decyzję o rozpoczęciu starań:eek:

Jagienka cześć ..najważniejsze ,że jesteś z nami:))

Ewcik ,ale z tego co ja wiem to dupek owu nie blokuje..ja bym posłuchała ginki skoro tak zaleciła.

wywoskowałam sobie szanowną małą:-Di nogi.jestem gotowa na wyjazd w góry i śliczna pogodę-jak zobaczyłam prognozę to taki mam uśmiech:-D:-Djutro jeszcze wejdę na solarium i bedzie git...mam nadzieję ,że między pedicurami mi sie uda:eek:

dziewczynki, którym udało się począć córeczki czy mogłybyście powklejać swoje wykresy z obserwacji cyklu, w którym udało Wam się w ciążę zajść? to my, staraczki z chęcią byśmy sobie porównały:-D

reklama
Truskaffka, Marzycielka ja coś czuję, że będa II :))) Mocne &&&&&&&&&&&&&&&

Mama, slońce nie rozumiem?:))

Axari.
... szczęściaro ;***8

Marzycielko, no udalo sie, ale gdyby nie ten swiadek nic bym nie zdzialala... nie ma monitorungu ani nic... a tata sie cieszyl, choc ma problemy z prostata jechal kilka godz temu do szpitala od wczoraj ma temperature i strasznie go boli...:((( Tak sie martwie... A maly jutro rano ma osttania dawke antybiotyku-myslicie zeby jutro przytrzymac go jeszcze w domu czy moze isc bo nie moze sie doczekac;)))ale mam obawy...jest oslabiony jeszcze...

Do góry