reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejka-
napiszę Ci przepis na PW ,żebyś nie musiała szukać :)
mama mi też prześlesz przepis na pw?? pisałam wczesniej o tym

OK DZIĘKI :)))) JUŻ MAM!

ja dziś trochę z Filipem na dworze posiedziałam
pogoda fajna wiec szkoda w domu siedzieć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hallo Kobitki!!!
Andziak jak Mama mówi Zosia, to będzie:-D Mi cały czas mówiła Adusia i jest Adusia:-) Mama Buziaczki!!!
Mama to powiedz M, że mu macham przez okno:-D ja też mogę przepis?:sorry:
Samana za Twoja córeczkę też&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marzycielka oby, oby&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U nas Malutka kopie jak szalona, odliczam czas do piątkowego połówkowego, i do niedzielnego wyjazdu:-D

Axarai- no mój własnie wrócił do domu więc pewnie machania nie zobaczył :)

Kinga lub Czarodziejka-proszę odesłać przepisa do Axarai :tak:

Andziak ja robiłam robiłam te badania ,ale nie pamietam jak i co- mi gin powiedział ,że oki to nie wnikałam dalej..

Marzycielka a kiedy Ty sikasz???

Natusia jeszcze mam czas (dzis 26dc). jak nie dostane @ jutro to zaczne cos podejrzewac, a jak do piatku nie przylezie to :szok:
pobolewa mnie brzuch jakbym zaraz miala dostac, no i to uczucie mokra :eek:

reklama
Marzycielko, w takim razie trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!;*

Mama, a no sie teraz zacznie w pracy;) ale to fajnie bynajmniej czas zleci.

Piranha
, a ty gdzie się kochana podziewasz? Krzyś dokazuje czy na dworze caly dzień jestescie?:))

Samanta, Andziak - u nas tez sami chłopcy od strony męza 4 chłopaczków i 1 dziewuszka ja synek, a sis w styczniu ur córeczke;))) Mała jest boska mała laleczka;))

Axari, a ty od poczatku czulas , ze dziewczynka? ja jakos nie moge uwierzyc, że u mnie bedzie córeczka... choc b.tego pragne...

Byłam wczoraj znowu na policji w sprrawie tej stuczki i byl inny policjant super sie mna zajal:)) no i dzis juz sprawa rozwiazana juz dzwonil szef firmy gdzie ten pracownik we mnie stuknal-twierdzi ze nie poczul nic...hahaha sieszne.... ale zostawie to bez komentarza... no i jutro sie dogadamy czy da kase na naprawe czy z ubezp...choc tyle dobrego....

Do góry